reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Jestem po wizycie.Serduszo nie biło, chyba czeka mnie kolejna strata,bo na tym etapie powinno być więcej widać.Niby lekarz mnie u spokajal ,ze coś tam mogło się przesunąć, ale ja swoje wiem.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
A ktory masz tydzien?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana moze faktycznie zbyt wczesnie nie denerwuj sie;*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mówił że owulacja mogła się przesunąć.Nie mogła bo my się w dzień owulacji nie przytulalismy tylko przed ,a później już daliśmy sobie spokój ,bo i tak byłam przekonana ze nic z tego,a plemniki mają ograniczoną żywotność.Więc mogła się 2-3 dni max przesunąć.Objawów ciazy też za wiele nie mam niestety.

alunia spokojnie, czasami serduszko widać dopiero po 7 tygodniu, wszystko zależy od jakości sprzętu. Na tym etapie nawet jeden dzień robi ogromną różnicę! A kiedy masz przyjść na kolejne usg?

24 umowilam kolejna wizytę.

Alunia plemniki mogą żyć nawet do tygodnia. Raz, że nigdy nie możesz mieć 100% pewności kiedy była owulka a dwa kiedy doszło do zagnieżdżenia. Pare dni tu później i pare dni tu później i już dzidzi jest trochę młodsze. Proszę nie denerwuj się. Jestem święcie przekonana, że jakbyś poszła dosłownie ze dwa trzy dni później na wizytę to już by serduszko ładnie biło. A poza tym nie do końca jakoś wierzę temu Twojemu lekarzowi. Jeżeli masz taką możliwość to pojedź gdzieś prywatnie w przyszłym tygodniu.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Alunia plemniki mogą żyć nawet do tygodnia. Raz, że nigdy nie możesz mieć 100% pewności kiedy była owulka a dwa kiedy doszło do zagnieżdżenia. Pare dni tu później i pare dni tu później i już dzidzi jest trochę młodsze. Proszę nie denerwuj się. Jestem święcie przekonana, że jakbyś poszła dosłownie ze dwa trzy dni później na wizytę to już by serduszko ładnie biło. A poza tym nie do końca jakoś wierzę temu Twojemu lekarzowi. Jeżeli masz taką możliwość to pojedź gdzieś prywatnie w przyszłym tygodniu.

Dzis na wizycie nie było źle ,było mało osób,a lekarz przyjmował od 11.On mi nie mówił ,ze jest źle powiedział ,ze od ostatniej wizyty jest duży postęp, bo ostatnio był tyci pecherzyk tylko ,a dziś był większy i było cialko żółte.Dostałam jeszcze receptę na luteine ,bo zostało mi ostatnie opakowanie.

@ALUNIA jak jest cialko zołte to jest nadzieja na serduszko musisz wierzyć i tego ci zycze z calego serca [emoji177][emoji110]

U mnie ogolnie wszystko w porzadku tylko przez ta Chorwacje temp tak mi sie popieprzyla ze nie wiem kiedy co i jak ....ale korzystamy z tego ze urlop nadal trwa wiec dzialania sa codziennie [emoji12][emoji7]jak sie uda to super jak nie jakos sie z tym pogodze . ... Idziemy na wesele 2.09 i czuje ze jak sie nie uda to chyba sie upije z zalu ....
A za was wszystkie mocno trzymam kciuki [emoji110][emoji177][emoji110][emoji177][emoji110][emoji177][emoji110] za wasze male serduszka i za przyszle zafasolkowane

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzis na wizycie nie było źle ,było mało osób,a lekarz przyjmował od 11.On mi nie mówił ,ze jest źle powiedział ,ze od ostatniej wizyty jest duży postęp, bo ostatnio był tyci pecherzyk tylko ,a dziś był większy i było cialko żółte.Dostałam jeszcze receptę na luteine ,bo zostało mi ostatnie opakowanie.

Ale jest ciałko żółte to już bardzo dużo. A pamiętasz jaka była wielkość pęcherzyka na poprzedniej wizycie???

Do góry