reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

nie, nie byłam jakoś na to nastowiona i nie wziełam próbek do badań. Mi po pierwszym poronieniu udało się 2 razy zajść w ciaże i mam dwie córki... zamarzyło mi się jeszcze jedno i nie udalo sie.....
Dopiero wczoraj miałaś zabieg??? Tyle dni musiałaś czekać Biedna.
Ja bym na Twoim miejscu porobiła jakieś badania. Tym bardziej, że z tego co Mi wiadomo po drugim razie przysługują Tobie badania. Wiem, że jest Tobie ciężko, ale ciśnij Swojego lekarza o te badania. Będziesz miała pewność co jest grane.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dokładnie rok się staramy. Właśnie dostałam okres :( :( mam dosc mimo tylu starań znowu się nie udało :( :( znikam na jakiś czas :( :(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie rok się staramy. Właśnie dostałam okres :( :( mam dosc mimo tylu starań znowu się nie udało :( :( znikam na jakiś czas :( :(

Ewela nie poddawaj sie złap oddech i próbujcie znowu [emoji6] wiem ze to trudne ale moze odpocznij od tych starań ... Kochana bede trzymala kciuki za ciebie musi sie wkoncu udać [emoji8]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dopiero wczoraj miałaś zabieg??? Tyle dni musiałaś czekać Biedna.
Ja bym na Twoim miejscu porobiła jakieś badania. Tym bardziej, że z tego co Mi wiadomo po drugim razie przysługują Tobie badania. Wiem, że jest Tobie ciężko, ale ciśnij Swojego lekarza o te badania. Będziesz miała pewność co jest grane.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Musiałam czekac, bo okazało się ze oprocz pecherzyka z zarodkiem sa jeszcze 2 pecherzyki i lekarze mieli nadzieje ze to ciaza mnoga i moze cos jeszcze sie uda... kazali czekac, robic bete... mialam nadzieje, ale niestety :( i wczoraj zabieg.... nameczylam sie najpierw okrutnie :(

Musiałam czekac, bo okazało się ze oprocz pecherzyka z zarodkiem sa jeszcze 2 pecherzyki i lekarze mieli nadzieje ze to ciaza mnoga i moze cos jeszcze sie uda... kazali czekac, robic bete... mialam nadzieje, ale niestety :( i wczoraj zabieg.... nameczylam sie najpierw okrutnie :(

Misia kochana tak mi przykro... :( co do dolegliwości po zabiegu to ja miałam zawroty głowy co jakiś czas przez kilka dni. Pewnie organizm osłabiony... A lekarz miał w ogóle podejrzenia co do ewentualnej przyczyny straty?

@××Ewela×× kurcze... Przykro mi :( a te cienie to na testach aptecznych Ci wychodziły?

Misia kochana tak mi przykro... :( co do dolegliwości po zabiegu to ja miałam zawroty głowy co jakiś czas przez kilka dni. Pewnie organizm osłabiony... A lekarz miał w ogóle podejrzenia co do ewentualnej przyczyny straty?

@××Ewela×× kurcze... Przykro mi :( a te cienie to na testach aptecznych Ci wychodziły?
Tak aptecznych

1502216537-aaaaaa.jpeg
Żyje,podskakuje :) kość nosa ok,przyziernosc ok ,serduszko ok :) rycze z radości [emoji177]

Ewela nie możesz się poddawać zobacz na Anete starali się 8 lat, ja prawie 2 lata.O szczęście trzeba walczyć, może u ciebie psychika odgrywa dużą role jak wyniki dobre.Ja dopiero jak spisalam cykl na straty i byłam pewna ,ze nie może się udać to się udało.Wiem ,ze to trudne ,bo człowiek żyje tymi staraniami.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Biedna tyle musiałaś wycierpieć tylko ci nadzieję nie potrzebnie robili[emoji53].Jak się czujesz psychicznie wszystko ok?

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry