reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dobrze dam sobie spokój narazie, masz rację. Jakiś głupi dzień dzisiaj. A Ty jak się czujesz ?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja swój zrobiłam 9dni po owu, ale Ja byłam pewniejsza kiedy była bo temperaturę mierzyłam. A widzisz do tego dochodzi jeszcze zagnieżdżenie a to jest między 6 a 12 dniem po owulacji. Nie jest u każdej tak samo. Widzisz Moje testy były słabiutkie i beta malutka. A trochę Mnie to stresu kosztowało dlatego wiem, że lepiej poczekać.
A u Mnie prócz tego przeziębienia i cholernie bolącego gardła to ok. Pije wodę z miodem cytryną i imbirem. Jest trochę lepiej mam nadzieję, że jutro będzie konkretna poprawa. Moja teściowa już jedzie rano około 6 powinna być[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja swój zrobiłam 9dni po owu, ale Ja byłam pewniejsza kiedy była bo temperaturę mierzyłam. A widzisz do tego dochodzi jeszcze zagnieżdżenie a to jest między 6 a 12 dniem po owulacji. Nie jest u każdej tak samo. Widzisz Moje testy były słabiutkie i beta malutka. A trochę Mnie to stresu kosztowało dlatego wiem, że lepiej poczekać.
A u Mnie prócz tego przeziębienia i cholernie bolącego gardła to ok. Pije wodę z miodem cytryną i imbirem. Jest trochę lepiej mam nadzieję, że jutro będzie konkretna poprawa. Moja teściowa już jedzie rano około 6 powinna być[emoji6][emoji6][emoji6]

A próbowałaś mleko ? Ja zawsze na przeziębienie pije mleko z miodem i cytryną.

Tak ogólnie też. Tylko Ja pije mleko z czosnkiem i masłem albo miodem. Ale tak jak Ty piszesz jeszcze nie próbowałam

Mi mama często dawała na łyżkie stołowo miodu i wyciskala na niego sok z cytryny i cało łyżkie do dzioba ochyda ale pomagało

@xxEwelaxx cześć jak tam u Ciebie sytuacja?Jak się czujesz ? Jutro testujesz daj nam koniecznie znać co i jak.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Pozdrowienia dla Was z Oslo :)
1502039619-aaaaaa.jpeg
1502039627-aaaaaa.jpeg

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

@xxEwelaxx cześć jak tam u Ciebie sytuacja?Jak się czujesz ? Jutro testujesz daj nam koniecznie znać co i jak.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana testowałam w niedzielę, ponieważ stwierdziłam że w niedzielę mam nockę zejdę w poniedziałek o 8 więc to tak jak by nie był by poranny mocz. Więc tak testowałam wczoraj i nie wiem czy to moje urojenie ale widziałam cień cienia cienia ale naprawdę taka ledwo widoczna i nie wiem czy tak działa wyobraźnia czy coś naprawdę tam było, mąż jak się przyjrzał mówił ze też coś leciutkiego widzi. Nie chcialam pisać o tym bo może to być wyobraźnia już raz tak miałam ze niby coś widziałam. Więc czekamy puki co okres ma termin na środę, do wtorku lub środy poczekam z testowaniem. Wczoraj kiepsko się czułam strasznie bolała mnie głowa ogólnie to piersi mam takie dość wrażliwe i czasami podbrzusze zaboli. Aj ale się rozpisałam [emoji4]
A Ty jak się czujesz ?

reklama
Kochana testowałam w niedzielę, ponieważ stwierdziłam że w niedzielę mam nockę zejdę w poniedziałek o 8 więc to tak jak by nie był by poranny mocz. Więc tak testowałam wczoraj i nie wiem czy to moje urojenie ale widziałam cień cienia cienia ale naprawdę taka ledwo widoczna i nie wiem czy tak działa wyobraźnia czy coś naprawdę tam było, mąż jak się przyjrzał mówił ze też coś leciutkiego widzi. Nie chcialam pisać o tym bo może to być wyobraźnia już raz tak miałam ze niby coś widziałam. Więc czekamy puki co okres ma termin na środę, do wtorku lub środy poczekam z testowaniem. Wczoraj kiepsko się czułam strasznie bolała mnie głowa ogólnie to piersi mam takie dość wrażliwe i czasami podbrzusze zaboli. Aj ale się rozpisałam [emoji4]
A Ty jak się czujesz ?

Trzymam kciuki za ten cień!!! U Mnie nigdy nawet cień nie wychodził. Cień Mi się pokazywał tylko w ciąży. Liczę, że i u Ciebie tak będzie. Ba musi tak być!!!

Do góry