reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dobrze dam sobie spokój narazie, masz rację. Jakiś głupi dzień dzisiaj. A Ty jak się czujesz ?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja swój zrobiłam 9dni po owu, ale Ja byłam pewniejsza kiedy była bo temperaturę mierzyłam. A widzisz do tego dochodzi jeszcze zagnieżdżenie a to jest między 6 a 12 dniem po owulacji. Nie jest u każdej tak samo. Widzisz Moje testy były słabiutkie i beta malutka. A trochę Mnie to stresu kosztowało dlatego wiem, że lepiej poczekać.
A u Mnie prócz tego przeziębienia i cholernie bolącego gardła to ok. Pije wodę z miodem cytryną i imbirem. Jest trochę lepiej mam nadzieję, że jutro będzie konkretna poprawa. Moja teściowa już jedzie rano około 6 powinna być[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja swój zrobiłam 9dni po owu, ale Ja byłam pewniejsza kiedy była bo temperaturę mierzyłam. A widzisz do tego dochodzi jeszcze zagnieżdżenie a to jest między 6 a 12 dniem po owulacji. Nie jest u każdej tak samo. Widzisz Moje testy były słabiutkie i beta malutka. A trochę Mnie to stresu kosztowało dlatego wiem, że lepiej poczekać.
A u Mnie prócz tego przeziębienia i cholernie bolącego gardła to ok. Pije wodę z miodem cytryną i imbirem. Jest trochę lepiej mam nadzieję, że jutro będzie konkretna poprawa. Moja teściowa już jedzie rano około 6 powinna być[emoji6][emoji6][emoji6]

A próbowałaś mleko ? Ja zawsze na przeziębienie pije mleko z miodem i cytryną.

Tak ogólnie też. Tylko Ja pije mleko z czosnkiem i masłem albo miodem. Ale tak jak Ty piszesz jeszcze nie próbowałam

Mi mama często dawała na łyżkie stołowo miodu i wyciskala na niego sok z cytryny i cało łyżkie do dzioba ochyda ale pomagało

@xxEwelaxx cześć jak tam u Ciebie sytuacja?Jak się czujesz ? Jutro testujesz daj nam koniecznie znać co i jak.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Pozdrowienia dla Was z Oslo :)
1502039619-aaaaaa.jpeg
1502039627-aaaaaa.jpeg

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

@xxEwelaxx cześć jak tam u Ciebie sytuacja?Jak się czujesz ? Jutro testujesz daj nam koniecznie znać co i jak.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana testowałam w niedzielę, ponieważ stwierdziłam że w niedzielę mam nockę zejdę w poniedziałek o 8 więc to tak jak by nie był by poranny mocz. Więc tak testowałam wczoraj i nie wiem czy to moje urojenie ale widziałam cień cienia cienia ale naprawdę taka ledwo widoczna i nie wiem czy tak działa wyobraźnia czy coś naprawdę tam było, mąż jak się przyjrzał mówił ze też coś leciutkiego widzi. Nie chcialam pisać o tym bo może to być wyobraźnia już raz tak miałam ze niby coś widziałam. Więc czekamy puki co okres ma termin na środę, do wtorku lub środy poczekam z testowaniem. Wczoraj kiepsko się czułam strasznie bolała mnie głowa ogólnie to piersi mam takie dość wrażliwe i czasami podbrzusze zaboli. Aj ale się rozpisałam [emoji4]
A Ty jak się czujesz ?

reklama
Kochana testowałam w niedzielę, ponieważ stwierdziłam że w niedzielę mam nockę zejdę w poniedziałek o 8 więc to tak jak by nie był by poranny mocz. Więc tak testowałam wczoraj i nie wiem czy to moje urojenie ale widziałam cień cienia cienia ale naprawdę taka ledwo widoczna i nie wiem czy tak działa wyobraźnia czy coś naprawdę tam było, mąż jak się przyjrzał mówił ze też coś leciutkiego widzi. Nie chcialam pisać o tym bo może to być wyobraźnia już raz tak miałam ze niby coś widziałam. Więc czekamy puki co okres ma termin na środę, do wtorku lub środy poczekam z testowaniem. Wczoraj kiepsko się czułam strasznie bolała mnie głowa ogólnie to piersi mam takie dość wrażliwe i czasami podbrzusze zaboli. Aj ale się rozpisałam [emoji4]
A Ty jak się czujesz ?

Trzymam kciuki za ten cień!!! U Mnie nigdy nawet cień nie wychodził. Cień Mi się pokazywał tylko w ciąży. Liczę, że i u Ciebie tak będzie. Ba musi tak być!!!

Do góry