reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@xxEwelaxx Kochana jeszcze nic straconego. Naprawdę objawy na ciążę i na @ mogą być identyczne. Zobacz jak @alunia87 została mile zaskoczona, a też już była pewna, że @ się pojawi. Mnie po dziś dzień pobolewa od czasu do czasu brzuch jak na @. A piersi to rzadkość, że Mnie bolą. Są większe na wieczór i wtedy bardziej żylaste ale to wszystko. No a Swoją drogą nie każda ma objawy a niektóre mają je później a są i też takie przypadki, że dziewczyny zaczynają mieć objawy dopiero w drugim trymestrze. Także głowa do góry!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@xxEwelaxx Kochana jeszcze nic straconego. Naprawdę objawy na ciążę i na @ mogą być identyczne. Zobacz jak @alunia87 została mile zaskoczona, a też już była pewna, że @ się pojawi. Mnie po dziś dzień pobolewa od czasu do czasu brzuch jak na @. A piersi to rzadkość, że Mnie bolą. Są większe na wieczór i wtedy bardziej żylaste ale to wszystko. No a Swoją drogą nie każda ma objawy a niektóre mają je później a są i też takie przypadki, że dziewczyny zaczynają mieć objawy dopiero w drugim trymestrze. Także głowa do góry!!!

Ale mam przeczucie że się nie udało :( łapie jakiegoś doła. Mam chęć zrobić jutro test ale może być to za wcześnie a i ciekawe czy ten pregnyl się jeszcze nie będzie utrzymywał bo on ma hormon hcg

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ale mam przeczucie że się nie udało :( łapie jakiegoś doła. Mam chęć zrobić jutro test ale może być to za wcześnie a i ciekawe czy ten pregnyl się jeszcze nie będzie utrzymywał bo on ma hormon hcg

U Mnie po tygodniu od zastrzyku już Go nie było. Poczekaj jeszcze z 3 dni na test. Tak dla pewności.

reklama
I zrób w poniedziałek test. W sumie z tego co pisałaś to owulka mogła Ci się przesunąć. Także wiesz lepiej trochę później zrobić test.

Dobrze dam sobie spokój narazie, masz rację. Jakiś głupi dzień dzisiaj. A Ty jak się czujesz ?

Do góry