reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@Nusia oby jak najlagodniejszy rodzaj tego cholerstwa jezeli mozna czegos takiego życzyć. Wierze ze szybko wyjdziesz z tego i bedzie dobrze a wtedy zaczniesz starania o dzidziusia życzę ci tego z całego serca [emoji8]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mfifi04 no to parę dni i do roboty!!! To jak dobrze wszystko pójdzie oczywiście nie ma innego wyjścia, to na koniec miesiąca będzie testowanie i dwie kreseczki!!!!

Dziewczyny do boju sierpień jest wasz. Ja cały czas wierzę w wasze małe cuda które niedługo pojawią się u Was w brzuszkach!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 no to parę dni i do roboty!!! To jak dobrze wszystko pójdzie oczywiście nie ma innego wyjścia, to na koniec miesiąca będzie testowanie i dwie kreseczki!!!!

Dziewczyny do boju sierpień jest wasz. Ja cały czas wierzę w wasze małe cuda które niedługo pojawią się u Was w brzuszkach!!!!

Oczywiście muszą być 2 krachu. Jak się czujesz? Jak maleństwo?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Oczywiście muszą być 2 krachu. Jak się czujesz? Jak maleństwo?

Jestem niestety podziębiona i miałam znów problem z pęcherzem. Ale tym razem poleciałam od razu do gina i dostałam jednodniowy lek. I dzisiaj byłam na kontroli czy już bakterie znikły i na szczęście tak. I zrobił Mi przy okazji usg [emoji7][emoji7][emoji7] kruszynka się tak wierciła i machała rączkami, że aż był problem żeby jakieś normalne zdjęcie zrobić [emoji8][emoji8][emoji8]
1501870878-aaaaaa.jpeg

Czekam na Twoje fotki!!! Mam nadzieję że lada moment i Ty będziesz się nimi chwalić!![emoji8][emoji8][emoji8]

Jestem niestety podziębiona i miałam znów problem z pęcherzem. Ale tym razem poleciałam od razu do gina i dostałam jednodniowy lek. I dzisiaj byłam na kontroli czy już bakterie znikły i na szczęście tak. I zrobił Mi przy okazji usg [emoji7][emoji7][emoji7] kruszynka się tak wierciła i machała rączkami, że aż był problem żeby jakieś normalne zdjęcie zrobić [emoji8][emoji8][emoji8]
1501870878-aaaaaa.jpeg

Czekam na Twoje fotki!!! Mam nadzieję że lada moment i Ty będziesz się nimi chwalić!![emoji8][emoji8][emoji8]

Ah jaka piękna <3 to dobrze że z pęcherza już ok. Który tydzień?

Ah jaka piękna <3 to dobrze że z pęcherza już ok. Który tydzień?

10t2d [emoji6][emoji6][emoji6]
A Ty jeszcze jakoś idziesz teraz do Swojej gin???

@xxEwelaxx który dzień cyklu??

@aga_agi a u Ciebie jak tam??? Chyba jakoś na dniach owulka??? Czy już raczej po???

10t2d [emoji6][emoji6][emoji6]
A Ty jeszcze jakoś idziesz teraz do Swojej gin???

@xxEwelaxx który dzień cyklu??

@aga_agi a u Ciebie jak tam??? Chyba jakoś na dniach owulka??? Czy już raczej po???

O proszę kiedy to zleciało. Tak idę we wtorek po południu.

reklama
Do góry