reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@Nusia123 tak strasznie mi przykro, cały czas wierzyłam że wynik okaże się niegroźny... Ale najważniejsze, że tak szybko wykryto, teraz na pewno lekarze dobrze pokierują leczenie i wszystko dobrze się skończy. Trzymam za Ciebie kciuki!

@alunia87 też miałam bardziej wieczorne mdłości albo w dzień niż poranne :) ponoć czasem tak bywa :)

@××Ewela×× teoretycznie do terminu zostały mi 3 tygodnie. Także jeszcze trochę choć chciałabym żeby zaczęło się wcześniej... W przyszłym tygodniu mam wizytę to się dowiem co i jak bo u mnie niestety znowu problem z małowodziem (w ciąży z córką też tak miałam i urodziła się w skończonym 37tc) więc lekarze nie wykluczają że będzie trzeba i tak rozwiązać ciążę przed terminem. Choć dziś trochę się stresuję bo Mały słabo się rusza i jak do wieczora nie będzie poprawy to zapewne czeka nas wyprawa do szpitala bo identycznie miałam w ciąży z córką i skończyło się pilnym cc następnego dnia po zgłoszeniu się na IP...

@Nusia123 tak strasznie mi przykro, cały czas wierzyłam że wynik okaże się niegroźny... Ale najważniejsze, że tak szybko wykryto, teraz na pewno lekarze dobrze pokierują leczenie i wszystko dobrze się skończy. Trzymam za Ciebie kciuki!

@alunia87 też miałam bardziej wieczorne mdłości albo w dzień niż poranne :) ponoć czasem tak bywa :)

@××Ewela×× teoretycznie do terminu zostały mi 3 tygodnie. Także jeszcze trochę choć chciałabym żeby zaczęło się wcześniej... W przyszłym tygodniu mam wizytę to się dowiem co i jak bo u mnie niestety znowu problem z małowodziem (w ciąży z córką też tak miałam i urodziła się w skończonym 37tc) więc lekarze nie wykluczają że będzie trzeba i tak rozwiązać ciążę przed terminem. Choć dziś trochę się stresuję bo Mały słabo się rusza i jak do wieczora nie będzie poprawy to zapewne czeka nas wyprawa do szpitala bo identycznie miałam w ciąży z córką i skończyło się pilnym cc następnego dnia po zgłoszeniu się na IP...
Mam nadzieje, ze wszystko dobrze się skończy i dzidzia jeszcze poczeka w brzuchu u mamusi.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

@Nusia123 strasznie mi przykro. A co Ci lekarz powiedzial? Jakie sa dalsze zalecenia?

@90_natka pamietam jak pokazywalas tutaj na forum test ciazowy, a tu juz zostalo 3 tyg do porodu. Jak ten czas szybko leci[emoji4]
Oby Maly jeszcze sie na swoat nie spieszyl i wszystko bylo dobrze.

@xxEwelaxx podziwiam Cie, ze masz sily do takiego sprzatania.
Ja dzis leze caly dzieb przy wiatraku i nie mam sily sie podniesc. Upal u mnie okropny. Mam nadzieje, ze choc troche sie ochlodzi....

f2w3yx8d527fn6nf.png

Dzięki dziewczyny :) no ja też mam nadzieję, że to tylko taki leniwy dzień dzisiaj u Małego, sama w końcu też jakoś tak sennie i marnie się dziś czuję więc może mu się udzieliło. No ale mam skierowanie do szpitala od mojej lekarki w razie czego więc mogę spokojnie jechać żeby zobaczyli co i jak. Choć mam nadzieję, że nie będzie trzeba i skierowanie jeszcze sobie poczeka :) ale cała ta sytuacja zmotywowała mnie w końcu do zrobienia prania bo między innymi moje koszule do szpitala i szlafrok czekały tam w kolejce ;)

reklama
Nusia juz masz wyniki ? [emoji20]Tak mi przykro [emoji20], trzymaj sie kochana to wcześnie wykryte napewno wszystko bedzie dobrze ... Jestesmy z tobą

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro lub poniedz na pismie dzis gin dzwonila do patomorfologa nie wiem jaki poziom i jaki ridzaj mam nadzieje ze lagodny ehh ;(;(
W srode mam wizyte u chirurga onkologa jakie leczenie moja gin wspomniala o chemii i operacji :(

Do góry