reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@Nusia123 tak strasznie mi przykro, cały czas wierzyłam że wynik okaże się niegroźny... Ale najważniejsze, że tak szybko wykryto, teraz na pewno lekarze dobrze pokierują leczenie i wszystko dobrze się skończy. Trzymam za Ciebie kciuki!

@alunia87 też miałam bardziej wieczorne mdłości albo w dzień niż poranne :) ponoć czasem tak bywa :)

@××Ewela×× teoretycznie do terminu zostały mi 3 tygodnie. Także jeszcze trochę choć chciałabym żeby zaczęło się wcześniej... W przyszłym tygodniu mam wizytę to się dowiem co i jak bo u mnie niestety znowu problem z małowodziem (w ciąży z córką też tak miałam i urodziła się w skończonym 37tc) więc lekarze nie wykluczają że będzie trzeba i tak rozwiązać ciążę przed terminem. Choć dziś trochę się stresuję bo Mały słabo się rusza i jak do wieczora nie będzie poprawy to zapewne czeka nas wyprawa do szpitala bo identycznie miałam w ciąży z córką i skończyło się pilnym cc następnego dnia po zgłoszeniu się na IP...

@Nusia123 tak strasznie mi przykro, cały czas wierzyłam że wynik okaże się niegroźny... Ale najważniejsze, że tak szybko wykryto, teraz na pewno lekarze dobrze pokierują leczenie i wszystko dobrze się skończy. Trzymam za Ciebie kciuki!

@alunia87 też miałam bardziej wieczorne mdłości albo w dzień niż poranne :) ponoć czasem tak bywa :)

@××Ewela×× teoretycznie do terminu zostały mi 3 tygodnie. Także jeszcze trochę choć chciałabym żeby zaczęło się wcześniej... W przyszłym tygodniu mam wizytę to się dowiem co i jak bo u mnie niestety znowu problem z małowodziem (w ciąży z córką też tak miałam i urodziła się w skończonym 37tc) więc lekarze nie wykluczają że będzie trzeba i tak rozwiązać ciążę przed terminem. Choć dziś trochę się stresuję bo Mały słabo się rusza i jak do wieczora nie będzie poprawy to zapewne czeka nas wyprawa do szpitala bo identycznie miałam w ciąży z córką i skończyło się pilnym cc następnego dnia po zgłoszeniu się na IP...
Mam nadzieje, ze wszystko dobrze się skończy i dzidzia jeszcze poczeka w brzuchu u mamusi.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

@Nusia123 strasznie mi przykro. A co Ci lekarz powiedzial? Jakie sa dalsze zalecenia?

@90_natka pamietam jak pokazywalas tutaj na forum test ciazowy, a tu juz zostalo 3 tyg do porodu. Jak ten czas szybko leci[emoji4]
Oby Maly jeszcze sie na swoat nie spieszyl i wszystko bylo dobrze.

@xxEwelaxx podziwiam Cie, ze masz sily do takiego sprzatania.
Ja dzis leze caly dzieb przy wiatraku i nie mam sily sie podniesc. Upal u mnie okropny. Mam nadzieje, ze choc troche sie ochlodzi....

f2w3yx8d527fn6nf.png

Dzięki dziewczyny :) no ja też mam nadzieję, że to tylko taki leniwy dzień dzisiaj u Małego, sama w końcu też jakoś tak sennie i marnie się dziś czuję więc może mu się udzieliło. No ale mam skierowanie do szpitala od mojej lekarki w razie czego więc mogę spokojnie jechać żeby zobaczyli co i jak. Choć mam nadzieję, że nie będzie trzeba i skierowanie jeszcze sobie poczeka :) ale cała ta sytuacja zmotywowała mnie w końcu do zrobienia prania bo między innymi moje koszule do szpitala i szlafrok czekały tam w kolejce ;)

reklama
Nusia juz masz wyniki ? [emoji20]Tak mi przykro [emoji20], trzymaj sie kochana to wcześnie wykryte napewno wszystko bedzie dobrze ... Jestesmy z tobą

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro lub poniedz na pismie dzis gin dzwonila do patomorfologa nie wiem jaki poziom i jaki ridzaj mam nadzieje ze lagodny ehh ;(;(
W srode mam wizyte u chirurga onkologa jakie leczenie moja gin wspomniala o chemii i operacji :(

Do góry