alunia87
Fanka BB :)
Przykro mi kochana [emoji22] jesteśmy z tobą na pewno z tego wyjdziesz.Mam nowotwor ;(;(;(;(
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi kochana [emoji22] jesteśmy z tobą na pewno z tego wyjdziesz.Mam nowotwor ;(;(;(;(
Nusia juz masz wyniki ? [emoji20]Tak mi przykro [emoji20], trzymaj sie kochana to wcześnie wykryte napewno wszystko bedzie dobrze ... Jestesmy z tobąMam nowotwor ;(;(;(;(
Mam nadzieje, ze wszystko dobrze się skończy i dzidzia jeszcze poczeka w brzuchu u mamusi.@Nusia123 tak strasznie mi przykro, cały czas wierzyłam że wynik okaże się niegroźny... Ale najważniejsze, że tak szybko wykryto, teraz na pewno lekarze dobrze pokierują leczenie i wszystko dobrze się skończy. Trzymam za Ciebie kciuki!
@alunia87 też miałam bardziej wieczorne mdłości albo w dzień niż poranne ponoć czasem tak bywa
@××Ewela×× teoretycznie do terminu zostały mi 3 tygodnie. Także jeszcze trochę choć chciałabym żeby zaczęło się wcześniej... W przyszłym tygodniu mam wizytę to się dowiem co i jak bo u mnie niestety znowu problem z małowodziem (w ciąży z córką też tak miałam i urodziła się w skończonym 37tc) więc lekarze nie wykluczają że będzie trzeba i tak rozwiązać ciążę przed terminem. Choć dziś trochę się stresuję bo Mały słabo się rusza i jak do wieczora nie będzie poprawy to zapewne czeka nas wyprawa do szpitala bo identycznie miałam w ciąży z córką i skończyło się pilnym cc następnego dnia po zgłoszeniu się na IP...
Tak strasznie mi przykro na szczęście wcześnie wykryty. Zbieraj siły i walcz z tym cholerstwem. Nie możesz teraz się poddać. Porycz trochę bo to pomaga. Ja jestem z Tobą.Mam nowotwor ;(;(;(;(
Jutro lub poniedz na pismie dzis gin dzwonila do patomorfologa nie wiem jaki poziom i jaki ridzaj mam nadzieje ze lagodny ehh ;(;(Nusia juz masz wyniki ? [emoji20]Tak mi przykro [emoji20], trzymaj sie kochana to wcześnie wykryte napewno wszystko bedzie dobrze ... Jestesmy z tobą
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom