reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@xxEwelaxx byłam już na jednej wizycie ,ale to było wcześnie i byłam bardziej ,po coś na podtrzymanie.Na tamtym etapie był tylko pęcherzyk, wiadomo to jeszcze nie wiele.Teraz pytanie czy będzie serduszko.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie napewno trzymam mocno kciuki[emoji11][emoji110]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny [emoji9]
Co tu taka cisza ? Wszystkie na urlopach?
Ja niestety dzisiaj idę na noc nie cierpię nocek, właśnie sprzątam w domu okna już umyłam firanki powiesilam przez brak czasu troszkie to wszystko zaniedbałam ale już nad tym panuje [emoji4]

Hej dziewczyny [emoji9]
Co tu taka cisza ? Wszystkie na urlopach?
Ja niestety dzisiaj idę na noc nie cierpię nocek, właśnie sprzątam w domu okna już umyłam firanki powiesilam przez brak czasu troszkie to wszystko zaniedbałam ale już nad tym panuje [emoji4]

Właśnie to samo dziś myślałam z tą ciszą tutaj :) naprawdę wszystkie chyba urlopy i ze słońca korzystają hehe :) a ja siedzę zabunkrowana w domu, rolety pozasłaniane, wszędzie ciemno i wiatraki powłączane a i tak nie mam siły na nic ;) zbieram się w sobie żeby pranie zrobić hihi :) także podziwiam że Tobie udało się okna pomyć i firanki poprać, ja to chyba jakiś leń jestem haha ;)
Ja co prawda nigdy nie pracowałam na nocki bo ja od zawsze w biurze lub dorywczo na recepcji w młodości :p ale domyślam się że nocki to na pewno nic przyjemnego... Mój mąż też w tym tygodniu na nocki chodzi więc same z córcią siedzimy a ja tak nie lubię bo jakieś schizy mam w nocy że ktoś się włamie albo co ;p no ale liczę że to ostatnie nocki przed porodem (bo ma system 3 zmianowy) potem mąż ma kilka tyg wolnego :)

U mnie pada [emoji22] i do tego duchota straszna.Noc tez kiepsko przespana,bo znowu strasznie mi się odbijało.Zjadlam pizze na noc, a zauważyłam, że ja to inna jestem, bo zamiast rannych mdłości to w nocy mnie bierze.Teraz mam na przyszłość, żeby nie jeść po 19, bo masakra.Jeszcze plaga komarów,bo mieszkam przy lesie i pająki [emoji32],a ja się tak ich boje.Jestem pogryziona i nie wyspana.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nowotwor ;(;(;(;(
I nieeeee!!! Jeju trzymaj się Nusia. Kurna no co za niesprawiedliwość!!! Walcz niech Ci to cholerstwo wytną!!! Pamiętaj masz dla kogo walczyć. Został wcześnie wykryty więc duże prawdopodobieństwo, że szybko się tego pozbędziesz. Jestem z Tobą [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie to samo dziś myślałam z tą ciszą tutaj :) naprawdę wszystkie chyba urlopy i ze słońca korzystają hehe :) a ja siedzę zabunkrowana w domu, rolety pozasłaniane, wszędzie ciemno i wiatraki powłączane a i tak nie mam siły na nic ;) zbieram się w sobie żeby pranie zrobić hihi :) także podziwiam że Tobie udało się okna pomyć i firanki poprać, ja to chyba jakiś leń jestem haha ;)
Ja co prawda nigdy nie pracowałam na nocki bo ja od zawsze w biurze lub dorywczo na recepcji w młodości [emoji14] ale domyślam się że nocki to na pewno nic przyjemnego... Mój mąż też w tym tygodniu na nocki chodzi więc same z córcią siedzimy a ja tak nie lubię bo jakieś schizy mam w nocy że ktoś się włamie albo co ;p no ale liczę że to ostatnie nocki przed porodem (bo ma system 3 zmianowy) potem mąż ma kilka tyg wolnego :)
Kochana nie dziwię Ci się że Ci sie nie chce musisz o siebie dbać i nawet wskazane Ci leniuchowanie [emoji4] a kiedy poród ? Bo co mi się przypomina ze że już tuż tuż?

reklama
Do góry