reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@alunia87 Kochana Moja cieszę się, że przejełaś pałeczkę i dbasz o dziewczyny. Ja nie mam na nic siły ochoty. Czuję się jakby czołg po Mnie przejechał. Jak narazie ciąża nieźle daje Mi w kość. Oczywiście wytrzymam wszystko dla maleństwa.
Raz popołudniu Mnie bierze a raz już od rana Mnie trzyma. I mam problem z jazdą samochodem autobusem wróciła Mi choroba lokomocyjna
Także jak narazie będę się mało co odzywać, ale cały czas Was czytam.

Buziaki dla Wszystkich Brzuchatych i Staraczek!!![emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@alunia87 Kochana Moja cieszę się, że przejełaś pałeczkę i dbasz o dziewczyny. Ja nie mam na nic siły ochoty. Czuję się jakby czołg po Mnie przejechał. Jak narazie ciąża nieźle daje Mi w kość. Oczywiście wytrzymam wszystko dla maleństwa.
Raz popołudniu Mnie bierze a raz już od rana Mnie trzyma. I mam problem z jazdą samochodem autobusem wróciła Mi choroba lokomocyjna
Także jak narazie będę się mało co odzywać, ale cały czas Was czytam.

Buziaki dla Wszystkich Brzuchatych i Staraczek!!![emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Współczuję ci oby mdłości w drugim trymestrze przeszły.Przeważnie osoby z chorobą lokomocyjna gorzej znoszą ciąże.Odpoczywaj, a jak tylko bedziesz miała siłę zaglądaj do nas.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Strach jest zawsze [emoji2].Tylko nie zapomnij nam się pochwalić jak juz urodzisz.Na pewno wszystko będzie dobrze i nim się obejrzysz juz będziesz tulic dzidzie.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Napewno nie zapomne.
Juz nie moge sie doczekac chwili zobaczenia malej.

f2w3yx8d527fn6nf.png

Ale śliczne króliczki [emoji7][emoji7]

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Był sobie kupić spodenki i koszulki bo u nas w C&A są przeceny i jeszcze takie cuda kupił[emoji7][emoji7][emoji7]normalnie zakochałam się w nich[emoji7][emoji7][emoji7]aż się lepiej poczułam[emoji1][emoji1][emoji1]

@alunia87 to masz fajnie. Wiesz jednak troszkę pieniędzy na te sprawy odejdzie. U Mnie teraz jedna znajoma w sierpniu będzie rodzić chłopca to może od niej coś tam dostane. Bo reszta koleżanek to w Polsce siedzi, a Ja do Polski to raz może dwa razy w roku jeżdżę, także nie mam na co liczyć[emoji53][emoji53][emoji53]a rodzeństwa nie mam. A z tego co czytam to tak do 7 miesiąca najlepiej mieć wszystko przygotowane. A Mi coś ten czas szybko leci jutro już 11tc zaczynam. Gdzie to zleciało nie wiem[emoji53]

@mfifi04 niedługo Ty będziesz nam się tutaj chwalić skarpetkami. Bo My z Alunią to chcemy po prostu dzięki temu przekonać siebie, że tym razem będzie wszystko dobrze!!!

reklama
@mfifi04 jak się czujesz? Który dziś u Ciebie dc?
@Marika92 miejmy nadzieję ,ze @ nie daje ci za mocno w kość.Po stracie potrafi być bardzo silna.
@AnetaManiak jak dziś twoje samopoczucie?Mdłości dalej nie odpuszczają.
@InezkaK miejmy nadzieję ,ze na tych wakacjach naladujesz się pozytywną energią.
@SOMEONE jak ty się czujesz?
@Nusia123 jak tam twój nastrój kochana?Pamiętaj ,ze tu kciuki są cały czas zaciśnięte za twój wynik.
@xssenia co tam u Ciebie dawno się nie udzielalas?
@DorciaMamaOlka jak się czujesz?Który już u Ciebie tydzień?
@justys0702 już wszystko przygotowane do pojawienia się dzidzi[emoji6].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje kochana tak bardzo sie boje :(:( w nast tyg dopiero wynik ale nikt mi nie wrozy dobrze tj gin lub rodzinna dopiero co stracilam dziecko i zaczelam sie starac a na usg piersi mi mowi bardzo mi sie to nie podoba podejrzenie nowotworu eh a za plotem szwagierka w 9 miesiacu ma termin co ja bym miala i smieje mi sie w oczy :(

Do góry