reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@mfifi04 jak się czujesz? Który dziś u Ciebie dc?
@Marika92 miejmy nadzieję ,ze @ nie daje ci za mocno w kość.Po stracie potrafi być bardzo silna.
@AnetaManiak jak dziś twoje samopoczucie?Mdłości dalej nie odpuszczają.
@InezkaK miejmy nadzieję ,ze na tych wakacjach naladujesz się pozytywną energią.
@SOMEONE jak ty się czujesz?
@Nusia123 jak tam twój nastrój kochana?Pamiętaj ,ze tu kciuki są cały czas zaciśnięte za twój wynik.
@xssenia co tam u Ciebie dawno się nie udzielalas?
@DorciaMamaOlka jak się czujesz?Który już u Ciebie tydzień?
@justys0702 już wszystko przygotowane do pojawienia się dzidzi[emoji6].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
No tak jak mówisz.... Nocka średnio przespana.... Dość mocno bolesna @ :/

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

@Marika92 miejmy nadzieję ,ze @ nie daje ci za mocno w kość.Po stracie potrafi być bardzo silna.
@InezkaK miejmy nadzieję ,ze na tych wakacjach naladujesz się pozytywną energią.
@Nusia123 jak tam twój nastrój kochana?Pamiętaj ,ze tu kciuki są cały czas zaciśnięte za twój wynik.

Kochana raz się czuję ok,a raz nie daje rady :) mdłości są i nie ma :) U mnie 12tc nadchodzi :)

Kochana raz się czuję ok,a raz nie daje rady :) mdłości są i nie ma :) U mnie 12tc nadchodzi :)
Jak szybko ten czas leci [emoji3].Mnie te upały wykańczaja.Wyszlam tylo na spacer z psem i myślałam, że do domu się nie do wloke.Pewnie u ciebie juz brzuszek widać [emoji2].

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, wszystko mam przygotowane i poprane. Dzis mi przyszly jeszcze ubranka z aliexpress[emoji4] Jutro bede juz torbe pakowac i w pelni moge czekac na porod.
Ale boje sie jak to bedzie. Czy bede miala na tyle sily, zeby urodzic i czy dam rade.

f2w3yx8d527fn6nf.png

reklama
Tak, wszystko mam przygotowane i poprane. Dzis mi przyszly jeszcze ubranka z aliexpress[emoji4] Jutro bede juz torbe pakowac i w pelni moge czekac na porod.
Ale boje sie jak to bedzie. Czy bede miala na tyle sily, zeby urodzic i czy dam rade.

f2w3yx8d527fn6nf.png
Strach jest zawsze [emoji2].Tylko nie zapomnij nam się pochwalić jak juz urodzisz.Na pewno wszystko będzie dobrze i nim się obejrzysz juz będziesz tulic dzidzie.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry