reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@InezkaK kurcze, dziwne to wszystko u Ciebie... Ale mimo wszystko trzymam kciuki, w końcu dopóki nie ma @ nadzieja jest nadal :)

@Nusia123 fajnie, że biopsja wcześniej, nie będziesz musiała jeszcze przez weekend się stresować bo będziesz już po. Wierzę, że wszystko będzie dobrze i trzymam kciuki za pozytywne wiadomości &&&

reklama
@aga_agi jeszcze raz gratuluję [emoji4] to dobre wieści teraz tylko czekać na serduszko [emoji4]

@InezkaK może gin jeszcze nic nie widziała bo jest za wcześnie, tak jak piszesz poczekaj i zrób test, trzymam mocno kciuki za Ciebie [emoji110]

@Nusia123 musi być dobrze! Będzie napewno!

@AnetaManiak jak się czujesz ?

Dziewczyny dzisiaj znalazłam czterolistno koniczynę o to ona [emoji4] dzielę się szczęściem

20170727_091619.jpg

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170727_091619.jpg
    20170727_091619.jpg
    56,5 KB · Wyświetleń: 392
@aga_agi jeszcze raz gratuluję [emoji4] to dobre wieści teraz tylko czekać na serduszko [emoji4]

@InezkaK może gin jeszcze nic nie widziała bo jest za wcześnie, tak jak piszesz poczekaj i zrób test, trzymam mocno kciuki za Ciebie [emoji110]

Dziewczyny dzisiaj znalazłam czterolistno koniczynę o to ona [emoji4] dzielę się szczęściem

Zobacz załącznik 816502

Ewela to kochana chyba Alusi miałaś gratulować :-) :)

Dziewczyny właśnie pojawiły się różowe plamienia, więc jutro pewnie pojawi się @ - jestem już spokojniejsza :)

Zobacz załącznik 816502

Ewela ostatnio jak Aneta znalazła "kończyniaste szczęście" to zobacz jak się zakończyło :-) :)

@xxEwelaxx przyniesie Tobie szczęście zobaczysz[emoji6][emoji6][emoji6]

@aga_agi buuùuuu a miałam taką cichą nadzieję[emoji46][emoji46][emoji46]. No ale fakt nowy cykl nowe nadzieje nowe możliwości!!!

@alunia87 robisz dzisiaj betę???? Bo Ja już wczoraj kupiłam wełenke na skarpetki!!! Czekam na Twoją betę i jutro na miasto szukać skarpetek[emoji6][emoji6][emoji6]

@InezkaK mam nadzieję, że @ w dalszym ciągu się nie pojawiła a tempka nie spada!!!

@Nusia123 jak będziesz wiedziała kiedy wyniki to daj znać. Daj w ogóle znać już po wszystkim jak się czujesz!!!

@mfifi04 a Ty coś ostatnio się nie udzielasz??? Żyjesz tam nam w ogóle??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak nie byłam [emoji17],bo strasznie się boje iść.Z nerwów nie mogłam spać i chyba zaczekam do wizyty i nie będę sprawdzać przyrostu.Wiem,że może głupi jest taki strach,ale to silniejsze odemnie.Boje się, że za dobrze się czuje w tej ciąży.Jutro jak dam radę podjechać do miasta kupie skarpetki,a jak nie jutro to w niedziele.Bo u mnie raczej nie ma takich rzeczy.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@AnetaManiak nie byłam [emoji17],bo strasznie się boje iść.Z nerwów nie mogłam spać i chyba zaczekam do wizyty i nie będę sprawdzać przyrostu.Wiem,że może głupi jest taki strach,ale to silniejsze odemnie.Boje się, że za dobrze się czuje w tej ciąży.Jutro jak dam radę podjechać do miasta kupie skarpetki,a jak nie jutro to w niedziele.Bo u mnie raczej nie ma takich rzeczy.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem Ciebie bo sama miałam stracha jak cholera, ale dzięki temu, że to lekarz Mi kazał i On pobiera krew to poszłam. No Ja mogę jedynie jutro podjechać i kupić skarpetki bo u Nas w niedziele sklepy są pozamykane. Ja za to się boję bo od jakiś 3dni w ciągu dnia prócz zmęczenia nic Mi nie dokucza. Na wieczór za to przychodzą mdłości. Fakt, że zmieniłam trochę dietę ma dużo lżejszą i witaminy. Mam nadzieję, że to od tego. Bo już mam ochotę lecieć do lekarza. Wczoraj rano to się tak zmartwiłam tym lepszym samopoczuciem, że aż prawie ryczałam.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry