reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@InezkaK kurcze, dziwne to wszystko u Ciebie... Ale mimo wszystko trzymam kciuki, w końcu dopóki nie ma @ nadzieja jest nadal :)

@Nusia123 fajnie, że biopsja wcześniej, nie będziesz musiała jeszcze przez weekend się stresować bo będziesz już po. Wierzę, że wszystko będzie dobrze i trzymam kciuki za pozytywne wiadomości &&&

reklama
@aga_agi jeszcze raz gratuluję [emoji4] to dobre wieści teraz tylko czekać na serduszko [emoji4]

@InezkaK może gin jeszcze nic nie widziała bo jest za wcześnie, tak jak piszesz poczekaj i zrób test, trzymam mocno kciuki za Ciebie [emoji110]

@Nusia123 musi być dobrze! Będzie napewno!

@AnetaManiak jak się czujesz ?

Dziewczyny dzisiaj znalazłam czterolistno koniczynę o to ona [emoji4] dzielę się szczęściem

20170727_091619.jpg

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170727_091619.jpg
    20170727_091619.jpg
    56,5 KB · Wyświetleń: 383
@aga_agi jeszcze raz gratuluję [emoji4] to dobre wieści teraz tylko czekać na serduszko [emoji4]

@InezkaK może gin jeszcze nic nie widziała bo jest za wcześnie, tak jak piszesz poczekaj i zrób test, trzymam mocno kciuki za Ciebie [emoji110]

Dziewczyny dzisiaj znalazłam czterolistno koniczynę o to ona [emoji4] dzielę się szczęściem

Zobacz załącznik 816502

Ewela to kochana chyba Alusi miałaś gratulować :-) :)

Dziewczyny właśnie pojawiły się różowe plamienia, więc jutro pewnie pojawi się @ - jestem już spokojniejsza :)

Zobacz załącznik 816502

Ewela ostatnio jak Aneta znalazła "kończyniaste szczęście" to zobacz jak się zakończyło :-) :)

@xxEwelaxx przyniesie Tobie szczęście zobaczysz[emoji6][emoji6][emoji6]

@aga_agi buuùuuu a miałam taką cichą nadzieję[emoji46][emoji46][emoji46]. No ale fakt nowy cykl nowe nadzieje nowe możliwości!!!

@alunia87 robisz dzisiaj betę???? Bo Ja już wczoraj kupiłam wełenke na skarpetki!!! Czekam na Twoją betę i jutro na miasto szukać skarpetek[emoji6][emoji6][emoji6]

@InezkaK mam nadzieję, że @ w dalszym ciągu się nie pojawiła a tempka nie spada!!!

@Nusia123 jak będziesz wiedziała kiedy wyniki to daj znać. Daj w ogóle znać już po wszystkim jak się czujesz!!!

@mfifi04 a Ty coś ostatnio się nie udzielasz??? Żyjesz tam nam w ogóle??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak nie byłam [emoji17],bo strasznie się boje iść.Z nerwów nie mogłam spać i chyba zaczekam do wizyty i nie będę sprawdzać przyrostu.Wiem,że może głupi jest taki strach,ale to silniejsze odemnie.Boje się, że za dobrze się czuje w tej ciąży.Jutro jak dam radę podjechać do miasta kupie skarpetki,a jak nie jutro to w niedziele.Bo u mnie raczej nie ma takich rzeczy.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@AnetaManiak nie byłam [emoji17],bo strasznie się boje iść.Z nerwów nie mogłam spać i chyba zaczekam do wizyty i nie będę sprawdzać przyrostu.Wiem,że może głupi jest taki strach,ale to silniejsze odemnie.Boje się, że za dobrze się czuje w tej ciąży.Jutro jak dam radę podjechać do miasta kupie skarpetki,a jak nie jutro to w niedziele.Bo u mnie raczej nie ma takich rzeczy.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem Ciebie bo sama miałam stracha jak cholera, ale dzięki temu, że to lekarz Mi kazał i On pobiera krew to poszłam. No Ja mogę jedynie jutro podjechać i kupić skarpetki bo u Nas w niedziele sklepy są pozamykane. Ja za to się boję bo od jakiś 3dni w ciągu dnia prócz zmęczenia nic Mi nie dokucza. Na wieczór za to przychodzą mdłości. Fakt, że zmieniłam trochę dietę ma dużo lżejszą i witaminy. Mam nadzieję, że to od tego. Bo już mam ochotę lecieć do lekarza. Wczoraj rano to się tak zmartwiłam tym lepszym samopoczuciem, że aż prawie ryczałam.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry