reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
A bete kiedy robiłaś ostatni raz?? Może faktycznie sprawdzić przyrost
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
aga_agi
Nie.... zaczynam wariować... Inezka może wakacje nam pomogą, my wyjeżdżamy w niedzielę nad polskie morzePoczekam jeszcze spokojnie do poniedzialku i zrobie test taki z apteki wtedy bedzie wiadomo czy jest sens isc na bete [emoji12]
@aga ty sobie nie odbieraj nadziei [emoji6] @ nadal nie ma u ciebie ?
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Nusia123
Dziekuje kochana dzis dzwonili ze zwolnilo sie miejsce biopsja jutro rano moja babcia miala amputacje piersi 40 lat temu nie wie czy miala raka nie bylo takich badan@90_natka czyli jeżeli było by faktycznie coś nie tak to bez obaw poród. To najważniejsze. Chociaż życzę Wam jak najpóźniejszego rozwiązania. Niby teraz jesteśmy ze wszystkim tak do przodu, ale wiesz to są tylko maszyny i zawsze mogą się mylić. Będę trzymać za Was kciuki mocno!!!!
@Nusia123 obu ten lekarz się mylił i wyniki były w porządku. Nie powinien Ciebie tak straszyć nie będąc czegoś pewien. Nie mając wyników w ręce. Dobrze, że tak szybko udało się ustalić Tobie ta biopsję. Masz w ogóle w rodzinie jakiś przypadek raka piersi??
aga_agi
Niusia to bardzo dobrze, że biopsja bedzie szybciej, zawsze to mniej dni stresu. Trzymam kciuki na pewno będzie dobrze :-)Dziekuje kochana dzis dzwonili ze zwolnilo sie miejsce biopsja jutro rano moja babcia miala amputacje piersi 40 lat temu nie wie czy miala raka nie bylo takich badan
AnetaManiak
A wiesz, że właśnie jeżeli babcia miała operację związaną z piersią to Ty powinnaś mieć raz do roku badane piersi. Wiem to bo Moja babcia miała raka piersi i jak tylko skończyłam 18lat to miałam pierwsze badanie i tak raz w roku, choć ostatnio sobie to troszkę olałam[emoji53]Dziekuje kochana dzis dzwonili ze zwolnilo sie miejsce biopsja jutro rano moja babcia miala amputacje piersi 40 lat temu nie wie czy miala raka nie bylo takich badan
Ale wierzę, że u Ciebie będzie wszystko dobrze, że to będzie nic groźnego. Moja teściowa też ma guzka w piersi i nic się nie dzieje. Po prostu sobie jest i nie rośnie ani nic[emoji6][emoji6][emoji6]
reklama
AnetaManiak
Dziewczyny te które lubią szyć. Zobaczcie ten bajer. Tylko nie patrzcie na cene[emoji53]
Link do: Die Ultimate SewingBox (NEU!)
Link do: Die Ultimate SewingBox (NEU!)