reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Poczekam jeszcze spokojnie do poniedzialku i zrobie test taki z apteki wtedy bedzie wiadomo czy jest sens isc na bete [emoji12]

@aga ty sobie nie odbieraj nadziei [emoji6] @ nadal nie ma u ciebie ?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Poczekam jeszcze spokojnie do poniedzialku i zrobie test taki z apteki wtedy bedzie wiadomo czy jest sens isc na bete [emoji12]

@aga ty sobie nie odbieraj nadziei [emoji6] @ nadal nie ma u ciebie ?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie.... zaczynam wariować... Inezka może wakacje nam pomogą, my wyjeżdżamy w niedzielę nad polskie morze :)

@90_natka czyli jeżeli było by faktycznie coś nie tak to bez obaw poród. To najważniejsze. Chociaż życzę Wam jak najpóźniejszego rozwiązania. Niby teraz jesteśmy ze wszystkim tak do przodu, ale wiesz to są tylko maszyny i zawsze mogą się mylić. Będę trzymać za Was kciuki mocno!!!!

@Nusia123 obu ten lekarz się mylił i wyniki były w porządku. Nie powinien Ciebie tak straszyć nie będąc czegoś pewien. Nie mając wyników w ręce. Dobrze, że tak szybko udało się ustalić Tobie ta biopsję. Masz w ogóle w rodzinie jakiś przypadek raka piersi??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje kochana dzis dzwonili ze zwolnilo sie miejsce biopsja jutro rano moja babcia miala amputacje piersi 40 lat temu nie wie czy miala raka nie bylo takich badan :(

Dziekuje kochana dzis dzwonili ze zwolnilo sie miejsce biopsja jutro rano moja babcia miala amputacje piersi 40 lat temu nie wie czy miala raka nie bylo takich badan :(
A wiesz, że właśnie jeżeli babcia miała operację związaną z piersią to Ty powinnaś mieć raz do roku badane piersi. Wiem to bo Moja babcia miała raka piersi i jak tylko skończyłam 18lat to miałam pierwsze badanie i tak raz w roku, choć ostatnio sobie to troszkę olałam[emoji53]
Ale wierzę, że u Ciebie będzie wszystko dobrze, że to będzie nic groźnego. Moja teściowa też ma guzka w piersi i nic się nie dzieje. Po prostu sobie jest i nie rośnie ani nic[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry