reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@alunia87 tak zrób. Zmniejsz dawkę. I powoli powoli Go odstawiaj. Wiele dziewczyn Go bierze. Masz przykład Xseni. Dużo w ogóle tego bromka Ci zostało?? I jaką dawkę masz teraz??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dwa razy po pół tabletki.Przy tej dawce myślę,że do 10.Stopniowo zaczne brać mniejsze dawki tak żeby 10 przestać całkowicie.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki kazał nadal brac luteine i zrobić test za tydzień a jak bedzie ciaza i ewentualnie nie widac pecherzyka to test za kilka dni pokaże. [emoji12] a jak nie to powinna byc @ i mowil zebysmy sprobowali jeszcze ten cykl z clo ale .... Nie wiem czy mam siły. .. Na szczescie od poniedzialku ide na urlop i wyjeżdżamy do chorwacji i wtedy może ....

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki kazał nadal brac luteine i zrobić test za tydzień a jak bedzie ciaza i ewentualnie nie widac pecherzyka to test za kilka dni pokaże. [emoji12] a jak nie to powinna byc @ i mowil zebysmy sprobowali jeszcze ten cykl z clo ale .... Nie wiem czy mam siły. .. Na szczescie od poniedzialku ide na urlop i wyjeżdżamy do chorwacji i wtedy może ....

Może jest, ale wczesna.U mnie niby widział pęcherzyk,ale był malutki.U ciebie mogła nie zauważyć.Moze betę zrób i sprawdź przyrost.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

To jeszcze nic straconego[emoji6][emoji6][emoji6]nie wiem, ale Ja sądzę, że to jest po prostu za wcześnie. A testy jeszcze są pozytywne?? Czy już nie robisz??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry