reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Jestem po wizycie lekarz zrobił usg pęcherzyk jest.Moje wyniki powiedział ze teraz są nie ważne [emoji17],bo jestem w ciąży.Zdenerwowal mnie tym, bo powinien je przeanalizować.Kazal mi brać tylko folik i magnez b6,ale 50.Nie chciał przepisać luteiny,ale jakoś go urobilam i mi przepisał do pochwowa i jestem spokojniejsza.Teraz musze czekać czy w tym pęcherzyku się coś wykluje.[emoji2]

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem po wizycie lekarz zrobił usg pęcherzyk jest.Moje wyniki powiedział ze teraz są nie ważne [emoji17],bo jestem w ciąży.Zdenerwowal mnie tym, bo powinien je przeanalizować.Kazal mi brać tylko folik i magnez b6,ale 50.Nie chciał przepisać luteiny,ale jakoś go urobilam i mi przepisał do pochwowa i jestem spokojniejsza.Teraz musze czekać czy w tym pęcherzyku się coś wykluje.[emoji2]

Wykluje napewno!!! Alunia tylko się cieszyć!!! Będzie wszystko dobrze i już jest wszystko dobrze!!! Spróbuj choć troszeczkę cieszyć się tym szczęściem które Was z nie nacka spotkało!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki dam znac ok 16:00 [emoji12] mam mieszame uczucia ...
@ nie ma temp 37.00 piersi pełne są ale nie nastawiam sie wręcz się boję. ..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie jako takich objawów tez nie ma więc kto wie może akurat będzie pozytywne zaskoczenie. Tego ci życze i trzymam kciuki.

Dziewczynki dam znac ok 16:00 [emoji12] mam mieszame uczucia ...
@ nie ma temp 37.00 piersi pełne są ale nie nastawiam sie wręcz się boję. ..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Czekamy z niecierpliwoscia na info I trzymamy kciuki bardzo mocno [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji11][emoji11][emoji11]

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

@alunia87 co do badaniach hormonów to raczej teraz faktycznie są nie istotne bo zaszłaś więc już się zmieniły. Co do bromka. To Ja bym chyba Go tak od razu nie odstawiła. Od którego dnia cyklu go bierzesz??

@AnetaManiak od 19 dc tez mi się ten pomysł nie podoba.Wydaje mi się, że te leki stopniowo się odstawia.Najlepiej by było to z endokrynologiem skonsultować,ale z terminami lipa.

@AnetaManiak może zaczne zmniejszać od jutra dawkę.Zaczne tez luteine brać od jutra to zawsze będzie zabezpieczenie jakieś.Nie chce ślepo wierzyć jednej osobie, bo o bramku czytałam na nie jednym forum,że za szybkie odstawienie może doprowadzić do poronienia.

@alunia87 tak zrób. Zmniejsz dawkę. I powoli powoli Go odstawiaj. Wiele dziewczyn Go bierze. Masz przykład Xseni. Dużo w ogóle tego bromka Ci zostało?? I jaką dawkę masz teraz??

reklama
@alunia87 super wieści :) na pewno na następnej wizycie zobaczysz już bijące serduszko :) a co do wyników to prawda że nie ma co się teraz już nimi przejmować bo udało się mimo że były nie do końca idealne :) a teraz i tak na pewno już są inne, zarówno prolaktyna jak i inne hormony. Co do bromka to ja nie brałam nigdy więc nie pomogę. Ale może to jest po prostu podobnie jak z luteiną w sensie że co lekarz to inna opinia-jedni każą odstawiać z dnia na dzień, a inni stopniowo zmniejszać dawkę :)

@InezkaK trzymam kciuki i czekam na wieści :)

Do góry