aga_agi
Fanka BB :)
@Zasmucona @mysiaka92 musi być dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej kochana pamiętasz mnie? Jak się czujesz? Niestety ja nie wiem nic na temat twojego badania histoIde za tydzien w srode do gina jak sie dostane. Boje się
Pamiętam pamiętam.. Jakas taka przygnebiona sie czuje ciagle. Tym bardziej ze teraz jakies dziwne rzeczy z tego wszystko wychodząHej kochana pamiętasz mnie? Jak się czujesz? Niestety ja nie wiem nic na temat twojego badania histo
...
A lekarz co mówi? Wcale się nie dziwię,że jesteś smutnaPamiętam pamiętam.. Jakas taka przygnebiona sie czuje ciagle. Tym bardziej ze teraz jakies dziwne rzeczy z tego wszystko wychodzą
Odpoczywaj, a widok cudny [emoji4].Miejmy nadzieję, że z urlopu wrócicie w 3 albo 4 [emoji3].Będziemy czekać na dobre wieści [emoji3][emoji11].U mnie od rana pada [emoji20] i raczej nie zanosi się na pogodę.Witajcie dziewczyny
Tak jesteśmy już na urlopie wczoraj z rana dojechaliśmy pogoda dopisuje wczoraj było słoneczko dzisiaj jestt to troszkie mniej odpoczywamy wkoncu
Zastrzyk na pecherzyk Maz mi zrobił wczoraj rano. Narazie tylko pobolewa mnie czasami jajnik ale zero innych objaw z tego co czytałam na wujku Google to tylko się przestraszyłam.
Pozdrawiamy [emoji9]
U nas takie widoki
Zobacz załącznik 816147
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
tak, wiem że pisałaś że to badanie już po stracie. Ale chodziło mi o to, że podejrzenia wcale nie muszą się sprawdzić. Poczekaj co na to lekarz powie, pewnie będzie kazał skontrolować czy spada HCG i w razie czego będzie ponownie pobierał materiał do badania.@DorciaMamaOlka wizyta 9.08 bo moj gin ma urlop jak sie dzis okazalo
@90_natka zdrowa ciaza nie bo juz jej nie ma mam nadzieje ze te przypuszczenia w wynikach sa złe
Kurcze to nie dobrze.tak, wiem że pisałaś że to badanie już po stracie. Ale chodziło mi o to, że podejrzenia wcale nie muszą się sprawdzić. Poczekaj co na to lekarz powie, pewnie będzie kazał skontrolować czy spada HCG i w razie czego będzie ponownie pobierał materiał do badania.
Dziewczyny u mnie dziś po wizycie średnio. Lekarka stwierdziła że wód mało, AFI na poziomie 5,5 (w piątek u innego lekarza było 12.. i nie wiem teraz czy dziś to błąd pomiaru czy faktycznie znowu coś się sączy...). Dostałam skierowanie do szpitala, gdyby coś się działo albo zmieniły się ruchy to mam jechać. Bo mówi, że tym tempem (o ile faktycznie nie było błędu pomiaru) to raczej nie doczekam do następnej wizyty za 2 tyg tylko już będę na patologii leżeć albo nawet już będzie mały na świecie. Sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć...