reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@mysiaka92 była tutaj kiedyś na forum dziewczyna, u której jeszcze we wczesnej ciąży podejrzewali zaśniad. Niestety było to dawno, myślę że z 3 lata temu albo i dawniej i nie zagląda już tutaj, a przynajmniej nie odzywa się. W każdym razie u niej podejrzenia się nie sprawdziły, a zaśniad okazał się zdrową ciążą, którą szczęśliwie donosiła. Spokojnie, podejrzenia to jeszcze nic pewnego.

@Nusia123 dziwna rzecz że po usg lekarz wyszedł z taką opinią. Z tego co wiem to tylko biopsja jest w stanie w 100% potwierdzić lub wykluczyć jaki to jest rodzaj zmiany. To, że dla niego wygląda na złośliwą moim zdaniem niczego nie przesądza. Czekaj na biopsję-kiedy masz się umówić na nią? Swoją drogą uważam, że lekarze wykonujący badania tego typu nie powinni wyrażać opinii "co im się wydaje" bo jest to niepotrzebne denerwowanie pacjenta. Pamiętam jak miałam tomografię głowy-zaraz po usłyszałam że mam jakiegoś guza, że może czeka mnie zabieg itd. A okazało się, że owszem-coś tam jest, ale jest to jakieś fizjologiczne zgrubienie (już nawet nie pamiętam nazwy), które o niczym złym nie świadczy. A ile się nadenerwowalam czekając później na kolejne bad i konsultacje to moje...

Witajcie dziewczyny :)
Tak jesteśmy już na urlopie wczoraj z rana dojechaliśmy pogoda dopisuje wczoraj było słoneczko dzisiaj jestt to troszkie mniej :) odpoczywamy wkoncu

Zastrzyk na pecherzyk Maz mi zrobił wczoraj rano. Narazie tylko pobolewa mnie czasami jajnik ale zero innych objaw z tego co czytałam na wujku Google to tylko się przestraszyłam.
Pozdrawiamy [emoji9]
U nas takie widoki
20170724_164122.jpg

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170724_164122.jpg
    20170724_164122.jpg
    91,1 KB · Wyświetleń: 283
Witajcie dziewczyny :)
Tak jesteśmy już na urlopie wczoraj z rana dojechaliśmy pogoda dopisuje wczoraj było słoneczko dzisiaj jestt to troszkie mniej :) odpoczywamy wkoncu

Zastrzyk na pecherzyk Maz mi zrobił wczoraj rano. Narazie tylko pobolewa mnie czasami jajnik ale zero innych objaw z tego co czytałam na wujku Google to tylko się przestraszyłam.
Pozdrawiamy [emoji9]
U nas takie widoki
Zobacz załącznik 816147

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Odpoczywaj, a widok cudny [emoji4].Miejmy nadzieję, że z urlopu wrócicie w 3 albo 4 [emoji3].Będziemy czekać na dobre wieści [emoji3][emoji11].U mnie od rana pada [emoji20] i raczej nie zanosi się na pogodę.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

@DorciaMamaOlka wizyta 9.08 bo moj gin ma urlop jak sie dzis okazalo :(
@90_natka zdrowa ciaza nie bo juz jej nie ma :( mam nadzieje ze te przypuszczenia w wynikach sa złe
tak, wiem że pisałaś że to badanie już po stracie. Ale chodziło mi o to, że podejrzenia wcale nie muszą się sprawdzić. Poczekaj co na to lekarz powie, pewnie będzie kazał skontrolować czy spada HCG i w razie czego będzie ponownie pobierał materiał do badania.

Dziewczyny u mnie dziś po wizycie średnio. Lekarka stwierdziła że wód mało, AFI na poziomie 5,5 (w piątek u innego lekarza było 12.. i nie wiem teraz czy dziś to błąd pomiaru czy faktycznie znowu coś się sączy...). Dostałam skierowanie do szpitala, gdyby coś się działo albo zmieniły się ruchy to mam jechać. Bo mówi, że tym tempem (o ile faktycznie nie było błędu pomiaru) to raczej nie doczekam do następnej wizyty za 2 tyg tylko już będę na patologii leżeć albo nawet już będzie mały na świecie. Sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć...

reklama
tak, wiem że pisałaś że to badanie już po stracie. Ale chodziło mi o to, że podejrzenia wcale nie muszą się sprawdzić. Poczekaj co na to lekarz powie, pewnie będzie kazał skontrolować czy spada HCG i w razie czego będzie ponownie pobierał materiał do badania.

Dziewczyny u mnie dziś po wizycie średnio. Lekarka stwierdziła że wód mało, AFI na poziomie 5,5 (w piątek u innego lekarza było 12.. i nie wiem teraz czy dziś to błąd pomiaru czy faktycznie znowu coś się sączy...). Dostałam skierowanie do szpitala, gdyby coś się działo albo zmieniły się ruchy to mam jechać. Bo mówi, że tym tempem (o ile faktycznie nie było błędu pomiaru) to raczej nie doczekam do następnej wizyty za 2 tyg tylko już będę na patologii leżeć albo nawet już będzie mały na świecie. Sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć...
Kurcze to nie dobrze.
A mozliwe, ze w tak krotkim czasie ubylo by tyle wod? Nie zauwazylas, ze moga Ci sie saczyc? Na kiedy masz termin?

f2w3yx8d527fn6nf.png

Do góry