reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@AnetaManiak no ja Ci powiem szczerze, że w tej ciąży to u mnie początki były super ;) jedyne co mi dokuczało to mdłości ale nie było tragedii, w poprzedniej ciąży było zdecydowanie gorzej :) ale końcówka dla odmiany teraz jest ciężka ale pewnie to kwestia tego że w ciąży z córcią mogłam dużo odpoczywać, zresztą miałam zagrożenie przedwczesnym porodem więc i tak musiałam leżeć. A teraz mogę tylko pomarzyć o takim porządnym odpoczynku :D
Ja też nie wyobrażam sobie faceta w ciąży hahaha mój mąż to by serio chyba umarł gdyby musiał to znieść ;) :p a ze mnie się śmieje że mi musi czasem w nocy pomagać obrócić się na drugi bok bo nie mogę wytrzymać z bólu pleców ;)
Ale przetrzymamy wszystko, musimy :)

@mfifi04 wiem, że czasem przychodzą takie dni, że jest mega ciężko... Sama miałam tak nie raz i nie dwa bo niestety u mnie długo trwało zanim wreszcie doczekaliśmy się córki (urodziła się po ok 3 latach od początku starań). Ale zobaczysz że Ty na pewno niedługo będziesz w upragnionej, szczęśliwej ciąży! Tak jak pisze Aneta, grunt żeby lekarz przepisał odpowiednie leki i tym razem na pewno będzie wszystko dobrze. Musi być :)

Dziewczyny powiedzcie proszę, macie może jakieś fajne przepisy na sałatki przy których dużo się nie narobię? ;) w sobotę mamy taką małą imprezę-połączenie 2. urodzin mojej córki i jej imienin razem z moimi... I tak szukam inspiracji może na coś innego niż w zeszłym roku :) doradzcie coś :)

reklama
@mfifi04 popatrz Kochana w ten sposób, w czerwcu 2 fasolki, w lipcu znów 2 pozytywne testy, więc jest ogromna nadzieja, że i kolejne będą. Jak by przytłaczająco było jakby żadnych dobrych wieści nie było :)

@Nusia na jakiej podstawie lekarz tak mowi masz jakies potwierdzenie ?[emoji20]

@Anetka czekam spokojnie na wizyte w czwartek i sie okaze oczywiscie jak @ sie nie pojawi bo w sobote strasznie mnie bolał brzuch i jajniki i byłam pewna na sto procent ze @ najpóźniej do dzisiaj sie pojawi ale narazie nic ani sladu ...
Oczywiscie pochwale sie jak sie uda z ta reklama do Smyka [emoji7]zaprosili nas na etap przymiarek bez wstepnego castingu miala cztery stylizacje ale nie widzialam bo sama weszla do studia a potem nam opowiadała [emoji7]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam . Ostatniego czerwca mialam lyzeczkowanie pustego jaja plodowego. Dzis odebralam wynik histopatologiczny i mam podejrzenie zasniadu czesciowego.
Jest tu jakas dziewczynaz tym samym? :(
Witaj ja też mam odebrać wyniki jutro aż sie boję ale jak cos będę wiedzoec ja kie mi wyszły to ci napiszę ja zabieg miała m 6 lipca

Jestem po usg dr mowi ze to jest zmiana zlosliwa ;(
Po usg tak stwierdzil? Moze niech Ci najpierw zrobi biopsje i poczeka z diagnoza az beda wyniki.

f2w3yx8d527fn6nf.png

reklama
Do góry