reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@AnetaManiak no ja Ci powiem szczerze, że w tej ciąży to u mnie początki były super ;) jedyne co mi dokuczało to mdłości ale nie było tragedii, w poprzedniej ciąży było zdecydowanie gorzej :) ale końcówka dla odmiany teraz jest ciężka ale pewnie to kwestia tego że w ciąży z córcią mogłam dużo odpoczywać, zresztą miałam zagrożenie przedwczesnym porodem więc i tak musiałam leżeć. A teraz mogę tylko pomarzyć o takim porządnym odpoczynku :D
Ja też nie wyobrażam sobie faceta w ciąży hahaha mój mąż to by serio chyba umarł gdyby musiał to znieść ;) :p a ze mnie się śmieje że mi musi czasem w nocy pomagać obrócić się na drugi bok bo nie mogę wytrzymać z bólu pleców ;)
Ale przetrzymamy wszystko, musimy :)

@mfifi04 wiem, że czasem przychodzą takie dni, że jest mega ciężko... Sama miałam tak nie raz i nie dwa bo niestety u mnie długo trwało zanim wreszcie doczekaliśmy się córki (urodziła się po ok 3 latach od początku starań). Ale zobaczysz że Ty na pewno niedługo będziesz w upragnionej, szczęśliwej ciąży! Tak jak pisze Aneta, grunt żeby lekarz przepisał odpowiednie leki i tym razem na pewno będzie wszystko dobrze. Musi być :)

Dziewczyny powiedzcie proszę, macie może jakieś fajne przepisy na sałatki przy których dużo się nie narobię? ;) w sobotę mamy taką małą imprezę-połączenie 2. urodzin mojej córki i jej imienin razem z moimi... I tak szukam inspiracji może na coś innego niż w zeszłym roku :) doradzcie coś :)

reklama
@mfifi04 popatrz Kochana w ten sposób, w czerwcu 2 fasolki, w lipcu znów 2 pozytywne testy, więc jest ogromna nadzieja, że i kolejne będą. Jak by przytłaczająco było jakby żadnych dobrych wieści nie było :)

@Nusia na jakiej podstawie lekarz tak mowi masz jakies potwierdzenie ?[emoji20]

@Anetka czekam spokojnie na wizyte w czwartek i sie okaze oczywiscie jak @ sie nie pojawi bo w sobote strasznie mnie bolał brzuch i jajniki i byłam pewna na sto procent ze @ najpóźniej do dzisiaj sie pojawi ale narazie nic ani sladu ...
Oczywiscie pochwale sie jak sie uda z ta reklama do Smyka [emoji7]zaprosili nas na etap przymiarek bez wstepnego castingu miala cztery stylizacje ale nie widzialam bo sama weszla do studia a potem nam opowiadała [emoji7]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam . Ostatniego czerwca mialam lyzeczkowanie pustego jaja plodowego. Dzis odebralam wynik histopatologiczny i mam podejrzenie zasniadu czesciowego.
Jest tu jakas dziewczynaz tym samym? :(
Witaj ja też mam odebrać wyniki jutro aż sie boję ale jak cos będę wiedzoec ja kie mi wyszły to ci napiszę ja zabieg miała m 6 lipca

Jestem po usg dr mowi ze to jest zmiana zlosliwa ;(
Po usg tak stwierdzil? Moze niech Ci najpierw zrobi biopsje i poczeka z diagnoza az beda wyniki.

f2w3yx8d527fn6nf.png

reklama
Do góry