U mnie na monitoring nie trzeba się zapisywać bo to trwa dosłownie chwileczkę. A mówiłaś w rejestracji że to chodzi o monit a nie normalną wizytę? Jak będzie problem to zadzwoń do lekarza, na pewno będzie kazał przyjść. Zastrzyk musisz dostać jak pęcherzyk będzie dojrzały, a to zazwyczaj nie wcześniej niż ok 12dc.Dziewczyny doradzcie mi bo nie wiem co mam zrobić.
Biorę te clo dzisiaj mam wziąść ostatnio tabletkę, lekarz kazał przyjść na kontrolę 11 lub 12 dc lecz nie ma już do niego mijejsc na piątek (11dc) do końca miesiąca nie ma. Tylko dziś był wolny termin niby się zapisałam ale nie wiem czy to ma sens bo to7 dc jeszcze nie zobaczy tych pęcherzyków itp. Dziewczyny co rodzicie iść dziś czy poprosttu dopytać te clo i nie iść na kontrolę bo on mówił o jakimś zastrzyku nie wiem co robić
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
××Ewela××
Fanka BB :)
Kurczę właśnie nie lubię do niego dzwonić.. może iść na dzisiejszą wizyte i moze przepisze mi ten zastrzyk.. sama nie wiem co robić maz radzi zadzwonić do niego ale tak nie lubię z nim rozmawiać przez telU mnie na monitoring nie trzeba się zapisywać bo to trwa dosłownie chwileczkę. A mówiłaś w rejestracji że to chodzi o monit a nie normalną wizytę? Jak będzie problem to zadzwoń do lekarza, na pewno będzie kazał przyjść. Zastrzyk musisz dostać jak pęcherzyk będzie dojrzały, a to zazwyczaj nie wcześniej niż ok 12dc.
Ale to się tak w 100% nie da niestety ustalić bez monitoringu kiedy dać zastrzyk. Pęcherzyki rosną średnio 2 mm na dobę ale równie dobrze mogą wolniej lub szybciej, to kwestia indywidualna. Jak dostaniesz zastrzyk w złym momencie to może nie zadziałać, pęcherzyk może nie pęknąć, przerosnąć, zrobić się torbiel. Więc myślę że gin raczej w tak wczesnym dc nie powie że np masz jechać na zastrzyk za 5 dni..Kurczę właśnie nie lubię do niego dzwonić.. może iść na dzisiejszą wizyte i moze przepisze mi ten zastrzyk.. sama nie wiem co robić maz radzi zadzwonić do niego ale tak nie lubię z nim rozmawiać przez tel
Chociaż na wizytę oczywiście możesz iść dziś ale moim zdaniem będzie kazał przyjechać jeszcze raz za kilka dni a nie przepisze od razu zastrzyku.
Albo może spróbuj do rejestracji zadzwonić że to monitoring ma być i może Ci przełożą na za 3-4 dni?
××Ewela××
W rejestracji pytałam czy nie dało by mnie wcisnąć po krótce powiedziałam że lekarz kazał mi przyjsc12 dc ale ona i tak nie chciała mnie wpisać. Chodzę prywatnie i tak myślę czy iść dziś bo jeśli pójdę on nic mi nie powie to stracę tylko kasę i tyle. Maz radzi zadzwonić do niego i zapytać jego co robić ale nie bardzo chce dzwonić i już sama nie wiemAle to się tak w 100% nie da niestety ustalić bez monitoringu kiedy dać zastrzyk. Pęcherzyki rosną średnio 2 mm na dobę ale równie dobrze mogą wolniej lub szybciej, to kwestia indywidualna. Jak dostaniesz zastrzyk w złym momencie to może nie zadziałać, pęcherzyk może nie pęknąć, przerosnąć, zrobić się torbiel. Więc myślę że gin raczej w tak wczesnym dc nie powie że np masz jechać na zastrzyk za 5 dni..
Chociaż na wizytę oczywiście możesz iść dziś ale moim zdaniem będzie kazał przyjechać jeszcze raz za kilka dni a nie przepisze od razu zastrzyku.
Albo może spróbuj do rejestracji zadzwonić że to monitoring ma być i może Ci przełożą na za 3-4 dni?
SOMEONE
Ja na Twoim miejscu najpierw bym zadzwonila wytlumaczyla bym jeszcze raz na spokojnie o co mi chodzi i jesli to by nie dalo oczekiwanych rezultatow to wtedy bylabym pewna, ze musze jednak skorzystac z tej wizyty pomimo straty kasy.W rejestracji pytałam czy nie dało by mnie wcisnąć po krótce powiedziałam że lekarz kazał mi przyjsc12 dc ale ona i tak nie chciała mnie wpisać. Chodzę prywatnie i tak myślę czy iść dziś bo jeśli pójdę on nic mi nie powie to stracę tylko kasę i tyle. Maz radzi zadzwonić do niego i zapytać jego co robić ale nie bardzo chce dzwonić i już sama nie wiem
"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "
××Ewela××
Chyba tak zrobię.. tylko nie lubię z nim rozmawiać przez tel jestem zbyt nerwowa i chaotycznie wszystko tłumaczęDzwoń do lekarza, tym bardziej, że to prywatna wizyta
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
aga_agi
Ewela jak się tak stresujesz napisz sobie na kartce wszystko co chcesz powiedzieć. Na pewno Ci to ułatwi sprawę. Jak mam jakąś trudną rozmowę to właściwie tak robię. A tak a propos co za małpa w tej recepcji, jezeli lekarz kazał przyjść w 12dc to przecież w 12 nie w 7 -kurcze no...
reklama
AnetaManiak
Hejka Dziewczyny
@xxEwelaxx co to za pi.... pracuje w tej rejestracji!!! Jak Ja mówię u Mnie lekarz kazał to Mnie wciskają i koniec mimo iż chodzę na kasę chorych. A Ty prywatnie i jeszcze problem robią!!! Spróbuj Kochana tak jak Agi napisała napisz na kartce to co chcesz powiedzieć i przeczytaj[emoji8][emoji8][emoji8]
@aga_agi czekam do 22!!! Muszą być dwie kreseczki!!!
@InezkaK a jak tam Twoja temperatura??
@SOMEONE ty też mierzysz tempke?? Wysoko się utrzymuje??
@Ewelyn który u Ciebie dzień cyklu??
@mfifi04 udało Ci się zarejestrować do lekarza??
@alunia87 Kochana mam nadzieję, że te tabletki szybko u Ciebie zadziałają. Pamiętaj, że dla fasolki warto czasami pocierpieć. Ja niestety po stymulacji przytyłam z dobre 8kg[emoji53][emoji53][emoji53]no wiadomi teraz to Mi odchudzanie nie zalecane. Jak los Ci się odwdzięczy fasolką to zapomnisz o skutkach ubocznych leków[emoji6][emoji6][emoji6]
@Nusia123 który u Ciebie dzień cyklu??
Dziewczyny czekam z niecierpliwością na wasze testowanie!!! Musi się każdej z Was udać!!! I się uda wierzę w to z całego serca[emoji8][emoji8][emoji8]
@xxEwelaxx co to za pi.... pracuje w tej rejestracji!!! Jak Ja mówię u Mnie lekarz kazał to Mnie wciskają i koniec mimo iż chodzę na kasę chorych. A Ty prywatnie i jeszcze problem robią!!! Spróbuj Kochana tak jak Agi napisała napisz na kartce to co chcesz powiedzieć i przeczytaj[emoji8][emoji8][emoji8]
@aga_agi czekam do 22!!! Muszą być dwie kreseczki!!!
@InezkaK a jak tam Twoja temperatura??
@SOMEONE ty też mierzysz tempke?? Wysoko się utrzymuje??
@Ewelyn który u Ciebie dzień cyklu??
@mfifi04 udało Ci się zarejestrować do lekarza??
@alunia87 Kochana mam nadzieję, że te tabletki szybko u Ciebie zadziałają. Pamiętaj, że dla fasolki warto czasami pocierpieć. Ja niestety po stymulacji przytyłam z dobre 8kg[emoji53][emoji53][emoji53]no wiadomi teraz to Mi odchudzanie nie zalecane. Jak los Ci się odwdzięczy fasolką to zapomnisz o skutkach ubocznych leków[emoji6][emoji6][emoji6]
@Nusia123 który u Ciebie dzień cyklu??
Dziewczyny czekam z niecierpliwością na wasze testowanie!!! Musi się każdej z Was udać!!! I się uda wierzę w to z całego serca[emoji8][emoji8][emoji8]