reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Hejka Dziewczyny

@xxEwelaxx co to za pi.... pracuje w tej rejestracji!!! Jak Ja mówię u Mnie lekarz kazał to Mnie wciskają i koniec mimo iż chodzę na kasę chorych. A Ty prywatnie i jeszcze problem robią!!! Spróbuj Kochana tak jak Agi napisała napisz na kartce to co chcesz powiedzieć i przeczytaj[emoji8][emoji8][emoji8]

@aga_agi czekam do 22!!! Muszą być dwie kreseczki!!!

@InezkaK a jak tam Twoja temperatura??

@SOMEONE ty też mierzysz tempke?? Wysoko się utrzymuje??

@Ewelyn który u Ciebie dzień cyklu??

@mfifi04 udało Ci się zarejestrować do lekarza??

@alunia87 Kochana mam nadzieję, że te tabletki szybko u Ciebie zadziałają. Pamiętaj, że dla fasolki warto czasami pocierpieć. Ja niestety po stymulacji przytyłam z dobre 8kg[emoji53][emoji53][emoji53]no wiadomi teraz to Mi odchudzanie nie zalecane. Jak los Ci się odwdzięczy fasolką to zapomnisz o skutkach ubocznych leków[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
W moim przypadku nie jest już wskazane tycie,bo już jestem pulpet[emoji53].Na szczescie po tym bromergonie jesc mi sie nie chce.Dzwoniłam właśnie do rejestracji kolejna wizyta 10 [emoji22][emoji22][emoji22].Wkurzona jestem myślałam ,ze będzie termin na 4 i ze spokojem pójdę z wynikami nowymi od razu.Został tylko na 20 ,a to za wcześnie,bo @ dopiero w weekend.Po 10 będę już po owulce będzie za późno na stymulacji.Może uda mi się do Endo iść prywatnie [emoji53]i by mi coś przepisala i dobrala po @ odpowiednią dawkę bromka.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka Dziewczyny

@xxEwelaxx co to za pi.... pracuje w tej rejestracji!!! Jak Ja mówię u Mnie lekarz kazał to Mnie wciskają i koniec mimo iż chodzę na kasę chorych. A Ty prywatnie i jeszcze problem robią!!! Spróbuj Kochana tak jak Agi napisała napisz na kartce to co chcesz powiedzieć i przeczytaj[emoji8][emoji8][emoji8]

@alunia87 Kochana mam nadzieję, że te tabletki szybko u Ciebie zadziałają. Pamiętaj, że dla fasolki warto czasami pocierpieć. Ja niestety po stymulacji przytyłam z dobre 8kg[emoji53][emoji53][emoji53]no wiadomi teraz to Mi odchudzanie nie zalecane. Jak los Ci się odwdzięczy fasolką to zapomnisz o skutkach ubocznych leków[emoji6][emoji6][emoji6]

@Nusia123 który u Ciebie dzień cyklu??

Dziewczyny czekam z niecierpliwością na wasze testowanie!!! Musi się każdej z Was udać!!! I się uda wierzę w to z całego serca[emoji8][emoji8][emoji8]

Hej Anetka ja mam jakiegos doła moze tez przez ta kiepską pogodę [emoji20]a moje temperatura to 36.7 i tak na zmiane do 36.9 sobie skacze pobolewa mnie troche podbrzusze i czasem jajniki

Ale oczywiscie czytam was tylko tak jakos nie chce mi sie odzywac ....

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka Dziewczyny

@Nusia123 który u Ciebie dzień cyklu??

Dziewczyny czekam z niecierpliwością na wasze testowanie!!! Musi się każdej z Was udać!!! I się uda wierzę w to z całego serca[emoji8][emoji8][emoji8]

Tak jutro godzina 16.30. Tak się cieszę ;) a Ty jak tam się czujesz??

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@Anetka testowanie muszę przesunąć na dzień wcześniej bo 22 to sobota i wtedy bedziemy u rodziców a ja wolę u siebie tak w samotności jak u Ciebie? Trochę wiecej energii? Kiedy masz wizytę?
@mfifi04 wypoczęci po wakacjach z nową energią, więc i a wizycie usi być dobrze.

@Anetka testowanie muszę przesunąć na dzień wcześniej bo 22 to sobota i wtedy bedziemy u rodziców a ja wolę u siebie tak w samotności jak u Ciebie? Trochę wiecej energii? Kiedy masz wizytę?
@mfifi04 wypoczęci po wakacjach z nową energią, więc i a wizycie usi być dobrze.
Oczywiście że wypoczeci. Dziś powrót do pracy.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 u Ciebie z tym lekarzem to przekichane jest[emoji53]kiedy masz zrobić ponowne badania na prolaktyne?? Kochana, a może bromergon zadziała i będzie niespodzianka na wizycie??
Wiem, że to czekanie jest nie do zniesienia. Pamiętam jak Ja czekałam na te wszystkie badania i wyniki aż lekarz coś będzie mógł stwierdzić i zadziałać z nami. Jak to się wtedy dłużyło[emoji52][emoji52][emoji52]

@InezkaK no niestety u nas pogoda też jakaś dziwna[emoji52]raz upał, że oddychać nie można a na drugi dzień leje i zimno. I weź tu człowieku bądź mądry[emoji53][emoji53][emoji53]oby te Twoje objawy wskazywały na fasolkę!!! Tempka mimo wszystko ładna. Trzymam mocno kciuki za ten Twój cykl z CLO!!!Ja

@mfifi04 Ja to po cichu liczę na to, że dostaniecie zielone światło na starania!!!

@Ewelyn a jakie zioła pijesz?? No wiesiołka sama mogę polecić jest bardzo dobry i do tego brałam też Omega 3 który wspomaga endometrium[emoji6][emoji6][emoji6]go możesz brać zaraz po @ i do końca cyklu no a później podczas ciąży kontynuować bo też bardzo wspomaga ciążę i rozwój maleństwa[emoji6][emoji6][emoji6]

@aga_agi no to czekam do piątku!!! Kurka muszą być dwie kreseczki!!!!!!!!! A jak się czujesz w ogóle??

U Mnie a to różnie raz jest super, że mało co Mi cokolwiek dokucza a raz to jakby czołg po Mnie przejechał. I wtedy ani tyłka Mi się ruszyć nie chce i tylko bym spała. Mdłości dokyczają ale z imbirem dajemy im radę[emoji1]ten nieszczęsny pęcherz jest lepiej ale coś tam jeszcze czuje. W środę o 7:30 mam wizytę. Trochę się jej boję i jednocześnie cieszę. Dzisiejsza noc była dla Mnie okropna. Myślałam, że nie wyrobię z bólu brzucha. Bałam się jak cholera, że to to najgorsze ale co się okazało miałam biegunkę. I na dodatek tak zaczęło Mnie przy tym wszystkim mdlić, że się zastanawiałam czy sobie miski na kolana nie położyć[emoji53][emoji53][emoji53]mówię wam masakra ta dzisiejsza noc i tak 4razy łaziłam!!

@ALUNIA a Ty kiedy testujesz?
@aneta Właśnie tak mi się wydawało, że w środę masz wizytę. Co to za cholerstwo się do Ciebie przypałętało jelitówka albo zatrucie pewnie. Oby się nie powtórzyło.
A jak ja się czuję? Hmmm.. czuję się jakbym była w ciąży ;) bolą cycki, podbrzusze i ciągnie lewy jajnik. Jednak w styczniu miałam tak samo byłam pewna na 100% , a się okazało inaczej. Mój ten cykl był naprawdę zwariowany i ciężko coś wywnioskować.

Dziś mi się śniło, że mój M znalazł sobie jakąś babę i chciał zabrać ze sobą córkę.

reklama
@aga_agi z tego to musi być maleństwo!!! Młodsze rodzeństwo dla córci już się tam szykuje!!! Zresztą Ty Moja "Czarownico"zobaczysz, że przeczucie Ciebie nie zawiedzie[emoji8][emoji8][emoji8]

Do góry