alunia87
Fanka BB :)
W moim przypadku nie jest już wskazane tycie,bo już jestem pulpet[emoji53].Na szczescie po tym bromergonie jesc mi sie nie chce.Dzwoniłam właśnie do rejestracji kolejna wizyta 10 [emoji22][emoji22][emoji22].Wkurzona jestem myślałam ,ze będzie termin na 4 i ze spokojem pójdę z wynikami nowymi od razu.Został tylko na 20 ,a to za wcześnie,bo @ dopiero w weekend.Po 10 będę już po owulce będzie za późno na stymulacji.Może uda mi się do Endo iść prywatnie [emoji53]i by mi coś przepisala i dobrala po @ odpowiednią dawkę bromka.Hejka Dziewczyny
@xxEwelaxx co to za pi.... pracuje w tej rejestracji!!! Jak Ja mówię u Mnie lekarz kazał to Mnie wciskają i koniec mimo iż chodzę na kasę chorych. A Ty prywatnie i jeszcze problem robią!!! Spróbuj Kochana tak jak Agi napisała napisz na kartce to co chcesz powiedzieć i przeczytaj[emoji8][emoji8][emoji8]
@aga_agi czekam do 22!!! Muszą być dwie kreseczki!!!
@InezkaK a jak tam Twoja temperatura??
@SOMEONE ty też mierzysz tempke?? Wysoko się utrzymuje??
@Ewelyn który u Ciebie dzień cyklu??
@mfifi04 udało Ci się zarejestrować do lekarza??
@alunia87 Kochana mam nadzieję, że te tabletki szybko u Ciebie zadziałają. Pamiętaj, że dla fasolki warto czasami pocierpieć. Ja niestety po stymulacji przytyłam z dobre 8kg[emoji53][emoji53][emoji53]no wiadomi teraz to Mi odchudzanie nie zalecane. Jak los Ci się odwdzięczy fasolką to zapomnisz o skutkach ubocznych leków[emoji6][emoji6][emoji6]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom