reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@SOMEONE @InezkaK według wykresów jesteście po owulacji[emoji6][emoji6][emoji6]także za jakieś półtora tygodnia możecie testować!!! Oby były dwie kreseczki!!!

@xxEwelaxx Dorcia ma rację lepiej po południu bądź na noc[emoji6][emoji6][emoji6]no i zachcianki na sex będą!!! Liczę, że infekcja wyleczona i to w połączeniu z CLO zdziała cuda!!! Tylko proszę o pozytywne nastawienie[emoji8][emoji8][emoji8]trzymam mocno mocno kciuki!!!!

@alunia87 dzisiaj do lekarza idziesz prawda?? Na którą?? I daj znać co Ci powiedział. Trzymam kciuki za Twoją Wizytę!!!!

@DorciaMamaOlka a co tam u Ciebie słychać?? Jak się czujesz?? Kiedy wizyta?? Ja ze Swoim terminem to powinnam też do lutówek dołączyć[emoji6][emoji6][emoji6]

@Zasmucona powinnaś udać się na wizytę i to koniecznie. Musi sprawdzić czy wszystko ładnie się oczyściło Kochana. Wiem, że to straszne. Każda z nas tutaj to przechodziła. Ale będzie dobrze zobaczysz. A wiek wiek tutaj nie ma znaczenia kompletnie!!!

@Nusia123 no co z tym Twoim choróbskiem!! Niech sobie już pójdzie i niech pozwoli w spokoju fasolce znaleźć miejsce!!! A kysz a kysz z tym choróbskiem[emoji8][emoji8][emoji8]

Życzę Miłego Dzionka wszystkim Dziewczynom i tym których nie wypisałam również!!!!!!!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jestes kochana ;*:*:* dbaj o siebie i kruszynke mam przeczucie ze bedziesz miala dziewczynke hihi ;);)
moze ustapi :) jak poczuje lekka poprawe nie pojde jutro po drugi antybiotyk ja mam testowac 19-20 a 22 wesele kurcze kupilam kremowa sukienke wiec ma byc fasolka nie @ :)

reklama
Na szczęście te okna są nisko i na nic nie muszę wchodzić[emoji6][emoji6]i do tego mam fajne urządzenie do mycia okien także dużo robi praktycznie za Mnie[emoji6][emoji6][emoji6]i obiecuję, że będę powoli pracować[emoji8][emoji8][emoji8]

Anetko prosze !!! Uwazaj moja gin mi zawsze mowi odpusc sobie okna do 9 miesiaca tylko przetrzyj i odpoczywaj !!! ;);)

@AnetaManiak@aga_agi @InezkaK
Przepraszam, że tak późno się odzywam,ale musiałam jeszcze wyjść z psem.Na razie dostałam bromergon na obniżenie prolatyny i od razu skierowanie na powtórne badanie.Co do wyników M powiedział ze nie są złe, bo przy tej liczebności taka morfologia to nic nad zwyczajnego.TSH 2,890 powiedział ze jest w normie i nie trzeba nic na to.Nawet zasugerowałam , że dla starczek powinno być mniejsze.Chyba to prywatnie z endokrynologiem skonsultuje .Glowny problem powiedział, że to ta prolatyna, bo blokuje owulacje i wpływa na inne hormony.Po powtórce badań na prolatyne mam się zgłosić ponownie i będziemy działać konkretniej.Mam ja powtórzyć 3-5 dnia cyklu wiec za jakieś 12 dni.Pozniej pewnie da ta luteine na podwyższenie progesteronu i może clo uda mi się wyprosic [emoji2].Usg niestety mi nie robił,pewnie i tak nie było owulacji.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
To dobre wieści Kochana. Nie źle!!! Wiem, że chciałabyś od razu się starać i już mieć fasolkę ale chociaż wiesz, że tylko ta prolaktyna Ciebie blokuje[emoji6][emoji6][emoji6]a Ją bardzo szybko zwalczysz lekami. Także głowa do góry i trzymam za Ciebie kciuki żeby leki szybko zadziałały i pojawiła się fasolka!!!!!

@Nusia123 okna pomyłam tylko w jednym mieszkaniu. Stwierdziłam, że nie będę się przemęczać[emoji6][emoji6]niemcy nie myją taj okien jak My w polsce. U nich liczy się szyba i trochę przetrzeć framugi także z Moim urządzeniem poszło Mi raz dwa[emoji6][emoji6][emoji6]normalnie mąż by jutro ze Mną pojechał i zrobił to za Mnie ale nie ma niestety jutro czasu. Ale obiecał za to, że u nas w domku wszystkie pomyje[emoji6][emoji6][emoji6]
Wiesz choroba nie przekreśla wcale ciąży. Moja ciocia też brała antybiotyk i to w tym cyklu co pojawiła się fasolka!!! Także sukienka będzie w odpowiednim kolorze bo fasolinka musi się pojawić!!!
A Ja też mam jakieś takie przeczucie, że będzie to Dziewczynka[emoji6][emoji6]nie wiem dlaczego ale tak jakoś mam[emoji14][emoji14]

Dzisiaj trochę zapracowany dzień od południa będę mieć, ale narazie jeszcze jestem[emoji6][emoji6][emoji6]
Jak rano wypije imbir to jakoś funkcjonuje ale bez niego to ani rusz[emoji53][emoji53][emoji53]. Dzisiaj sobie powiedziałam, że muszę się dobrze czuć bo w dwóch mieszkaniach co sprzątam prywatnie myje okna i muszę się dobrze czuć!!! Wczoraj u Mnie był ten dzień co wcześniej na tym etapie miałam strate, ale na szczęście przetrwałam Go!!! Wizytę mam w środę o 7.30 także jeszcze parę dni[emoji6][emoji6][emoji6]

Odnosnie tych mdlosci i nudnosci ciazowych to lekarz powinien przepisac tabletki. Ja w pierwszej i drugiej ciazy bralam takie. Rano za nim podnioslam sie z lozka zjadalam jeden chlebek ryzowy i lykalam tabletke i super pomagalo, ale kiedy nie zrobilam w takiej kolejnosci tylko najpierw wstalam z lozka to juz zadna tabletka nie pomagala [emoji5]

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

Odnosnie tych mdlosci i nudnosci ciazowych to lekarz powinien przepisac tabletki. Ja w pierwszej i drugiej ciazy bralam takie. Rano za nim podnioslam sie z lozka zjadalam jeden chlebek ryzowy i lykalam tabletke i super pomagalo, ale kiedy nie zrobilam w takiej kolejnosci tylko najpierw wstalam z lozka to juz zadna tabletka nie pomagala [emoji5]

Witamine b6 pewnie co??? Bo słyszałam, że lekarze właśnie to przypisują. I ponoć pomaga

1499959354-aaaaaa.jpeg
Jestem jeszcze malutkim trufelkiem,ale ja wierzę w jego siłę i bijące serduszko :) 173 uderzeń na minutę [emoji173]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Witamine b6 pewnie co??? Bo słyszałam, że lekarze właśnie to przypisują. I ponoć pomaga

Nie , to nie byly witaniny to specjalne takie mini pigulki, które sa na te mdlosci ciazowe i troche uspokajaja z tego co pamietam tylko nie pamietam nazwy [emoji53]
zaraz pogugluje to moze mi sie przypomni

reklama
1499959354-aaaaaa.jpeg
Jestem jeszcze malutkim trufelkiem,ale ja wierzę w jego siłę i bijące serduszko :) 173 uderzeń na minutę [emoji173]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Słodko[emoji7][emoji7][emoji7]oj cieszę się bardzo, że wszystko dobrze z Twoim Trufelkiem[emoji8][emoji8][emoji8]a to jest usg 3d??

Do góry