Nusia123
Fanka BB :)
Jestes kochana ;*:*:* dbaj o siebie i kruszynke mam przeczucie ze bedziesz miala dziewczynke hihi@SOMEONE @InezkaK według wykresów jesteście po owulacji[emoji6][emoji6][emoji6]także za jakieś półtora tygodnia możecie testować!!! Oby były dwie kreseczki!!!
@xxEwelaxx Dorcia ma rację lepiej po południu bądź na noc[emoji6][emoji6][emoji6]no i zachcianki na sex będą!!! Liczę, że infekcja wyleczona i to w połączeniu z CLO zdziała cuda!!! Tylko proszę o pozytywne nastawienie[emoji8][emoji8][emoji8]trzymam mocno mocno kciuki!!!!
@alunia87 dzisiaj do lekarza idziesz prawda?? Na którą?? I daj znać co Ci powiedział. Trzymam kciuki za Twoją Wizytę!!!!
@DorciaMamaOlka a co tam u Ciebie słychać?? Jak się czujesz?? Kiedy wizyta?? Ja ze Swoim terminem to powinnam też do lutówek dołączyć[emoji6][emoji6][emoji6]
@Zasmucona powinnaś udać się na wizytę i to koniecznie. Musi sprawdzić czy wszystko ładnie się oczyściło Kochana. Wiem, że to straszne. Każda z nas tutaj to przechodziła. Ale będzie dobrze zobaczysz. A wiek wiek tutaj nie ma znaczenia kompletnie!!!
@Nusia123 no co z tym Twoim choróbskiem!! Niech sobie już pójdzie i niech pozwoli w spokoju fasolce znaleźć miejsce!!! A kysz a kysz z tym choróbskiem[emoji8][emoji8][emoji8]
Życzę Miłego Dzionka wszystkim Dziewczynom i tym których nie wypisałam również!!!!!!!!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
moze ustapi jak poczuje lekka poprawe nie pojde jutro po drugi antybiotyk ja mam testowac 19-20 a 22 wesele kurcze kupilam kremowa sukienke wiec ma byc fasolka nie @