Hej proszę nie rozłączaj się! - Nie mam czasu na twoje gadanie, czego chcesz? - Jestem w ciąży 3 miesiąc... - Po co mi to mówisz? Niepotrzebne mi problemy usuń! - Lekarz powiedział, że za późno...Co mam robić? - Zapomnieć mój numer! - Jak to zapomnieć Halo Halo?? ...ABONENT CZASOWO NIEDOSTĘPNY 3 miesiące później... - Cześć mały !! - Cześć kim jesteś? - Jestem twoim aniołem stróżem - A przed kim będziesz mnie strzec? Przecież jestem tu bezpieczny i chce tu zostać. - Smieszny jesteś. A jak chcesz tu żyć? - Dobrze. Tylko mama płacze codziennie... - Nie martw się dorośli mają czasem takie problemy... - Widziałeś moją mamę? Jaka ona jest??? - Pewnie, przecież zawsze jestem blisko ciebie. Jest piękna i bardzo młoda. Kolejne 3 miesiące później... - Głupie buty! Wyglądam jak wieloryb! Butów nie mogę zawiązać. Żeby to szlag trafił! - Aniele, jesteś tam ? - Jestem - Mama dzisiaj płacze od rana złości się i kłóci się sama ze sobą - Nie przejmuj się jesteś gotów zobaczyć jak jest na świecie? - Chyba tak ale bardzo się boje mama na pewno się zdenerwuje - Coś ty na pewno się ucieszy. Jak można nie kochać takiego malucha jak ty? - Aniele jak tam jest, poza brzuchem ? - Teraz mamy zimę. Świat jest biały a z nieba lecą białe płatki. Zresztą zobaczysz. - Aniele jestem gotów! - No to w drogę mały, czekam na ciebie - Aniele boje się Maluch przyszedł na świat szybko bez pomocy i bez świadków Dobę później na obrzeżach miasta, w pobliżu osiedla: - Nie gniewaj się na mnie synku czasy teraz takie... Sama sobie nie poradzę. Kto mnie z tobą zechce? Ja mam całe życie jeszcze a tobie to wszystko jedno, po prostu zaśniesz i już... - Aniele, a dokąd mama poszła? - Nie wiem, nie martw się zaraz wróci - Aniele a czemu masz taki dziwny głos? Płaczesz? Aniele? Proszę powiedz mamie że mi tu bardzo zimno - Nie mały, nie płacze wydawało ci się zaraz przyprowadzę twoją mamę . Tylko nie zasypiaj płacz, płacz! - Nie mogę płakać bo mama kazała spać Aniele... W tym samym czasie w domu na małym osiedlu... - Nie rozumiem dokąd ty się wybierasz w taki mróz po tym szpitalu?Tysiące par nie może mieć dzieci! - Proszę, Cię ubierz się i choć ze mną - Dokąd ? - Nie wiem dokąd po prostu czuję, że muszę dokądś pójść. Zaufaj mi proszę... -Dobrze, ale po raz ostatni ciebie słucham Z domu wyszła kobieta która szła szybko. Za nią podążał mężczyzna - Kochanie mam takie wrażanie, że wiesz dokąd idziesz - Nie uwierzysz ale coś prowadzi mnie jak po sznurku. Czuję jakby coś ciągnęło mnie za rękę... - Przerażasz mnie! Obiecaj, że zadzwonimy do twojego lekarza! - CICHO? SŁYSZYSZ KTOŚ PŁACZE! - Jakby dziecko... - Mały płacz głośniej, mama się zgubiła, ale zaraz cię znajdzie - Aniele gdzie byłeś? Wołałem cię! Bardzo mi zimno... - Byłem po twoja mamę. Już jest całkiem blisko... - To rzeczywiście dziecko! Całkiem zmarznięte! Szybko, szybko! - Biegnij z nim szybko do domu, dziecko spadło nam jak z nieba! - Aniele? Moja mama ma inny głos... - Przyzwyczaisz się mały. To głos twojej prawdziwej mamy...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom