reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Jak najbardziej udaj się na wizytę, niech sprawdzi czy wszystko jest w porządku.
Jak tam agiagi? Czujesz jakies pierwsze objawy ciazy?Ja nic poza bolacymi piersiami od owu ale ja mam antybiotyk i nadal kaszle czuje ze jutro pojade po kolejny bo ten sie skonczyl a nadal zle sie czuje i strasznie kaszle :(:(

reklama
Jak tam agiagi? Czujesz jakies pierwsze objawy ciazy?Ja nic poza bolacymi piersiami od owu ale ja mam antybiotyk i nadal kaszle czuje ze jutro pojade po kolejny bo ten sie skonczyl a nadal zle sie czuje i strasznie kaszle :(:(
Kochana właściwie to ciężko stwierdzić, bo te cykle po poronieniu mam bardzo dziwne. Piersi to bolały zaraz po @ teraz trochę ustąpiły ale od 2 dni dość wyraźnie boli podbrzusze. Zazwyczaj dokładnie wiedziałam kiedy mam płodne a teraz wszystko rozregulowane i śluzu prawie zero. Więc pozostaje tylko czekanie :rolleyes:
A jak u Ciebie?
@inezka a Ty?

@SOMEONE @InezkaK według wykresów jesteście po owulacji[emoji6][emoji6][emoji6]także za jakieś półtora tygodnia możecie testować!!! Oby były dwie kreseczki!!!

@xxEwelaxx Dorcia ma rację lepiej po południu bądź na noc[emoji6][emoji6][emoji6]no i zachcianki na sex będą!!! Liczę, że infekcja wyleczona i to w połączeniu z CLO zdziała cuda!!! Tylko proszę o pozytywne nastawienie[emoji8][emoji8][emoji8]trzymam mocno mocno kciuki!!!!

@alunia87 dzisiaj do lekarza idziesz prawda?? Na którą?? I daj znać co Ci powiedział. Trzymam kciuki za Twoją Wizytę!!!!

@DorciaMamaOlka a co tam u Ciebie słychać?? Jak się czujesz?? Kiedy wizyta?? Ja ze Swoim terminem to powinnam też do lutówek dołączyć[emoji6][emoji6][emoji6]

@Zasmucona powinnaś udać się na wizytę i to koniecznie. Musi sprawdzić czy wszystko ładnie się oczyściło Kochana. Wiem, że to straszne. Każda z nas tutaj to przechodziła. Ale będzie dobrze zobaczysz. A wiek wiek tutaj nie ma znaczenia kompletnie!!!

@Nusia123 no co z tym Twoim choróbskiem!! Niech sobie już pójdzie i niech pozwoli w spokoju fasolce znaleźć miejsce!!! A kysz a kysz z tym choróbskiem[emoji8][emoji8][emoji8]

Życzę Miłego Dzionka wszystkim Dziewczynom i tym których nie wypisałam również!!!!!!!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@SOMEONE @InezkaK według wykresów jesteście po owulacji[emoji6][emoji6][emoji6]także za jakieś półtora tygodnia możecie testować!!! Oby były dwie kreseczki!!!

@xxEwelaxx Dorcia ma rację lepiej po południu bądź na noc[emoji6][emoji6][emoji6]no i zachcianki na sex będą!!! Liczę, że infekcja wyleczona i to w połączeniu z CLO zdziała cuda!!! Tylko proszę o pozytywne nastawienie[emoji8][emoji8][emoji8]trzymam mocno mocno kciuki!!!!

@alunia87 dzisiaj do lekarza idziesz prawda?? Na którą?? I daj znać co Ci powiedział. Trzymam kciuki za Twoją Wizytę!!!!

@DorciaMamaOlka a co tam u Ciebie słychać?? Jak się czujesz?? Kiedy wizyta?? Ja ze Swoim terminem to powinnam też do lutówek dołączyć[emoji6][emoji6][emoji6]

@Zasmucona powinnaś udać się na wizytę i to koniecznie. Musi sprawdzić czy wszystko ładnie się oczyściło Kochana. Wiem, że to straszne. Każda z nas tutaj to przechodziła. Ale będzie dobrze zobaczysz. A wiek wiek tutaj nie ma znaczenia kompletnie!!!

@Nusia123 no co z tym Twoim choróbskiem!! Niech sobie już pójdzie i niech pozwoli w spokoju fasolce znaleźć miejsce!!! A kysz a kysz z tym choróbskiem[emoji8][emoji8][emoji8]

Życzę Miłego Dzionka wszystkim Dziewczynom i tym których nie wypisałam również!!!!!!!!!!

Aneta, a co u Ciebie? Tak tylko wpadlas i wpadlas? [emoji12]

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

Aneta, a co u Ciebie? Tak tylko wpadlas i wpadlas? [emoji12]

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "
Dzisiaj trochę zapracowany dzień od południa będę mieć, ale narazie jeszcze jestem[emoji6][emoji6][emoji6]
Jak rano wypije imbir to jakoś funkcjonuje ale bez niego to ani rusz[emoji53][emoji53][emoji53]. Dzisiaj sobie powiedziałam, że muszę się dobrze czuć bo w dwóch mieszkaniach co sprzątam prywatnie myje okna i muszę się dobrze czuć!!! Wczoraj u Mnie był ten dzień co wcześniej na tym etapie miałam strate, ale na szczęście przetrwałam Go!!! Wizytę mam w środę o 7.30 także jeszcze parę dni[emoji6][emoji6][emoji6]

Dzisiaj trochę zapracowany dzień od południa będę mieć, ale narazie jeszcze jestem[emoji6][emoji6][emoji6]
Jak rano wypije imbir to jakoś funkcjonuje ale bez niego to ani rusz[emoji53][emoji53][emoji53]. Dzisiaj sobie powiedziałam, że muszę się dobrze czuć bo w dwóch mieszkaniach co sprzątam prywatnie myje okna i muszę się dobrze czuć!!! Wczoraj u Mnie był ten dzień co wcześniej na tym etapie miałam strate, ale na szczęście przetrwałam Go!!! Wizytę mam w środę o 7.30 także jeszcze parę dni[emoji6][emoji6][emoji6]

Kochana Ty dziś z tymi oknami to nie szalej. Nie spiesz się i nie wyciągaj za bardzo -krotkie i delikatne ruchy.

@aneta Maniak tak dziś na 12. 25, ale pewnie będzie opóźnienie.Od wczoraj jakoś źle się czuje boli mnie głowa i tak jakby gardło i do tego wzdęcia.Na ciążę za wcześnie,bo dopiero 20 dc.To chyba te nerwy [emoji23].Jeszcze wczoraj analizowałam wyniki.W zasadzie z nich tylko wychodzi,że progesteron niski i testosteron, a to coś z całkiem żółtym nie wydolność czy coś.Pewnie wszystko jest powiązane z prolatyna i dostane luteine od połowy cyklu.Nie wiem co na to nasienie powie[emoji31].

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

@aneta Maniak tak dziś na 12. 25, ale pewnie będzie opóźnienie.Od wczoraj jakoś źle się czuje boli mnie głowa i tak jakby gardło i do tego wzdęcia.Na ciążę za wcześnie,bo dopiero 20 dc.To chyba te nerwy [emoji23].Jeszcze wczoraj analizowałam wyniki.W zasadzie z nich tylko wychodzi,że progesteron niski i testosteron, a to coś z całkiem żółtym nie wydolność czy coś.Pewnie wszystko jest powiązane z prolatyna i dostane luteine od połowy cyklu.Nie wiem co na to nasienie powie[emoji31].

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Alunia czekamy na informacje po wizycie.

@aga_agi na szczęście są to małe okna i mam na ich mycie tyle czasu ile Ja chce[emoji6][emoji6][emoji6]ale Ty Kochana naprawdę z tym imbirem Mnie uratowałaś[emoji8][emoji8][emoji8]

@alunia87 spokojnie. Lekarz obejrzy wyniki fachowym okiem i wtedy zadecyduje co i jak. A powiedz Mi tylko jedno. Trochę prywatne pytanie, ale czy jednak w tą sobotę przed robieniem badań Twojego M było małe co nie co??

reklama
@Ewela ja w trakcie brania clo mialam ogromna ochote na seksi lekkie plamienia [emoji12]
@Anetka nie szalej na tych oknach bo moze sie to zle skończyć .. Kochana uwazaj na siebie [emoji8]
@ALUNIA nic sie nie denerwuj na wizycie wszystko się wyjasni [emoji12]
@aga czekam na twoje testowanie [emoji110][emoji8]

Ja jestem po nockach i tak naprawdę to nic mi się nie chce testowac będę ok. 24-25 jak @ nie przyjdzie chociaz ten test moze byc zaklamany przez pozostalosci bety [emoji12]oczywiscie boje się a 25.07 to dzien kiedy stracilam pierwszego aniolka [emoji56]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry