reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@aga_agi na szczęście są to małe okna i mam na ich mycie tyle czasu ile Ja chce[emoji6][emoji6][emoji6]ale Ty Kochana naprawdę z tym imbirem Mnie uratowałaś[emoji8][emoji8][emoji8]

@alunia87 spokojnie. Lekarz obejrzy wyniki fachowym okiem i wtedy zadecyduje co i jak. A powiedz Mi tylko jedno. Trochę prywatne pytanie, ale czy jednak w tą sobotę przed robieniem badań Twojego M było małe co nie co??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak [emoji3]zresztą liczebność Aneta była grubo ponad normę[emoji2].Tylko ta morfologia 2% niby w klinice niepłodności babka w laboratorium mówiła ze nie jest źle.Zobaczymy co powie narazie jest opóźnienie[emoji20][emoji19]

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak [emoji3]zresztą liczebność Aneta była grubo ponad normę[emoji2].Tylko ta morfologia 2% niby w klinice niepłodności babka w laboratorium mówiła ze nie jest źle.Zobaczymy co powie narazie jest opóźnienie[emoji20][emoji19]

To fakt. Także Kochana to już bardzo dużo. Dzięki temu napewno znajdziesz się jakiś plemniczek który dotrwa[emoji6][emoji6][emoji6]u Mojego M niestety problem z ilością też jest. I zobacz daliśmy radę. Także spoko będzie dobrze[emoji6][emoji6][emoji6]czekam na wiadomości jak tam po wizycie!!!!

@Ewela ja w trakcie brania clo mialam ogromna ochote na seksi lekkie plamienia [emoji12]
@Anetka nie szalej na tych oknach bo moze sie to zle skończyć .. Kochana uwazaj na siebie [emoji8]
@ALUNIA nic sie nie denerwuj na wizycie wszystko się wyjasni [emoji12]
@aga czekam na twoje testowanie [emoji110][emoji8]

Ja jestem po nockach i tak naprawdę to nic mi się nie chce testowac będę ok. 24-25 jak @ nie przyjdzie chociaz ten test moze byc zaklamany przez pozostalosci bety [emoji12]oczywiscie boje się a 25.07 to dzien kiedy stracilam pierwszego aniolka [emoji56]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Na szczęście te okna są nisko i na nic nie muszę wchodzić[emoji6][emoji6]i do tego mam fajne urządzenie do mycia okien także dużo robi praktycznie za Mnie[emoji6][emoji6][emoji6]i obiecuję, że będę powoli pracować[emoji8][emoji8][emoji8]

@AnetaManiak@aga_agi @InezkaK
Przepraszam, że tak późno się odzywam,ale musiałam jeszcze wyjść z psem.Na razie dostałam bromergon na obniżenie prolatyny i od razu skierowanie na powtórne badanie.Co do wyników M powiedział ze nie są złe, bo przy tej liczebności taka morfologia to nic nad zwyczajnego.TSH 2,890 powiedział ze jest w normie i nie trzeba nic na to.Nawet zasugerowałam , że dla starczek powinno być mniejsze.Chyba to prywatnie z endokrynologiem skonsultuje .Glowny problem powiedział, że to ta prolatyna, bo blokuje owulacje i wpływa na inne hormony.Po powtórce badań na prolatyne mam się zgłosić ponownie i będziemy działać konkretniej.Mam ja powtórzyć 3-5 dnia cyklu wiec za jakieś 12 dni.Pozniej pewnie da ta luteine na podwyższenie progesteronu i może clo uda mi się wyprosic [emoji2].Usg niestety mi nie robił,pewnie i tak nie było owulacji.

@AnetaManiak@aga_agi @InezkaK
Przepraszam, że tak późno się odzywam,ale musiałam jeszcze wyjść z psem.Na razie dostałam bromergon na obniżenie prolatyny i od razu skierowanie na powtórne badanie.Co do wyników M powiedział ze nie są złe, bo przy tej liczebności taka morfologia to nic nad zwyczajnego.TSH 2,890 powiedział ze jest w normie i nie trzeba nic na to.Nawet zasugerowałam , że dla starczek powinno być mniejsze.Chyba to prywatnie z endokrynologiem skonsultuje .Glowny problem powiedział, że to ta prolatyna, bo blokuje owulacje i wpływa na inne hormony.Po powtórce badań na prolatyne mam się zgłosić ponownie i będziemy działać konkretniej.Mam ja powtórzyć 3-5 dnia cyklu wiec za jakieś 12 dni.Pozniej pewnie da ta luteine na podwyższenie progesteronu i może clo uda mi się wyprosic [emoji2].Usg niestety mi nie robił,pewnie i tak nie było owulacji.

Czyli ogólnie dobre wieści. Teraz tylko działanie :tak:

@ALUNIA czyli dobre wiesci [emoji12]teraz tylko czekac na nastepna wizyte i caly czas dzialac bo czasem los plata figle i wtedy kiedy sie nie spodziewamy udaje się [emoji5][emoji8]caly czas bede trzymac kciuki [emoji110][emoji8]

@ALUNIA czyli dobre wiesci [emoji12]teraz tylko czekac na nastepna wizyte i caly czas dzialac bo czasem los plata figle i wtedy kiedy sie nie spodziewamy udaje się [emoji5][emoji8]caly czas bede trzymac kciuki [emoji110][emoji8]

Juz po działaniach dziś 20 dc @ za 9 dni i w 3-5dc powtórka prolatyny.Jestem pełna nadzieje, ze samo obniżenie tego cholerstwa przyniesie dobry skutek[emoji2]

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana właściwie to ciężko stwierdzić, bo te cykle po poronieniu mam bardzo dziwne. Piersi to bolały zaraz po @ teraz trochę ustąpiły ale od 2 dni dość wyraźnie boli podbrzusze. Zazwyczaj dokładnie wiedziałam kiedy mam płodne a teraz wszystko rozregulowane i śluzu prawie zero. Więc pozostaje tylko czekanie :rolleyes:
A jak u Ciebie?
@inezka a Ty?
Ja dokladnie tak samo rozregulowane jak nic :) zero sluzu a bralam wiesiolek i siemie parzylam a bolu owu nie czulam wiec nie wiem czy wogole byla zobacze 19 :)

Do góry