reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@aga_agi na szczęście są to małe okna i mam na ich mycie tyle czasu ile Ja chce[emoji6][emoji6][emoji6]ale Ty Kochana naprawdę z tym imbirem Mnie uratowałaś[emoji8][emoji8][emoji8]

@alunia87 spokojnie. Lekarz obejrzy wyniki fachowym okiem i wtedy zadecyduje co i jak. A powiedz Mi tylko jedno. Trochę prywatne pytanie, ale czy jednak w tą sobotę przed robieniem badań Twojego M było małe co nie co??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak [emoji3]zresztą liczebność Aneta była grubo ponad normę[emoji2].Tylko ta morfologia 2% niby w klinice niepłodności babka w laboratorium mówiła ze nie jest źle.Zobaczymy co powie narazie jest opóźnienie[emoji20][emoji19]

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak [emoji3]zresztą liczebność Aneta była grubo ponad normę[emoji2].Tylko ta morfologia 2% niby w klinice niepłodności babka w laboratorium mówiła ze nie jest źle.Zobaczymy co powie narazie jest opóźnienie[emoji20][emoji19]

To fakt. Także Kochana to już bardzo dużo. Dzięki temu napewno znajdziesz się jakiś plemniczek który dotrwa[emoji6][emoji6][emoji6]u Mojego M niestety problem z ilością też jest. I zobacz daliśmy radę. Także spoko będzie dobrze[emoji6][emoji6][emoji6]czekam na wiadomości jak tam po wizycie!!!!

@Ewela ja w trakcie brania clo mialam ogromna ochote na seksi lekkie plamienia [emoji12]
@Anetka nie szalej na tych oknach bo moze sie to zle skończyć .. Kochana uwazaj na siebie [emoji8]
@ALUNIA nic sie nie denerwuj na wizycie wszystko się wyjasni [emoji12]
@aga czekam na twoje testowanie [emoji110][emoji8]

Ja jestem po nockach i tak naprawdę to nic mi się nie chce testowac będę ok. 24-25 jak @ nie przyjdzie chociaz ten test moze byc zaklamany przez pozostalosci bety [emoji12]oczywiscie boje się a 25.07 to dzien kiedy stracilam pierwszego aniolka [emoji56]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Na szczęście te okna są nisko i na nic nie muszę wchodzić[emoji6][emoji6]i do tego mam fajne urządzenie do mycia okien także dużo robi praktycznie za Mnie[emoji6][emoji6][emoji6]i obiecuję, że będę powoli pracować[emoji8][emoji8][emoji8]

@AnetaManiak@aga_agi @InezkaK
Przepraszam, że tak późno się odzywam,ale musiałam jeszcze wyjść z psem.Na razie dostałam bromergon na obniżenie prolatyny i od razu skierowanie na powtórne badanie.Co do wyników M powiedział ze nie są złe, bo przy tej liczebności taka morfologia to nic nad zwyczajnego.TSH 2,890 powiedział ze jest w normie i nie trzeba nic na to.Nawet zasugerowałam , że dla starczek powinno być mniejsze.Chyba to prywatnie z endokrynologiem skonsultuje .Glowny problem powiedział, że to ta prolatyna, bo blokuje owulacje i wpływa na inne hormony.Po powtórce badań na prolatyne mam się zgłosić ponownie i będziemy działać konkretniej.Mam ja powtórzyć 3-5 dnia cyklu wiec za jakieś 12 dni.Pozniej pewnie da ta luteine na podwyższenie progesteronu i może clo uda mi się wyprosic [emoji2].Usg niestety mi nie robił,pewnie i tak nie było owulacji.

@AnetaManiak@aga_agi @InezkaK
Przepraszam, że tak późno się odzywam,ale musiałam jeszcze wyjść z psem.Na razie dostałam bromergon na obniżenie prolatyny i od razu skierowanie na powtórne badanie.Co do wyników M powiedział ze nie są złe, bo przy tej liczebności taka morfologia to nic nad zwyczajnego.TSH 2,890 powiedział ze jest w normie i nie trzeba nic na to.Nawet zasugerowałam , że dla starczek powinno być mniejsze.Chyba to prywatnie z endokrynologiem skonsultuje .Glowny problem powiedział, że to ta prolatyna, bo blokuje owulacje i wpływa na inne hormony.Po powtórce badań na prolatyne mam się zgłosić ponownie i będziemy działać konkretniej.Mam ja powtórzyć 3-5 dnia cyklu wiec za jakieś 12 dni.Pozniej pewnie da ta luteine na podwyższenie progesteronu i może clo uda mi się wyprosic [emoji2].Usg niestety mi nie robił,pewnie i tak nie było owulacji.

Czyli ogólnie dobre wieści. Teraz tylko działanie :tak:

@ALUNIA czyli dobre wiesci [emoji12]teraz tylko czekac na nastepna wizyte i caly czas dzialac bo czasem los plata figle i wtedy kiedy sie nie spodziewamy udaje się [emoji5][emoji8]caly czas bede trzymac kciuki [emoji110][emoji8]

@ALUNIA czyli dobre wiesci [emoji12]teraz tylko czekac na nastepna wizyte i caly czas dzialac bo czasem los plata figle i wtedy kiedy sie nie spodziewamy udaje się [emoji5][emoji8]caly czas bede trzymac kciuki [emoji110][emoji8]

Juz po działaniach dziś 20 dc @ za 9 dni i w 3-5dc powtórka prolatyny.Jestem pełna nadzieje, ze samo obniżenie tego cholerstwa przyniesie dobry skutek[emoji2]

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana właściwie to ciężko stwierdzić, bo te cykle po poronieniu mam bardzo dziwne. Piersi to bolały zaraz po @ teraz trochę ustąpiły ale od 2 dni dość wyraźnie boli podbrzusze. Zazwyczaj dokładnie wiedziałam kiedy mam płodne a teraz wszystko rozregulowane i śluzu prawie zero. Więc pozostaje tylko czekanie :rolleyes:
A jak u Ciebie?
@inezka a Ty?
Ja dokladnie tak samo rozregulowane jak nic :) zero sluzu a bralam wiesiolek i siemie parzylam a bolu owu nie czulam wiec nie wiem czy wogole byla zobacze 19 :)

Do góry