reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Jak najbardziej udaj się na wizytę, niech sprawdzi czy wszystko jest w porządku.
Jak tam agiagi? Czujesz jakies pierwsze objawy ciazy?Ja nic poza bolacymi piersiami od owu ale ja mam antybiotyk i nadal kaszle czuje ze jutro pojade po kolejny bo ten sie skonczyl a nadal zle sie czuje i strasznie kaszle :(:(

reklama
Jak tam agiagi? Czujesz jakies pierwsze objawy ciazy?Ja nic poza bolacymi piersiami od owu ale ja mam antybiotyk i nadal kaszle czuje ze jutro pojade po kolejny bo ten sie skonczyl a nadal zle sie czuje i strasznie kaszle :(:(
Kochana właściwie to ciężko stwierdzić, bo te cykle po poronieniu mam bardzo dziwne. Piersi to bolały zaraz po @ teraz trochę ustąpiły ale od 2 dni dość wyraźnie boli podbrzusze. Zazwyczaj dokładnie wiedziałam kiedy mam płodne a teraz wszystko rozregulowane i śluzu prawie zero. Więc pozostaje tylko czekanie :rolleyes:
A jak u Ciebie?
@inezka a Ty?

@SOMEONE @InezkaK według wykresów jesteście po owulacji[emoji6][emoji6][emoji6]także za jakieś półtora tygodnia możecie testować!!! Oby były dwie kreseczki!!!

@xxEwelaxx Dorcia ma rację lepiej po południu bądź na noc[emoji6][emoji6][emoji6]no i zachcianki na sex będą!!! Liczę, że infekcja wyleczona i to w połączeniu z CLO zdziała cuda!!! Tylko proszę o pozytywne nastawienie[emoji8][emoji8][emoji8]trzymam mocno mocno kciuki!!!!

@alunia87 dzisiaj do lekarza idziesz prawda?? Na którą?? I daj znać co Ci powiedział. Trzymam kciuki za Twoją Wizytę!!!!

@DorciaMamaOlka a co tam u Ciebie słychać?? Jak się czujesz?? Kiedy wizyta?? Ja ze Swoim terminem to powinnam też do lutówek dołączyć[emoji6][emoji6][emoji6]

@Zasmucona powinnaś udać się na wizytę i to koniecznie. Musi sprawdzić czy wszystko ładnie się oczyściło Kochana. Wiem, że to straszne. Każda z nas tutaj to przechodziła. Ale będzie dobrze zobaczysz. A wiek wiek tutaj nie ma znaczenia kompletnie!!!

@Nusia123 no co z tym Twoim choróbskiem!! Niech sobie już pójdzie i niech pozwoli w spokoju fasolce znaleźć miejsce!!! A kysz a kysz z tym choróbskiem[emoji8][emoji8][emoji8]

Życzę Miłego Dzionka wszystkim Dziewczynom i tym których nie wypisałam również!!!!!!!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@SOMEONE @InezkaK według wykresów jesteście po owulacji[emoji6][emoji6][emoji6]także za jakieś półtora tygodnia możecie testować!!! Oby były dwie kreseczki!!!

@xxEwelaxx Dorcia ma rację lepiej po południu bądź na noc[emoji6][emoji6][emoji6]no i zachcianki na sex będą!!! Liczę, że infekcja wyleczona i to w połączeniu z CLO zdziała cuda!!! Tylko proszę o pozytywne nastawienie[emoji8][emoji8][emoji8]trzymam mocno mocno kciuki!!!!

@alunia87 dzisiaj do lekarza idziesz prawda?? Na którą?? I daj znać co Ci powiedział. Trzymam kciuki za Twoją Wizytę!!!!

@DorciaMamaOlka a co tam u Ciebie słychać?? Jak się czujesz?? Kiedy wizyta?? Ja ze Swoim terminem to powinnam też do lutówek dołączyć[emoji6][emoji6][emoji6]

@Zasmucona powinnaś udać się na wizytę i to koniecznie. Musi sprawdzić czy wszystko ładnie się oczyściło Kochana. Wiem, że to straszne. Każda z nas tutaj to przechodziła. Ale będzie dobrze zobaczysz. A wiek wiek tutaj nie ma znaczenia kompletnie!!!

@Nusia123 no co z tym Twoim choróbskiem!! Niech sobie już pójdzie i niech pozwoli w spokoju fasolce znaleźć miejsce!!! A kysz a kysz z tym choróbskiem[emoji8][emoji8][emoji8]

Życzę Miłego Dzionka wszystkim Dziewczynom i tym których nie wypisałam również!!!!!!!!!!

Aneta, a co u Ciebie? Tak tylko wpadlas i wpadlas? [emoji12]

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

Aneta, a co u Ciebie? Tak tylko wpadlas i wpadlas? [emoji12]

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "
Dzisiaj trochę zapracowany dzień od południa będę mieć, ale narazie jeszcze jestem[emoji6][emoji6][emoji6]
Jak rano wypije imbir to jakoś funkcjonuje ale bez niego to ani rusz[emoji53][emoji53][emoji53]. Dzisiaj sobie powiedziałam, że muszę się dobrze czuć bo w dwóch mieszkaniach co sprzątam prywatnie myje okna i muszę się dobrze czuć!!! Wczoraj u Mnie był ten dzień co wcześniej na tym etapie miałam strate, ale na szczęście przetrwałam Go!!! Wizytę mam w środę o 7.30 także jeszcze parę dni[emoji6][emoji6][emoji6]

Dzisiaj trochę zapracowany dzień od południa będę mieć, ale narazie jeszcze jestem[emoji6][emoji6][emoji6]
Jak rano wypije imbir to jakoś funkcjonuje ale bez niego to ani rusz[emoji53][emoji53][emoji53]. Dzisiaj sobie powiedziałam, że muszę się dobrze czuć bo w dwóch mieszkaniach co sprzątam prywatnie myje okna i muszę się dobrze czuć!!! Wczoraj u Mnie był ten dzień co wcześniej na tym etapie miałam strate, ale na szczęście przetrwałam Go!!! Wizytę mam w środę o 7.30 także jeszcze parę dni[emoji6][emoji6][emoji6]

Kochana Ty dziś z tymi oknami to nie szalej. Nie spiesz się i nie wyciągaj za bardzo -krotkie i delikatne ruchy.

@aneta Maniak tak dziś na 12. 25, ale pewnie będzie opóźnienie.Od wczoraj jakoś źle się czuje boli mnie głowa i tak jakby gardło i do tego wzdęcia.Na ciążę za wcześnie,bo dopiero 20 dc.To chyba te nerwy [emoji23].Jeszcze wczoraj analizowałam wyniki.W zasadzie z nich tylko wychodzi,że progesteron niski i testosteron, a to coś z całkiem żółtym nie wydolność czy coś.Pewnie wszystko jest powiązane z prolatyna i dostane luteine od połowy cyklu.Nie wiem co na to nasienie powie[emoji31].

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

@aneta Maniak tak dziś na 12. 25, ale pewnie będzie opóźnienie.Od wczoraj jakoś źle się czuje boli mnie głowa i tak jakby gardło i do tego wzdęcia.Na ciążę za wcześnie,bo dopiero 20 dc.To chyba te nerwy [emoji23].Jeszcze wczoraj analizowałam wyniki.W zasadzie z nich tylko wychodzi,że progesteron niski i testosteron, a to coś z całkiem żółtym nie wydolność czy coś.Pewnie wszystko jest powiązane z prolatyna i dostane luteine od połowy cyklu.Nie wiem co na to nasienie powie[emoji31].

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Alunia czekamy na informacje po wizycie.

@aga_agi na szczęście są to małe okna i mam na ich mycie tyle czasu ile Ja chce[emoji6][emoji6][emoji6]ale Ty Kochana naprawdę z tym imbirem Mnie uratowałaś[emoji8][emoji8][emoji8]

@alunia87 spokojnie. Lekarz obejrzy wyniki fachowym okiem i wtedy zadecyduje co i jak. A powiedz Mi tylko jedno. Trochę prywatne pytanie, ale czy jednak w tą sobotę przed robieniem badań Twojego M było małe co nie co??

reklama
@Ewela ja w trakcie brania clo mialam ogromna ochote na seksi lekkie plamienia [emoji12]
@Anetka nie szalej na tych oknach bo moze sie to zle skończyć .. Kochana uwazaj na siebie [emoji8]
@ALUNIA nic sie nie denerwuj na wizycie wszystko się wyjasni [emoji12]
@aga czekam na twoje testowanie [emoji110][emoji8]

Ja jestem po nockach i tak naprawdę to nic mi się nie chce testowac będę ok. 24-25 jak @ nie przyjdzie chociaz ten test moze byc zaklamany przez pozostalosci bety [emoji12]oczywiscie boje się a 25.07 to dzien kiedy stracilam pierwszego aniolka [emoji56]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry