reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Mam trzech chłopców 17, 15,7 zawsze ciążę znosilam super i bez zadnych komplikacji. O naszego Aniołka nie staralismy się ale jakoś specjalnie nie zabezpieczalismy się to taki dar od Boga. No ale cóż Bog mi go zabrał w 8 tc serduszko przestalo bić. Mialam nadzieje że urodzę zdrowego dzidziusia. Moje marzenia sie zawalił y jak domek z kart. Za tydzień mam isc do ginekologa czy taka wizyta jest konieczna? Moje dzieci nie wiedza o niczym to miala byc niespodzianka. Siostra z ktora mialam bd kontakt powiedziala mi ze my juz jestesmy stare na dzieci bo nasze dzieci juz moga je mieć. A ja bardzo bym chciała ale strasznie sie boję.
Wedlug mnie za pozno na dzidziusia jest wtedy, gdy kobieta czuje sie zmeczona . Czy Ty tak czujesz? Chyba nie skoro myslisz o kolejnym dziecku.

Ja tak na prawde czuje dopiero teraz majac 36 lat, ze jestem gotowa na kolejne dziecko. Teraz czuje, ze moge gory przenosic [emoji5]

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

reklama
Ja też kończę 36 lat w tym roku i staram się o drugie. Często żałuję że tak długo czekałam ż drugim bo wydawało mi się, że jak już się zdecyduje to bach i bedzie. Niestety minął rok a ja nawet w ciąży nie jestem [emoji21]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też kończę 36 lat w tym roku i staram się o drugie. Często żałuję że tak długo czekałam ż drugim bo wydawało mi się, że jak już się zdecyduje to bach i bedzie. Niestety minął rok a ja nawet w ciąży nie jestem [emoji21]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w grudniu skoncze 36 [emoji4] a Ty kiedy?
Ja staram sie o 3 dziecko. O pierwsze 13 lat temu staralismy sie rok czasu, o drugie 3 miesiace no i teraz to moj drugi cykl staran przy pierwszym wszystko polecialo [emoji24]

W pierwszą ciążę zaszłam po 4 miesiącach starań, więc myśleliśmy, że z drugim dzieckiem będzie podobnie.
O drugie dziecko staraliśmy się około rok, ale niestety nie poszło wszystko po naszej myśli... Też codziennie myślę o moim aniołku, fizycznie czuję się bardzo dobrze, psychiczne też lepiej ale przez pierwsze dwa miesiące to miałam ogromną depresję.
Owulacja u mnie niby 25, więc będziemy działać! Mam wielką nadzieję, że się w końcu uda, córka też bardzo chciałaby mieć rodzeństwo.
--
km5sk6nluc1bj6w4.png

65vqics49vr5roda.png

kGflp2.png

W pierwszą ciążę zaszłam po 4 miesiącach starań, więc myśleliśmy, że z drugim dzieckiem będzie podobnie.
O drugie dziecko staraliśmy się około rok, ale niestety nie poszło wszystko po naszej myśli... Też codziennie myślę o moim aniołku, fizycznie czuję się bardzo dobrze, psychiczne też lepiej ale przez pierwsze dwa miesiące to miałam ogromną depresję.
Owulacja u mnie niby 25, więc będziemy działać! Mam wielką nadzieję, że się w końcu uda, córka też bardzo chciałaby mieć rodzeństwo.
--
km5sk6nluc1bj6w4.png

65vqics49vr5roda.png

kGflp2.png
Trzymam kciuki oby sie udalo [emoji110]

Cześć dziewczyny chciałabym Was zapytać o clo. Dzisiaj 3 dc i zaczynam to brać do 8 dc a w 11 dc do lekarza.. i powiedzcie mi czy mialyscie jakieś skutki po stosowaniu go ? Czy lepiej brać z rana czy bez różnicy?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny chciałabym Was zapytać o clo. Dzisiaj 3 dc i zaczynam to brać do 8 dc a w 11 dc do lekarza.. i powiedzcie mi czy mialyscie jakieś skutki po stosowaniu go ? Czy lepiej brać z rana czy bez różnicy?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja brałam na noc :) mogą się zdarzyć jazdy po nim :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam trzech chłopców 17, 15,7 zawsze ciążę znosilam super i bez zadnych komplikacji. O naszego Aniołka nie staralismy się ale jakoś specjalnie nie zabezpieczalismy się to taki dar od Boga. No ale cóż Bog mi go zabrał w 8 tc serduszko przestalo bić. Mialam nadzieje że urodzę zdrowego dzidziusia. Moje marzenia sie zawalił y jak domek z kart. Za tydzień mam isc do ginekologa czy taka wizyta jest konieczna? Moje dzieci nie wiedza o niczym to miala byc niespodzianka. Siostra z ktora mialam bd kontakt powiedziala mi ze my juz jestesmy stare na dzieci bo nasze dzieci juz moga je mieć. A ja bardzo bym chciała ale strasznie sie boję.
Jak najbardziej udaj się na wizytę, niech sprawdzi czy wszystko jest w porządku.

Do góry