reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dzięki dziewczyny za pamięć o mnie :) ja wczoraj wróciłam od mamy a tam kiepsko z zasięgiem i Internetem :) czuję się dobrze,nie mam żadnych dolegliwości ciazowych :/ co mnie oczywiście martwi...w środę mam wizytę więc zobaczymy co słychać u maleństwa :) w sumie bardzo nie lubię ostatnio być u siebie...teście za ścianą nadal nie wiedzą o ciąży...ostatnio dużo widziałam,dużo słyszałam i zmieniłam nieco zdanie o nich...niby jestem u siebie,a tak na prawdę tego nie czuję...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nie martw się ja jestem już 4 miesiąc i też nie mam objawów też świruje chodź wszyscy mi mówią żeby wyluzowowala
Ale spokojna jestem tylko wtedy jak wracam od lekarza
Dużo zdrówka kochana
Pozdrawiam was wszystkie :*:*:*

reklama
Hej dziewczynki nie mialam dzisiaj czasu ani sily zeby z wami pisać i chcialam was zapytac czy po clo tez tak bardzo was bolaly jajniki i podbrzusze ? Ojej umieram z bólu. ... Wiem ze truje" wam dupe " ale ....

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny za pamięć o mnie :) ja wczoraj wróciłam od mamy a tam kiepsko z zasięgiem i Internetem :) czuję się dobrze,nie mam żadnych dolegliwości ciazowych :/ co mnie oczywiście martwi...w środę mam wizytę więc zobaczymy co słychać u maleństwa :) w sumie bardzo nie lubię ostatnio być u siebie...teście za ścianą nadal nie wiedzą o ciąży...ostatnio dużo widziałam,dużo słyszałam i zmieniłam nieco zdanie o nich...niby jestem u siebie,a tak na prawdę tego nie czuję...

Rozumiem Cię[emoji53]sama mieszkałam jakiś czas u teściów [emoji34].Musieliśmy po 2,5 roku podjąć decyzję o wyprowadzce,bo zaczęło się to odbijać na naszym związku.Chociaż nie moge o nich złego słowa powiedzieć,bo jak trzeba było to pomogli.Tyle tylko ,ze zero prywatności,bo przychodzili o której chcieli i w chacie też nic za wiele zmienić nie mogliśmy.Ogólnie nigdy się nie czułam u nich jak u siebie i doszło do tego ,ze wolałam przebywać poza domem.Miałam wrażenie ,ze kontrolują mnie na każdym kroku.
Staraj się dla tego wykazywać zdrowy egoizm, żeby nie wchodzili wam na głowę.
Z malenstwem na pewno wszystko będzie dobrze zobaczysz [emoji4].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki nie mialam dzisiaj czasu ani sily zeby z wami pisać i chcialam was zapytac czy po clo tez tak bardzo was bolaly jajniki i podbrzusze ? Ojej umieram z bólu. ... Wiem ze truje" wam dupe " ale ....

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie bolały jamniki,ale nie podbrzusze :) pamiętam że miałam mega ból inplantacyjny :) trzymam kciuki kochana :)

@AnetaManiak już pewnie w domku jesteś [emoji4].Tylko pamiętaj ,żeby się nie rzucać na M ,po tak długiej przerwie [emoji23].Pieski pewnie skakał z radości ,ze pancia wróciła [emoji4].
@xxEwelaxx u mnie często takie bóle występują [emoji53]w sumie nie wiem czemu.Nie wiem czy chodzi ci o ten sam takie jakby kłucie ze skurczami.Tyle ,ze ja często mam różne bóle w różny fazach cyklu i chyba taka moja natura.U Ciebie może to być faktycznie wina zaparcia.Kup sobie może w aptece coś na wspomaganie,albo pij siemię lniane.
@Nusia123 nigdy nic nie wiadomo bądź dobrej myśli [emoji5].Czasami organizm zajęty infekcja sprzyja zaplodnieniu u kobiety.

Dziewczyny znacie się trochę na badaniach nasienia pomożecie mi w interpretacji wyników.W czwartek mam wizytę u mojego gina, ale chciała bym wczęściej się rozeznać w temacie [emoji4].Przepraszam ,że tak dziwnie wstawione ,ale korzystam z tableta.
1499113478-aaaaaa.jpeg
1499113492-aaaaaa.jpeg

@InezkaK ja miałam bóle jajników przez cały cykl przy clo ale wcześniej też miewałam więc nie wiem czy to kwestia clo czy tak po prostu miałam :)

@alunia87 niestety moim zdaniem wyniki średnie. Nie są bardzo złe, ale jest bardzo mało plemników prawidłowych (poniżej normy... Mój miał z tego co pamiętam 6% czyli niby w normie ale lekarz i tak stwierdził że słabo i zalecił witaminy i zdrową dietę). Lekarz pewnie przepisze witaminy i za jakiś czas powtórka badania czy jest poprawa.

reklama
@InezkaK ja miałam bóle jajników przez cały cykl przy clo ale wcześniej też miewałam więc nie wiem czy to kwestia clo czy tak po prostu miałam :)

@alunia87 niestety moim zdaniem wyniki średnie. Nie są bardzo złe, ale jest bardzo mało plemników prawidłowych (poniżej normy... Mój miał z tego co pamiętam 6% czyli niby w normie ale lekarz i tak stwierdził że słabo i zalecił witaminy i zdrową dietę). Lekarz pewnie przepisze witaminy i za jakiś czas powtórka badania czy jest poprawa.
Tego się właśnie obawiam [emoji53]jeszcze niech te moje hormonalne będą do bani.

Do góry