reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Dzięki dziewczyny za pamięć o mnie :) ja wczoraj wróciłam od mamy a tam kiepsko z zasięgiem i Internetem :) czuję się dobrze,nie mam żadnych dolegliwości ciazowych :/ co mnie oczywiście martwi...w środę mam wizytę więc zobaczymy co słychać u maleństwa :) w sumie bardzo nie lubię ostatnio być u siebie...teście za ścianą nadal nie wiedzą o ciąży...ostatnio dużo widziałam,dużo słyszałam i zmieniłam nieco zdanie o nich...niby jestem u siebie,a tak na prawdę tego nie czuję...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nie martw się ja jestem już 4 miesiąc i też nie mam objawów też świruje chodź wszyscy mi mówią żeby wyluzowowala
Ale spokojna jestem tylko wtedy jak wracam od lekarza
Dużo zdrówka kochana
Pozdrawiam was wszystkie :*:*:*

reklama
Hej dziewczynki nie mialam dzisiaj czasu ani sily zeby z wami pisać i chcialam was zapytac czy po clo tez tak bardzo was bolaly jajniki i podbrzusze ? Ojej umieram z bólu. ... Wiem ze truje" wam dupe " ale ....

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny za pamięć o mnie :) ja wczoraj wróciłam od mamy a tam kiepsko z zasięgiem i Internetem :) czuję się dobrze,nie mam żadnych dolegliwości ciazowych :/ co mnie oczywiście martwi...w środę mam wizytę więc zobaczymy co słychać u maleństwa :) w sumie bardzo nie lubię ostatnio być u siebie...teście za ścianą nadal nie wiedzą o ciąży...ostatnio dużo widziałam,dużo słyszałam i zmieniłam nieco zdanie o nich...niby jestem u siebie,a tak na prawdę tego nie czuję...

Rozumiem Cię[emoji53]sama mieszkałam jakiś czas u teściów [emoji34].Musieliśmy po 2,5 roku podjąć decyzję o wyprowadzce,bo zaczęło się to odbijać na naszym związku.Chociaż nie moge o nich złego słowa powiedzieć,bo jak trzeba było to pomogli.Tyle tylko ,ze zero prywatności,bo przychodzili o której chcieli i w chacie też nic za wiele zmienić nie mogliśmy.Ogólnie nigdy się nie czułam u nich jak u siebie i doszło do tego ,ze wolałam przebywać poza domem.Miałam wrażenie ,ze kontrolują mnie na każdym kroku.
Staraj się dla tego wykazywać zdrowy egoizm, żeby nie wchodzili wam na głowę.
Z malenstwem na pewno wszystko będzie dobrze zobaczysz [emoji4].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki nie mialam dzisiaj czasu ani sily zeby z wami pisać i chcialam was zapytac czy po clo tez tak bardzo was bolaly jajniki i podbrzusze ? Ojej umieram z bólu. ... Wiem ze truje" wam dupe " ale ....

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie bolały jamniki,ale nie podbrzusze :) pamiętam że miałam mega ból inplantacyjny :) trzymam kciuki kochana :)

@AnetaManiak już pewnie w domku jesteś [emoji4].Tylko pamiętaj ,żeby się nie rzucać na M ,po tak długiej przerwie [emoji23].Pieski pewnie skakał z radości ,ze pancia wróciła [emoji4].
@xxEwelaxx u mnie często takie bóle występują [emoji53]w sumie nie wiem czemu.Nie wiem czy chodzi ci o ten sam takie jakby kłucie ze skurczami.Tyle ,ze ja często mam różne bóle w różny fazach cyklu i chyba taka moja natura.U Ciebie może to być faktycznie wina zaparcia.Kup sobie może w aptece coś na wspomaganie,albo pij siemię lniane.
@Nusia123 nigdy nic nie wiadomo bądź dobrej myśli [emoji5].Czasami organizm zajęty infekcja sprzyja zaplodnieniu u kobiety.

Dziewczyny znacie się trochę na badaniach nasienia pomożecie mi w interpretacji wyników.W czwartek mam wizytę u mojego gina, ale chciała bym wczęściej się rozeznać w temacie [emoji4].Przepraszam ,że tak dziwnie wstawione ,ale korzystam z tableta.
1499113478-aaaaaa.jpeg
1499113492-aaaaaa.jpeg

@InezkaK ja miałam bóle jajników przez cały cykl przy clo ale wcześniej też miewałam więc nie wiem czy to kwestia clo czy tak po prostu miałam :)

@alunia87 niestety moim zdaniem wyniki średnie. Nie są bardzo złe, ale jest bardzo mało plemników prawidłowych (poniżej normy... Mój miał z tego co pamiętam 6% czyli niby w normie ale lekarz i tak stwierdził że słabo i zalecił witaminy i zdrową dietę). Lekarz pewnie przepisze witaminy i za jakiś czas powtórka badania czy jest poprawa.

reklama
@InezkaK ja miałam bóle jajników przez cały cykl przy clo ale wcześniej też miewałam więc nie wiem czy to kwestia clo czy tak po prostu miałam :)

@alunia87 niestety moim zdaniem wyniki średnie. Nie są bardzo złe, ale jest bardzo mało plemników prawidłowych (poniżej normy... Mój miał z tego co pamiętam 6% czyli niby w normie ale lekarz i tak stwierdził że słabo i zalecił witaminy i zdrową dietę). Lekarz pewnie przepisze witaminy i za jakiś czas powtórka badania czy jest poprawa.
Tego się właśnie obawiam [emoji53]jeszcze niech te moje hormonalne będą do bani.

Do góry