reklama
DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Udanego urlopu kochanaHej kobietki
Co u Was?
Niedawno wstałam po 16 godzinach pracy[emoji33] [emoji33]
Właśnie zaczęłam urlop:*
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
@DorciaMamaOlka udany będzie jak pogoda mi dopisze w przyszłym tygodniu.
Jak się czujesz?
Jak maleństwo?
Jak się czujesz?
Jak maleństwo?
AnetaManiak
A Ja już w domku[emoji1][emoji1][emoji1]
@mfifi04 słyszałam, że konkretna pogoda ma zawitać do Polski. Także spokojnie będziesz miała cieplutki urlop. Wybieracie się gdzieś??
@DorciaMamaOlka co tam słychać?? Dawno się nie odzywałaś.
@xxEwelaxx ale jakby co to nie ryzykuj i do lekarza!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
@mfifi04 słyszałam, że konkretna pogoda ma zawitać do Polski. Także spokojnie będziesz miała cieplutki urlop. Wybieracie się gdzieś??
@DorciaMamaOlka co tam słychać?? Dawno się nie odzywałaś.
@xxEwelaxx ale jakby co to nie ryzykuj i do lekarza!!!
Nusia123
Dziekuje za wsparcie kochana tyrkalam do M do pracy zeby sie na wieczor nastroil hihi bo od soboty rano nic goscie byli itp tak Anetko mysle ze masz racje owu sie przesunie pewnieNusia głowa do góry. Wiesz może owulka się przesunie przez infekcje. Nie trać nadziei. Ja mimo leków miałam 4dni później owu. Także Kochana spokojnie. Musi się w końcu udać!!!!!!! Już był lekarz i popołudniu wychodzę do domku do PIESKÓW[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Milego powrotu i dbaj o Was
AnetaManiak
O nad morze[emoji6][emoji106]. Lubisz się opalać??? Jedziecie do jakiegoś większego miasta, czy na obrzeża?? Ogólnie czuję się dobrze, tylko mdłości wróciły. W sobote już coś zaczynały ale dzisiaj to już konkretnie. Ale to znaczy, że organizm wrócił do formy[emoji6][emoji6][emoji6]@aneta ale się cieszę że już w domu jesteś. Jak się czujesz?
Tak jedziemy nad morze w sobotę
@aneta czyli wszystko wporzadku.
Kolobrzeg [emoji173] od małego już z rodzicami tam jeżdżę. Wszyscy mówią że jest przereklamowany ale mi sim nigdy nie nudzi. Znam tam wszystko jak własną kieszeń.
Co do opalania. . .
Mam uczulenie słoneczne[emoji20]
Ogólnie biorę leki godzinę przed wyjściem na słońce i jest ok.
Zawsze na wakacjach są jakieś problemy. Jak słońce mnie nie poparzy to wyjdzie mi na ustach mega opryszczka :/ mam nadzieję że teraz będzie wszystko dobrze.
Kiedyś czytałam że idzie się spalić na słońcu dlatego że brakuje w organizmie Wit d. Teraz ja biorę i zobaczymy czy działa
Kolobrzeg [emoji173] od małego już z rodzicami tam jeżdżę. Wszyscy mówią że jest przereklamowany ale mi sim nigdy nie nudzi. Znam tam wszystko jak własną kieszeń.
Co do opalania. . .
Mam uczulenie słoneczne[emoji20]
Ogólnie biorę leki godzinę przed wyjściem na słońce i jest ok.
Zawsze na wakacjach są jakieś problemy. Jak słońce mnie nie poparzy to wyjdzie mi na ustach mega opryszczka :/ mam nadzieję że teraz będzie wszystko dobrze.
Kiedyś czytałam że idzie się spalić na słońcu dlatego że brakuje w organizmie Wit d. Teraz ja biorę i zobaczymy czy działa
DorciaMamaOlka
Dzięki dziewczyny za pamięć o mnie ja wczoraj wróciłam od mamy a tam kiepsko z zasięgiem i Internetem czuję się dobrze,nie mam żadnych dolegliwości ciazowych :/ co mnie oczywiście martwi...w środę mam wizytę więc zobaczymy co słychać u maleństwa w sumie bardzo nie lubię ostatnio być u siebie...teście za ścianą nadal nie wiedzą o ciąży...ostatnio dużo widziałam,dużo słyszałam i zmieniłam nieco zdanie o nich...niby jestem u siebie,a tak na prawdę tego nie czuję...
reklama
@DorciaMamaOlka nie martw się na zapas. Pamiętaj że nie zawsze są objawy. Dość już strat!! Teraz musi być tylko dobrze. Zobaczysz najgorsze jak teście ciebie obgaduja a ty za ścianą. Olej ich. Masz ważniejsze sprawy na głowie. Pamiętaj [emoji7]