reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
A Ja już w domku[emoji1][emoji1][emoji1]

@mfifi04 słyszałam, że konkretna pogoda ma zawitać do Polski. Także spokojnie będziesz miała cieplutki urlop. Wybieracie się gdzieś??

@DorciaMamaOlka co tam słychać?? Dawno się nie odzywałaś.

@xxEwelaxx ale jakby co to nie ryzykuj i do lekarza!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nusia głowa do góry. Wiesz może owulka się przesunie przez infekcje. Nie trać nadziei. Ja mimo leków miałam 4dni później owu. Także Kochana spokojnie. Musi się w końcu udać!!!!!!! Już był lekarz i popołudniu wychodzę do domku do PIESKÓW[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

Dziekuje za wsparcie kochana :) tyrkalam do M do pracy zeby sie na wieczor nastroil hihi bo od soboty rano nic goscie byli itp tak Anetko mysle ze masz racje owu sie przesunie pewnie
Milego powrotu i dbaj o Was :):)

@aneta ale się cieszę że już w domu jesteś. Jak się czujesz?
Tak jedziemy nad morze w sobotę

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
O nad morze[emoji6][emoji106]. Lubisz się opalać??? Jedziecie do jakiegoś większego miasta, czy na obrzeża?? Ogólnie czuję się dobrze, tylko mdłości wróciły. W sobote już coś zaczynały ale dzisiaj to już konkretnie. Ale to znaczy, że organizm wrócił do formy[emoji6][emoji6][emoji6]

@aneta czyli wszystko wporzadku.
Kolobrzeg [emoji173] od małego już z rodzicami tam jeżdżę. Wszyscy mówią że jest przereklamowany ale mi sim nigdy nie nudzi. Znam tam wszystko jak własną kieszeń.
Co do opalania. . .
Mam uczulenie słoneczne[emoji20]
Ogólnie biorę leki godzinę przed wyjściem na słońce i jest ok.
Zawsze na wakacjach są jakieś problemy. Jak słońce mnie nie poparzy to wyjdzie mi na ustach mega opryszczka :/ mam nadzieję że teraz będzie wszystko dobrze.
Kiedyś czytałam że idzie się spalić na słońcu dlatego że brakuje w organizmie Wit d. Teraz ja biorę i zobaczymy czy działa ;)

Dzięki dziewczyny za pamięć o mnie :) ja wczoraj wróciłam od mamy a tam kiepsko z zasięgiem i Internetem :) czuję się dobrze,nie mam żadnych dolegliwości ciazowych :/ co mnie oczywiście martwi...w środę mam wizytę więc zobaczymy co słychać u maleństwa :) w sumie bardzo nie lubię ostatnio być u siebie...teście za ścianą nadal nie wiedzą o ciąży...ostatnio dużo widziałam,dużo słyszałam i zmieniłam nieco zdanie o nich...niby jestem u siebie,a tak na prawdę tego nie czuję...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@DorciaMamaOlka nie martw się na zapas. Pamiętaj że nie zawsze są objawy. Dość już strat!! Teraz musi być tylko dobrze. Zobaczysz ;) najgorsze jak teście ciebie obgaduja a ty za ścianą. Olej ich. Masz ważniejsze sprawy na głowie. Pamiętaj [emoji7]

Do góry