reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@aneta to pewnie juz jestes spakowana ? Dobrze ze objawy ustapily i wracasz do domku teraz odpocznij troszke i czekaj na [emoji177]serduszko maluszka [emoji1]
@SOMEONE najlepsze zyczenia dla synka
@aga _agi rozumie ze dzisiaj startujecie z mężem bo wiesz mozemy razem testowac [emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@aneta super, że Cię wypuszczą. A jak z ginem, będziesz zmieniać czy tamten się ogsrnął?
@Inezka,tak dziś wystartowaliśmy, i mam nadzieję, że do mety dotrzemy i my i Wy egzekwo :D

Hej dziewczyny jak się czujecie ? [emoji4]

Kurc ze przez te pogody strasznie boli mnie gardło, w dodatku strasznie boli mnie brzuch u dołu ale tak inaczej niż na @ po prostu taki ucisk ze chwilami nie daje rady, przepraszam że tak bez pośrednio ale to tak wygląda jak bym długo nie sikała i mnie bolala, albo może dlatego że kilka dni się nie zalatwialam nie wiem ale jestem przestraszona co się dzieje :(

Miłego poniedziałku [emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka

Czekam cały czas na obchód i wtedy pewnie wyjdę[emoji4][emoji4][emoji4]

@InezkaK jeszcze nie bo to czasami różnie bywa. Chociaż nastawiona jestem ma powrót[emoji1][emoji1][emoji1]
Kochana z tym sexem to U Mnie też tak było[emoji6][emoji6][emoji6]korzystaj korzystaj puki możesz bo potem to celibat czeka[emoji8][emoji8][emoji8]

@aga_agi
tutaj w szpitalu ginekolog nie chciał Mi zrobić. Na szczęście w ten piątek co byłam był już inny. Usg robiła Mi pani ginekolog i wszystko wyjaśniła co gdziejest i potem dodatkowo jeszcze ze zdjeciami i opisem do kolejnego ginekologa na konsultację. Tak to tutaj wygląda. A do Mojego mam termin na środę bo go z piątku przełożyłam bo muszę Mu wypis zanieść i powiedzieć co się stało.
Od dzisian staranka??? Trzymam mocno mocno kciuki!!!! Pozytywne nastawienie mam nadzieję jest[emoji6][emoji6][emoji6]teraz tylko trzeba działać i już!!!! A efekty się pojawią za na teściku za dwa tygodnie[emoji1][emoji1][emoji1]

@xxEwelaxx kurcze a co to z Tobą ostatnio jest grane. Hmm może to jednak te nerwy stres. Nie podoba Mi się to. A może przejdź się do zwykłego lekarza. Tak żeby Ciebie zbadał. Wiesz może to być spowodowane tym, że się nie załatwiałaś. Wiesz, że z tym nie ma żartów. Idz Kochana do tego lekarza

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Witam Was weekend byl zabiegany odwiedziny rodzinki :):)
Oh mieszkam obok tesciowej i szwagierki mam juz dosyc takie przepraszam za slowo zmije :(
A ja mam dni plodne ale sluzu malo i kurcze jak w tantym miesiacu znowu infekcja tj gardlo katar i kaszle oskrzelowo eh pewnie znowu sie nie uda :( :(
Anetko cudownie wychodz dzis do ukochanych piesi:)
Agiagi ja tez pewnie bede testowac 19-20 lipca a ty?

Witam Was weekend byl zabiegany odwiedziny rodzinki :):)
Oh mieszkam obok tesciowej i szwagierki mam juz dosyc takie przepraszam za slowo zmije :(
A ja mam dni plodne ale sluzu malo i kurcze jak w tantym miesiacu znowu infekcja tj gardlo katar i kaszle oskrzelowo eh pewnie znowu sie nie uda :( :(
Anetko cudownie wychodz dzis do ukochanych piesi:)
Agiagi ja tez pewnie bede testowac 19-20 lipca a ty?
Nusia głowa do góry. Wiesz może owulka się przesunie przez infekcje. Nie trać nadziei. Ja mimo leków miałam 4dni później owu. Także Kochana spokojnie. Musi się w końcu udać!!!!!!! Już był lekarz i popołudniu wychodzę do domku do PIESKÓW[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@AnetaManiak poczekam jeszcze z lekarze troszkie miej boli może to właśnie to ze się nie zalatwialam w dodatek jeszcze się przeziębiłam. Poczekam zobacz ymy może przejdzie

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry