reklama
justys0702
Fanka BB :)
Pisz od razu jak bedziesz cos wiedziec.Jadę właśnie z mężem na ip. Jak zobaczył Moją twarz to sam stwierdził że nie ma żartów.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
AnetaManiak
Narazie łaże od lekarza do lekarza. Usg raczej Mi nie zrobią. Teraz czekam na dermatologa
@AnetaManiak trzymaj sie wszystko bedzie dobrze
AnetaManiak
A więc. Po pierwsze mam tachykardie i alergie. Dostałam kroplówke i leki. Po prostu ciąża czegoś nie toleruje. Usg nie miałam. Ginekolog dostał zjeby. Bo On jest zdania że ważniejsze moje zdrowie a ciąża to na końcu. PAJAC!!! Mój dermatolog Go opierdilił za taki tok myślenia. Dostałam leki dozwolone w ciąży. Dobrze, że pojechałam bo już zaczęło Mnie w gardle dusić. Także jest ok. Wracam do domku. Sorki za takie monotonne pisanie ale po tych lekach jestem osowiała[emoji1][emoji1][emoji1]Dziękuję za troskę!!!! Uwielbiam Was!!!!
reklama
Jak dobrze ze pojechalas. Dbaj o siebie i monitoruj jak sie czujesz. W razie potrzeby zawsze jedz i sprawdzaj i nie czekaj. Czy masz jakas wizyte kontrolna? Wszystko bedzie dobrze.
A więc. Po pierwsze mam tachykardie i alergie. Dostałam kroplówke i leki. Po prostu ciąża czegoś nie toleruje. Usg nie miałam. Ginekolog dostał zjeby. Bo On jest zdania że ważniejsze moje zdrowie a ciąża to na końcu. PAJAC!!! Mój dermatolog Go opierdilił za taki tok myślenia. Dostałam leki dozwolone w ciąży. Dobrze, że pojechałam bo już zaczęło Mnie w gardle dusić. Także jest ok. Wracam do domku. Sorki za takie monotonne pisanie ale po tych lekach jestem osowiała[emoji1][emoji1][emoji1]Dziękuję za troskę!!!! Uwielbiam Was!!!!