reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@alunia87 musi byc dobrze [emoji4] już napewno steskniłaś za swoim łóżkiem [emoji4] teraz będziesz wiedziała na czym stoisz, podadzą Ci leki. To zawsze jakiś krok w dobra stronę ja tak sobie tłumaczę zawsze [emoji4] [emoji9]
Nie zapomnę podziałać o nie [emoji4] heh najwyżej mąż mi przypomni [emoji3]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Oj tak nie ma jak w domu [emoji4]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wczoraj o 22.40 urodziła się i jednocześnie odeszła nasza kruszynka Anastazja..

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro. Musisz byc teraz silna. Pamietaj, ze nalezy Ci sie skrocony urlop macierzynski i, ze mozesz zarejestrowac swoja coreczke w urzedzie.

f2w3yx8d527fn6nf.png

Czesc dziewczeta :-) musialam odpoczac od forum, musze ponadrabiac stos stron na watku kazdym ;)
Jak tam samopoczucie ciezaroweczki?
Staraczki testują na dniach?
Widze nowe Aniolkowe mamy - swiatelko dla Aniołków i kciuki za lepsze jutro :)

Ja niestety znowu w szpitalu. Jak się obudziłam to na oczy prawie nie widziałam[emoji24][emoji24][emoji24]
Jestem załamana[emoji21][emoji21][emoji21]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Boże kochana trzymaj się. Może faktycznie masz jakąś alergie. Oby wszystko było wporzadku. Myślami jestem z tobą.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja niestety znowu w szpitalu. Jak się obudziłam to na oczy prawie nie widziałam[emoji24][emoji24][emoji24]
Jestem załamana[emoji21][emoji21][emoji21]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj bidulka [emoji52],kurcze nie mogli Cię wczoraj zostawić na obserwacji [emoji34]. Wracaj nam szybko do zdrowia.[emoji110]Cos mówią już od czego to.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry