reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@alunia87 musi byc dobrze [emoji4] już napewno steskniłaś za swoim łóżkiem [emoji4] teraz będziesz wiedziała na czym stoisz, podadzą Ci leki. To zawsze jakiś krok w dobra stronę ja tak sobie tłumaczę zawsze [emoji4] [emoji9]
Nie zapomnę podziałać o nie [emoji4] heh najwyżej mąż mi przypomni [emoji3]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Oj tak nie ma jak w domu [emoji4]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wczoraj o 22.40 urodziła się i jednocześnie odeszła nasza kruszynka Anastazja..

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro. Musisz byc teraz silna. Pamietaj, ze nalezy Ci sie skrocony urlop macierzynski i, ze mozesz zarejestrowac swoja coreczke w urzedzie.

f2w3yx8d527fn6nf.png

Czesc dziewczeta :-) musialam odpoczac od forum, musze ponadrabiac stos stron na watku kazdym ;)
Jak tam samopoczucie ciezaroweczki?
Staraczki testują na dniach?
Widze nowe Aniolkowe mamy - swiatelko dla Aniołków i kciuki za lepsze jutro :)

Ja niestety znowu w szpitalu. Jak się obudziłam to na oczy prawie nie widziałam[emoji24][emoji24][emoji24]
Jestem załamana[emoji21][emoji21][emoji21]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Boże kochana trzymaj się. Może faktycznie masz jakąś alergie. Oby wszystko było wporzadku. Myślami jestem z tobą.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja niestety znowu w szpitalu. Jak się obudziłam to na oczy prawie nie widziałam[emoji24][emoji24][emoji24]
Jestem załamana[emoji21][emoji21][emoji21]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj bidulka [emoji52],kurcze nie mogli Cię wczoraj zostawić na obserwacji [emoji34]. Wracaj nam szybko do zdrowia.[emoji110]Cos mówią już od czego to.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry