reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
Ten ginekolog był jakiś taki dziwny od samego początku. Ale miałam pecha bo tylko On był na dyżurze. Oddział Ginekologiczny w tym szpitalu jest dość daleko od IP że trzeba aż samochodem z jedno końca na drugi jechać[emoji38][emoji38][emoji38]bo to szpital Uniwersytecki. Ogólnie chyba z 5 lekarzy koło Mnie latało. Ale ten Dermatolog naprawdę bardzo fajny. Jak zadzwonił do tego ginekologa i zaczął Go opierdalać, że co On sobie wyobraża, ogólnie ostre słowa poleciały. A Mi potem powiedział, że nie będzie Mnie do niego odsyłał żebym się nie musiała denerwować i da Mi leki które nie zagrażają ciąży.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nusia123
Masz racje kochana zalezy od organizmu trzymam mocno za Ciebie kciukiNusia ale jest tez wiele historii w tym moja ze po 1 @ po poronieniu sie udalo i ciaza zdrowa..takze no roznie bywa.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dopierob@ sie konczy nie ma sluzuDzisiaj masz 5dc to w sumie dość szybko jak na owulacje. Chyba, że miewasz tak szybkie owulacje??? A jak śluz wygląda???
Dopiero doczytalam baardzo dobrze ze pojechalas na ip nie patrz na lekarzy itp dzidzia i ty jestescie najwazniejsi
Ostatnia edycja:
××Ewela××
@AnetaManiak dobrze ze pojechałaś kochana na pogotowie i wszystko dobrze się skończyło [emoji4] ten ginekolog to jakiś kretyn dobrze że dermatolog powiedział mu parę słów [emoji4] teraz bierz leki i odpoczywaj [emoji9]
@Marika92 bardzo mi przykro .. [emoji17] to co teraz czujesz to smutne.. trzymaj się cieplutko [emoji9]
@alunia87 kiedy wychodzisz ? I kiedy będziesz znała już wszystkie wyniki ? [emoji9]
@InezkaK dobrze że zapisała się na monitoring lekarz sprawdzi czy wszystko wporzadku, trzymam kciuki [emoji110]
Ja niestety jestem w pracy [emoji4] już 3 więc zostało mi 5 godzin jeszcze [emoji4] już bliżej końca. Te nocki mnie wykańcza, jeszcze rano przychodzi kierowniczka i trzeba wszystko zrobić na tip top [emoji4] a ja sobie forum czytam heh [emoji4] więc biorę się do pracy miłego dnia kochane [emoji9][emoji9]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
@Marika92 bardzo mi przykro .. [emoji17] to co teraz czujesz to smutne.. trzymaj się cieplutko [emoji9]
@alunia87 kiedy wychodzisz ? I kiedy będziesz znała już wszystkie wyniki ? [emoji9]
@InezkaK dobrze że zapisała się na monitoring lekarz sprawdzi czy wszystko wporzadku, trzymam kciuki [emoji110]
Ja niestety jestem w pracy [emoji4] już 3 więc zostało mi 5 godzin jeszcze [emoji4] już bliżej końca. Te nocki mnie wykańcza, jeszcze rano przychodzi kierowniczka i trzeba wszystko zrobić na tip top [emoji4] a ja sobie forum czytam heh [emoji4] więc biorę się do pracy miłego dnia kochane [emoji9][emoji9]
alunia87
@AnetaManiak dobrze ,ze pojechalas na pogotowie.Ten ginekolog to jakis dureń.Dobrze ,ze podali Ci lęki.
@Marika92 przykro mi [emoji22]
@xxEwelaxx miłej pracy i nie zapomnijcie później po
działać trochę.
Niestety nie mowili kiedy wyniki tylko tyle ,że jak będzie wszystko dobrze to dziś wyjdę.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
@Marika92 przykro mi [emoji22]
@xxEwelaxx miłej pracy i nie zapomnijcie później po
działać trochę.
Niestety nie mowili kiedy wyniki tylko tyle ,że jak będzie wszystko dobrze to dziś wyjdę.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Marika współczuje ci z calego serca i życzę wam duzo siły zeby przez to wszystko przejść [emoji25]Wczoraj o 22.40 urodziła się i jednocześnie odeszła nasza kruszynka Anastazja..
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
××Ewela××
@alunia87 musi byc dobrze [emoji4] już napewno steskniłaś za swoim łóżkiem [emoji4] teraz będziesz wiedziała na czym stoisz, podadzą Ci leki. To zawsze jakiś krok w dobra stronę ja tak sobie tłumaczę zawsze [emoji4] [emoji9]
Nie zapomnę podziałać o nie [emoji4] heh najwyżej mąż mi przypomni [emoji3]
Nie zapomnę podziałać o nie [emoji4] heh najwyżej mąż mi przypomni [emoji3]
reklama
@AnetaManiak bardzo dobrze że pojechałaś, ja to jestem zdania że zawsze warto sprawdzić jak coś niepokoi, zwłaszcza po tym co już przeszłyśmy. A jak widać decyzja o IP była słuszna, duszności to naprawdę poważna sprawa. Najważniejsze, że dostałaś leki i teraz będzie już tylko dobrze. A ginekologiem się nie przejmuj, szkoda nerwów
@Marika92 strasznie mi przykro... Trzymaj się kochana!
@Marika92 strasznie mi przykro... Trzymaj się kochana!