reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@Anetka ale sie narobiło ale dobrze ze pojechalas i jak widzisz nikt nie pomyslal ze swirujesz .
Najwazniejsze ze sytuacja opanowana i juz wiesz co sie dzieje ;) Bedzie dobrze odpoczywaj kochana [emoji14]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ten ginekolog był jakiś taki dziwny od samego początku. Ale miałam pecha bo tylko On był na dyżurze. Oddział Ginekologiczny w tym szpitalu jest dość daleko od IP że trzeba aż samochodem z jedno końca na drugi jechać[emoji38][emoji38][emoji38]bo to szpital Uniwersytecki. Ogólnie chyba z 5 lekarzy koło Mnie latało. Ale ten Dermatolog naprawdę bardzo fajny. Jak zadzwonił do tego ginekologa i zaczął Go opierdalać, że co On sobie wyobraża, ogólnie ostre słowa poleciały. A Mi potem powiedział, że nie będzie Mnie do niego odsyłał żebym się nie musiała denerwować i da Mi leki które nie zagrażają ciąży.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nusia ale jest tez wiele historii w tym moja ze po 1 @ po poronieniu sie udalo i ciaza zdrowa..takze no roznie bywa.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Masz racje kochana zalezy od organizmu trzymam mocno za Ciebie kciuki :)
Dzisiaj masz 5dc to w sumie dość szybko jak na owulacje. Chyba, że miewasz tak szybkie owulacje??? A jak śluz wygląda???

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dopierob@ sie konczy nie ma sluzu :)
Dopiero doczytalam baardzo dobrze ze pojechalas na ip nie patrz na lekarzy itp dzidzia i ty jestescie najwazniejsi :):)

Ostatnia edycja:
@AnetaManiak dobrze ze pojechałaś kochana na pogotowie i wszystko dobrze się skończyło [emoji4] ten ginekolog to jakiś kretyn dobrze że dermatolog powiedział mu parę słów [emoji4] teraz bierz leki i odpoczywaj [emoji9]

@Marika92 bardzo mi przykro .. [emoji17] to co teraz czujesz to smutne.. trzymaj się cieplutko [emoji9]

@alunia87 kiedy wychodzisz ? I kiedy będziesz znała już wszystkie wyniki ? [emoji9]

@InezkaK dobrze że zapisała się na monitoring lekarz sprawdzi czy wszystko wporzadku, trzymam kciuki [emoji110]

Ja niestety jestem w pracy [emoji4] już 3 więc zostało mi 5 godzin jeszcze [emoji4] już bliżej końca. Te nocki mnie wykańcza, jeszcze rano przychodzi kierowniczka i trzeba wszystko zrobić na tip top [emoji4] a ja sobie forum czytam heh [emoji4] więc biorę się do pracy miłego dnia kochane [emoji9][emoji9]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak dobrze ,ze pojechalas na pogotowie.Ten ginekolog to jakis dureń.Dobrze ,ze podali Ci lęki.
@Marika92 przykro mi [emoji22]
@xxEwelaxx miłej pracy i nie zapomnijcie później po
działać trochę.
Niestety nie mowili kiedy wyniki tylko tyle ,że jak będzie wszystko dobrze to dziś wyjdę.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@alunia87 musi byc dobrze [emoji4] już napewno steskniłaś za swoim łóżkiem [emoji4] teraz będziesz wiedziała na czym stoisz, podadzą Ci leki. To zawsze jakiś krok w dobra stronę ja tak sobie tłumaczę zawsze [emoji4] [emoji9]
Nie zapomnę podziałać o nie [emoji4] heh najwyżej mąż mi przypomni [emoji3]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@AnetaManiak bardzo dobrze że pojechałaś, ja to jestem zdania że zawsze warto sprawdzić jak coś niepokoi, zwłaszcza po tym co już przeszłyśmy. A jak widać decyzja o IP była słuszna, duszności to naprawdę poważna sprawa. Najważniejsze, że dostałaś leki i teraz będzie już tylko dobrze. A ginekologiem się nie przejmuj, szkoda nerwów :)

@Marika92 strasznie mi przykro... Trzymaj się kochana!

Do góry