reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

@xxEwelaxx na dziś jest już koniec po 6 krew pobrali w międzyczasie usg i kolejna krew.Jutro zrobia glukozę i będę czekać na wyniki.Oby nie znaleźli nic poważnego.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie znajdą [emoji11] wszystko będzie dobrze [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie znajdą [emoji11] wszystko będzie dobrze [emoji4]

Puki co prolatyna 51 za wysoka ,po obciazeniu 400 może blokować owulacje i stąd problemy z zajściem [emoji53].TSH 2,5 też by mogło być bliżej 1.Zobaczymy co mi na to wymyśla jak przyjdzie reszta wyników.

Puki co prolatyna 51 za wysoka ,po obciazeniu 400 może blokować owulacje i stąd problemy z zajściem [emoji53].TSH 2,5 też by mogło być bliżej 1.Zobaczymy co mi na to wymyśla jak przyjdzie reszta wyników.

Rzeczywiście wysoka prolaktyna, też mam problemy z prolaktyna biorę bromergon i po około pol roku z 40 spadła na 10, przepisza Ci leki kochana i będzie wszystko dobrze [emoji4]

Hejka Dziewczyny

@xxEwelaxx dzisiaj na nockę idziesz?? Liczę na to, że tabletki u Ciebie zadziałały!!!

@Ewelyn piękne widoki[emoji7][emoji7][emoji7]tylko pozazdrościć. Mam nadzieję, że z tego urlopu wrócisz z fasolką!!!

@InezkaK no tak zapomniałam, że Ty też nocki masz. Pewnie teraz wypoczywasz! Nie zapomnij w czwartek o tabletce!

@Nusia123 widzisz a tytaj w Niemczech podchodzą do tego imaczej. Jak jesteś bez zabiegu to możesz starać się od razu. Mówią, że jeżeli organizm nie jest przygotowany to po prostu nie dojdzie do ciąży. A, że ponoć hormony do 16tyg od poronienia są nastawione na ciążę i to jest pozytywne. Ale to piszę jak tutaj mówią lekarze.[emoji8][emoji8][emoji8]

@alunia87 no prolaktyna faktycznie trochę za wysoka. Po obciążeniu też trochę za bardzo podskoczyła. Ale spoko to jest do ogarnięcia. A tsh to z tego co pamiętam górną granica dla kobiet starających się jest do 3. Chociaż to niestety też zależy od lekarzy, bo tutaj opinie są podzielone. Ale nie masz wcale złych wyników. Także nie masz czym się załamywać.[emoji8][emoji8][emoji8]

@Abi A. Kochana czas szybko zleci. A tu na tym forum spotkałam się już nie raz z tym, że dziewczyny mimo iż miały zalecane odczekać 2 albo 3 @ najczęściej dostawały zielone światło już po pierwszej. Także głowa do Góry[emoji9][emoji9][emoji9]

A Ja wstaje rano, że spuchniętymi oczami. Powiekami i pod oczami. Po jakimś czasie trochę schodzi ale nie całkiem. Już nie wiem co się dzieje. Zastanawiam czy wieczorem nie jechać z tym na pogotowie. I do tego co jakiś czas mam uczucie kulki w gardle. Mdłości nie wróciły, piersi mniej bolą. Już świra dostaje[emoji50][emoji50][emoji50]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aneta myślę ze nie zaszkodzi podjechać i sprawdzić wyrazie czego czy wszystko w pożądku.Ciąża to wyjątkowy stan i trzeba dmuchać na zimne.Ból piersi to dobry znak,a mdłości może jeszcze wrócą.

Aneta myślę ze nie zaszkodzi podjechać i sprawdzić wyrazie czego czy wszystko w pożądku.Ciąża to wyjątkowy stan i trzeba dmuchać na zimne.Ból piersi to dobry znak,a mdłości może jeszcze wrócą.

Boje się, że wezmą Mnie za wariatkę. Już gadałam z mężem i też stwierdził, żeby lepiej jechać. Także jak wróci z pracy zje, wykąpie się i pojedziemy.

A mówili czy jeszcze jakieś badania będą Tobie robić?? Albo kiedy do domu?? I co w ogóle lekarz powiedział na te wyniki??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny niedawno wstalam i ogarniam obiadek i itd...;)
Zapisalam sie na monitoring kazal mi przyjsc 6.07. [emoji12]
@Anetka wiesz dobrze ze nie zaszkodzi sprawdzic co sie dzieje [emoji5]zreszta kazdej z nas bys tak doradzila i nie swirujesz poprostu ten strach towarzyszy zawsze po stracie [emoji25]
Milego dnia dziewczynki i glowa do góry dla nas wszystkich nadejda lepsze dni [emoji177][emoji8]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki wcziraj M kupil olej z wiesiolka biore 3/ dzien oeparol i dzis bardzo bola mnie jajniki!??:( odlozyc czy zostawic? Jaki moze byc powod??
Anetka lepiej jedz na ip i to sprawdz :):)

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry