reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczynki wcziraj M kupil olej z wiesiolka biore 3/ dzien oeparol i dzis bardzo bola mnie jajniki!??:( odlozyc czy zostawic? Jaki moze byc powod??
Anetka lepiej jedz na ip i to sprawdz :):)
Dzisiaj masz 5dc to w sumie dość szybko jak na owulacje. Chyba, że miewasz tak szybkie owulacje??? A jak śluz wygląda???

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Boje się, że wezmą Mnie za wariatkę. Już gadałam z mężem i też stwierdził, żeby lepiej jechać. Także jak wróci z pracy zje, wykąpie się i pojedziemy.

A mówili czy jeszcze jakieś badania będą Tobie robić?? Albo kiedy do domu?? I co w ogóle lekarz powiedział na te wyniki??

Jeszcze nic nie mówił czeka na inne to ogólnie jest pakiet hormonalny.Jutro jeszcze glukoza i pewnie dopiero coś wstępnie powie.Diagnoza będzie jak będą wszystkie.Mam nadzieję ,ze jutro wypisze mnie [emoji3],pielęgniarki mówią ,ze przy tych badaniach tak 3 dni trzymają.

Lepiej ,żeby wzięli za wariatke niż masz się martwić.Tak to zawsze zrobią usg i będzie wiadomo ,ze wszystko w pożądku.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Nawet tak nie myśl najważniejsze sprawdzenie, że wszystko jest dobrze. Ja też miałam takie obiekcje a wtedy moja mama zawsze stawiała mnie do pionu, że nie ważne co ludzie sobie pomyślą ważne jest żeby wszystko było dobrze. Także nie przejmuj się kto co sobie pomyśli. Często też tak jest że inni rozumieją nasze obawy a to tylko my wyobrażamy sobie że jesteśmy dziwni. Trzymaj się wszystko musi być dobrze, pojedź i sprawdź.
Boje się, że wezmą Mnie za wariatkę. Już gadałam z mężem i też stwierdził, żeby lepiej jechać. Także jak wróci z pracy zje, wykąpie się i pojedziemy.

A mówili czy jeszcze jakieś badania będą Tobie robić?? Albo kiedy do domu?? I co w ogóle lekarz powiedział na te wyniki??

Jeszcze nic nie mówił czeka na inne to ogólnie jest pakiet hormonalny.Jutro jeszcze glukoza i pewnie dopiero coś wstępnie powie.Diagnoza będzie jak będą wszystkie.Mam nadzieję ,ze jutro wypisze mnie [emoji3],pielęgniarki mówią ,ze przy tych badaniach tak 3 dni trzymają.

Lepiej ,żeby wzięli za wariatke niż masz się martwić.Tak to zawsze zrobią usg i będzie wiadomo ,ze wszystko w pożądku.

Ale w sumie udało Ci się z tymi badaniami. Bo zobacz ile kasy zaoszczędzisz. A jeszcze do tego odpoczniesz sobie. Wszyscy koło Ciebie biegają[emoji6][emoji6][emoji6]a wiesz od M też trzeba czasami odpocząć[emoji12][emoji12][emoji12]a zrobił już te badania??

Ale w sumie udało Ci się z tymi badaniami. Bo zobacz ile kasy zaoszczędzisz. A jeszcze do tego odpoczniesz sobie. Wszyscy koło Ciebie biegają[emoji6][emoji6][emoji6]a wiesz od M też trzeba czasami odpocząć[emoji12][emoji12][emoji12]a zrobił już te badania??

Z tym bieganiem bym nie przesadzala[emoji23].Zapomnieli mi dziś podać śniadania [emoji23], a później dali po soloną herbatę.Lekarze są tylko na obchodzie i wsio.
Ogolnie dzis mają trochę cesarek i są zajęci tym. Fakt to kasa w kieszeni ,bo te badania tanie nie są.I może mi to da obraz sytuacji i będę wiedziała na czym stoję.Z M się tylko rozstaje przeważnie jak idę do szpitala i zawsze się obawiam co zostanę po powrocie.Bo wiadomo od razu koledzy i te sprawy hehe.Pewnie będzie bałagan jak diabli [emoji38].

Z tym bieganiem bym nie przesadzala[emoji23].Zapomnieli mi dziś podać śniadania [emoji23], a później dali po soloną herbatę.Lekarze są tylko na obchodzie i wsio.
Ogolnie dzis mają trochę cesarek i są zajęci tym. Fakt to kasa w kieszeni ,bo te badania tanie nie są.I może mi to da obraz sytuacji i będę wiedziała na czym stoję.Z M się tylko rozstaje przeważnie jak idę do szpitala i zawsze się obawiam co zostanę po powrocie.Bo wiadomo od razu koledzy i te sprawy hehe.Pewnie będzie bałagan jak diabli [emoji38].

Co do badań M dopiero na 3 był wolny termin ,bo to jakaś klinika nie płodności.Ponad 100 km od nas ,bo te nasze to podobno falszuja wyniki.

Hejka Dziewczyny

@xxEwelaxx dzisiaj na nockę idziesz?? Liczę na to, że tabletki u Ciebie zadziałały!!!

@Ewelyn piękne widoki[emoji7][emoji7][emoji7]tylko pozazdrościć. Mam nadzieję, że z tego urlopu wrócisz z fasolką!!!

@InezkaK no tak zapomniałam, że Ty też nocki masz. Pewnie teraz wypoczywasz! Nie zapomnij w czwartek o tabletce!

@Nusia123 widzisz a tytaj w Niemczech podchodzą do tego imaczej. Jak jesteś bez zabiegu to możesz starać się od razu. Mówią, że jeżeli organizm nie jest przygotowany to po prostu nie dojdzie do ciąży. A, że ponoć hormony do 16tyg od poronienia są nastawione na ciążę i to jest pozytywne. Ale to piszę jak tutaj mówią lekarze.[emoji8][emoji8][emoji8]

@alunia87 no prolaktyna faktycznie trochę za wysoka. Po obciążeniu też trochę za bardzo podskoczyła. Ale spoko to jest do ogarnięcia. A tsh to z tego co pamiętam górną granica dla kobiet starających się jest do 3. Chociaż to niestety też zależy od lekarzy, bo tutaj opinie są podzielone. Ale nie masz wcale złych wyników. Także nie masz czym się załamywać.[emoji8][emoji8][emoji8]

@Abi A. Kochana czas szybko zleci. A tu na tym forum spotkałam się już nie raz z tym, że dziewczyny mimo iż miały zalecane odczekać 2 albo 3 @ najczęściej dostawały zielone światło już po pierwszej. Także głowa do Góry[emoji9][emoji9][emoji9]

A Ja wstaje rano, że spuchniętymi oczami. Powiekami i pod oczami. Po jakimś czasie trochę schodzi ale nie całkiem. Już nie wiem co się dzieje. Zastanawiam czy wieczorem nie jechać z tym na pogotowie. I do tego co jakiś czas mam uczucie kulki w gardle. Mdłości nie wróciły, piersi mniej bolą. Już świra dostaje[emoji50][emoji50][emoji50]

Tak kochana dzisiaj nocka. Tabletki na infekcje pomogły [emoji4] a my się od soboty staramy codziennie [emoji4]

Kochana nie denerwuj się przejdź się na pogotowie niech zrobią usg będziesz spokojnieksza. [emoji11][emoji11][emoji11][emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry