Hejka Dziewczyny
@xxEwelaxx dzisiaj na nockę idziesz?? Liczę na to, że tabletki u Ciebie zadziałały!!!
@Ewelyn piękne widoki[emoji7][emoji7][emoji7]tylko pozazdrościć. Mam nadzieję, że z tego urlopu wrócisz z fasolką!!!
@InezkaK no tak zapomniałam, że Ty też nocki masz. Pewnie teraz wypoczywasz! Nie zapomnij w czwartek o tabletce!
@Nusia123 widzisz a tytaj w Niemczech podchodzą do tego imaczej. Jak jesteś bez zabiegu to możesz starać się od razu. Mówią, że jeżeli organizm nie jest przygotowany to po prostu nie dojdzie do ciąży. A, że ponoć hormony do 16tyg od poronienia są nastawione na ciążę i to jest pozytywne. Ale to piszę jak tutaj mówią lekarze.[emoji8][emoji8][emoji8]
@alunia87 no prolaktyna faktycznie trochę za wysoka. Po obciążeniu też trochę za bardzo podskoczyła. Ale spoko to jest do ogarnięcia. A tsh to z tego co pamiętam górną granica dla kobiet starających się jest do 3. Chociaż to niestety też zależy od lekarzy, bo tutaj opinie są podzielone. Ale nie masz wcale złych wyników. Także nie masz czym się załamywać.[emoji8][emoji8][emoji8]
@Abi A. Kochana czas szybko zleci. A tu na tym forum spotkałam się już nie raz z tym, że dziewczyny mimo iż miały zalecane odczekać 2 albo 3 @ najczęściej dostawały zielone światło już po pierwszej. Także głowa do Góry[emoji9][emoji9][emoji9]
A Ja wstaje rano, że spuchniętymi oczami. Powiekami i pod oczami. Po jakimś czasie trochę schodzi ale nie całkiem. Już nie wiem co się dzieje. Zastanawiam czy wieczorem nie jechać z tym na pogotowie. I do tego co jakiś czas mam uczucie kulki w gardle. Mdłości nie wróciły, piersi mniej bolą. Już świra dostaje[emoji50][emoji50][emoji50]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom