reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

@xxEwelaxx no właśnie tak stwierdziłam z Twojego opisu, że nie jesteś zadowolona. Ale w tych czasach to człowiek chwyta się tego co ma bo ciężko z pracą. Zresztą Kochana jeszcze 3tygodnie i pójdziesz na zwolnienie z powodu ciąży[emoji6][emoji6][emoji6]zobaczysz!!!!!![emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Słodkich Snów dla Wszystkich!!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej [emoji3] wpadam na chwile , żeby przesłać Wam pozdrowienia [emoji274]
@AnetaManiak ogromnie się cieszę [emoji3]
@DorciaMamaOlka jak fajnie, że jest serduszko.
Trzymam kciuki za resztę [emoji3] mnie owulacja trochę zaskoczyła w tym cyklu, bo była baaardzo wcześnie, no ale i tak jest fajnie

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej [emoji3] wpadam na chwile , żeby przesłać Wam pozdrowienia [emoji274]
@AnetaManiak ogromnie się cieszę [emoji3]
@DorciaMamaOlka jak fajnie, że jest serduszko.
Trzymam kciuki za resztę [emoji3] mnie owulacja trochę zaskoczyła w tym cyklu, bo była baaardzo wcześnie, no ale i tak jest fajnie

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
1498512633-aaaaaa.jpeg

Anetka moja @ dzisiaj odpuscila ból troche przeszedl i troche od rana leciało dosc mocno a teraz jestem od 18:00 w pracy do rana i nie jest zle ;)
Dziewczynki kolorowych snow wam życzę [emoji42]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam 2tygodnie zwolnienia, w tym czasie zajęłam się tym co od wieków obiecałam, że zrobię np. Wysprzątaniem szafy na przedpokoju taaakiej wielkiej, później wróciłam do pracy. Dziś mam 5dc nowa nadzieja, działanie i wiara.
Bardzi dobrze, że nie musisz mieć zabiegu... my mieliśmy zielone światło po jednej @
Ja ma 4 dc dzialamy od jutra bo sie konczy dzis @moj M kupil mi oeparol 20 kaps biore po 3 dziennie plus siemie lniane pije :) moze koncem lipca juz bedziemy brzuchatki :)?

Ostatnia edycja:
Mam przed sobą przeprowadzkę tym się pocieszam poza tym dużo pracy. Nie wiem dlaczego aż dwie @ musimy czekać zdecydowani lepiej gdyby tylko jedną @. Powodzenia w staraniach mam nadzieję że w tym cyklu się wam uda :-)
Kochana lepiej odpuscic jeden miesiac dluzej niz szybko szybko a potem przechodzuc przez to samo..
Moja gin mowila mi 3 cykle bo organizm zapamietuje i np natychmiast bedzie dazyl do usuniecia zarodka ze juz miala mnostwo przypadkow ze po 1 @ i od razu poronienie ! A na innym forum dzuewczyna tez tak do lekarza ze chce juz dzidzi a lekarz jej odp prosze pania nie jest pani mala dziewczynka w sklepie z lalkami!! Ze juz musze miec spokojnie odczekac i sie starac :) dobrze jej powiedzial chociaz ja tez bym chciala juz !! Moja lalke hihi :]
Anetka i dorcia juz zamowily :) ja i agiagi i kilka innych dziewczynek bedziemy zamawiac :) ty za dwa @ tez!! Dostawa musi wreszcie przyjsc no nie dziewczynki ? :):)

Z wstępnych wyników wiem ,ze prolatynę mam 51 bez obciążenia i 400 coś po obciążeniu.
TSH z 3,400 po suplementacji spadło mi do 2,500 myślę ze za miesiąc jeszcze spadnie . Na resztę czekam .Podejrzewam ,że ta prolatyna może blokować owulacje.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiem dziewczyny choć serce pęka zaczekam te dwie @. Będę się starała brać witaminy i kwas foliowy i wrócić do równowagi. Mam nadzieje, że ta słodka dostawa przyjdzie do nas wszystkich :-) Tego wam i sobie życzę.
Kochana lepiej odpuscic jeden miesiac dluzej niz szybko szybko a potem przechodzuc przez to samo..
Moja gin mowila mi 3 cykle bo organizm zapamietuje i np natychmiast bedzie dazyl do usuniecia zarodka ze juz miala mnostwo przypadkow ze po 1 @ i od razu poronienie ! A na innym forum dzuewczyna tez tak do lekarza ze chce juz dzidzi a lekarz jej odp prosze pania nie jest pani mala dziewczynka w sklepie z lalkami!! Ze juz musze miec spokojnie odczekac i sie starac :) dobrze jej powiedzial chociaz ja tez bym chciala juz !! Moja lalke hihi :]
Anetka i dorcia juz zamowily :) ja i agiagi i kilka innych dziewczynek bedziemy zamawiac :) ty za dwa @ tez!! Dostawa musi wreszcie przyjsc no nie dziewczynki ? :):)

Do góry