reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

@AnetaManiak nie robił mi usg ,bo głowica nowa od sprzętu nie dotarła [emoji23][emoji23].Inny sprzęt mają w przychodni parę pięter niżej.Tak ,ze dziś tylko leżę w łóżku i rozwiazuje krzyżówki.Troszkę bez sensu ,ale ważne, ze jutro będą wyniki,a prywatnie to by z 300 zł kosztowało pewnie .

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@AnetaManiak ...Hej dziewczyny, dzisiejsza wizyta wypadła dobrze wygląda na to że nie potrzeba łyżeczkowania :-) Miałam USG wszystko wygląda ok. Mam czekać na pierwszą @. Było ciężko dużo strachu i znów ten sam pokój w którym dowiedziałam się o stracie mojego Aniołka :-(
Zalecenia: Mam odpoczywać i regenerować siły i w razie czego kontaktować się z moim ginem.
Za dwie @ mogę zacząć się starać o to żeby Aniołek wrócił do nas.... Czy ja wytrzymam tak długo. Zdaje się jak wieczność. Ja wiem, że muszę się zregenerować ale jak to mam wytrzymać??? Jak wy sobie radziłyście/radzicie z tym czasem?
Dla wszystkich starających się powodzenia oby jak naj naj najszybciej a dla wszystkich już z maluszkami w brzuszkach żeby wszystko było super dobrze i żeby zmartwienia nie zmniejszały wam tego szczęścia.

A to co Mi się pokićkało, że pracujesz w szkole[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nic Ci się nie pokićkało... pracuję w szkole zawodowej jako doradca zawodowy. Jestem zatrudniona normalnie jak nauczyciel na karcie, tak jak pedagog czy psycholog :tak:

Ostatnia edycja:
@AnetaManiak ...Hej dziewczyny, dzisiejsza wizyta wypadła dobrze wygląda na to że nie potrzeba łyżeczkowania :-) Miałam USG wszystko wygląda ok. Mam czekać na pierwszą @. Było ciężko dużo strachu i znów ten sam pokój w którym dowiedziałam się o stracie mojego Aniołka :-(
Zalecenia: Mam odpoczywać i regenerować siły i w razie czego kontaktować się z moim ginem.
Za dwie @ mogę zacząć się starać o to żeby Aniołek wrócił do nas.... Czy ja wytrzymam tak długo. Zdaje się jak wieczność. Ja wiem, że muszę się zregenerować ale jak to mam wytrzymać??? Jak wy sobie radziłyście/radzicie z tym czasem?
Dla wszystkich starających się powodzenia oby jak naj naj najszybciej a dla wszystkich już z maluszkami w brzuszkach żeby wszystko było super dobrze i żeby zmartwienia nie zmniejszały wam tego szczęścia.
Ja miałam 2tygodnie zwolnienia, w tym czasie zajęłam się tym co od wieków obiecałam, że zrobię np. Wysprzątaniem szafy na przedpokoju taaakiej wielkiej, później wróciłam do pracy. Dziś mam 5dc nowa nadzieja, działanie i wiara.
Bardzi dobrze, że nie musisz mieć zabiegu... my mieliśmy zielone światło po jednej @

Mam przed sobą przeprowadzkę tym się pocieszam poza tym dużo pracy. Nie wiem dlaczego aż dwie @ musimy czekać zdecydowani lepiej gdyby tylko jedną @. Powodzenia w staraniach mam nadzieję że w tym cyklu się wam uda :-)
Ja miałam 2tygodnie zwolnienia, w tym czasie zajęłam się tym co od wieków obiecałam, że zrobię np. Wysprzątaniem szafy na przedpokoju taaakiej wielkiej, później wróciłam do pracy. Dziś mam 5dc nowa nadzieja, działanie i wiara.
Bardzi dobrze, że nie musisz mieć zabiegu... my mieliśmy zielone światło po jednej @

Kochane dziewczynki ja może teraz mało się odzywam,ale każdej z Was życzę jak najlepiej :) ja straciłam 3 ciąże i nigdy się nie poddalam chociaż było różnie...czas to dobry sprzymierzeniec...ból będzie zawsze,ale z czasem będzie lżej :) obecnie jestem w 6tc i każdego dnia boję się tak bardzo,że tylko ja to wiem :) uszy do góry i nie poddawać się :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystkiego najlepszego dużo dużo szczęścia dla ciebie i maleństwa
Kochane dziewczynki ja może teraz mało się odzywam,ale każdej z Was życzę jak najlepiej :) ja straciłam 3 ciąże i nigdy się nie poddalam chociaż było różnie...czas to dobry sprzymierzeniec...ból będzie zawsze,ale z czasem będzie lżej :) obecnie jestem w 6tc i każdego dnia boję się tak bardzo,że tylko ja to wiem :) uszy do góry i nie poddawać się :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 to sobie troszkie odpoczniesz i poleżysz [emoji4] jutro zrobią Ci usg i będzie wszystko dobrze, ważne że jesteś w szpitalu i Cię dobrze tam zbadaja [emoji4]

@aga_agi miałaś rację nie taki diabeł straszny [emoji4] kierowniczka pytała jak się pracowało z jej synem była dość miła, ale i tak znała szczegóły [emoji4] więc coś mówić jej musiał

@DorciaMamaOlka ale śliczne zdjęcie dzidziusia [emoji4] cieszę się że słyszałaś serduszko [emoji4] napewno jesteś już spokojnieksza

@AnetaManiak w sierpniu będzie 3 lata jak tam pracuje.. Ale szczerze to nie jestem mocno zadowolona z tej pracy..

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ewela to super, że nie było tak strasznie, a że mówił to chyba naturalne, ze mamuśka wypytywała. Grunt, że Ciebie też o zdanie zapytała, chociaż wiadomo, że nic złego byś nie powiedziała ;)

Do góry