reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@AnetaManiak nie robił mi usg ,bo głowica nowa od sprzętu nie dotarła [emoji23][emoji23].Inny sprzęt mają w przychodni parę pięter niżej.Tak ,ze dziś tylko leżę w łóżku i rozwiazuje krzyżówki.Troszkę bez sensu ,ale ważne, ze jutro będą wyniki,a prywatnie to by z 300 zł kosztowało pewnie .

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@AnetaManiak ...Hej dziewczyny, dzisiejsza wizyta wypadła dobrze wygląda na to że nie potrzeba łyżeczkowania :-) Miałam USG wszystko wygląda ok. Mam czekać na pierwszą @. Było ciężko dużo strachu i znów ten sam pokój w którym dowiedziałam się o stracie mojego Aniołka :-(
Zalecenia: Mam odpoczywać i regenerować siły i w razie czego kontaktować się z moim ginem.
Za dwie @ mogę zacząć się starać o to żeby Aniołek wrócił do nas.... Czy ja wytrzymam tak długo. Zdaje się jak wieczność. Ja wiem, że muszę się zregenerować ale jak to mam wytrzymać??? Jak wy sobie radziłyście/radzicie z tym czasem?
Dla wszystkich starających się powodzenia oby jak naj naj najszybciej a dla wszystkich już z maluszkami w brzuszkach żeby wszystko było super dobrze i żeby zmartwienia nie zmniejszały wam tego szczęścia.

A to co Mi się pokićkało, że pracujesz w szkole[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nic Ci się nie pokićkało... pracuję w szkole zawodowej jako doradca zawodowy. Jestem zatrudniona normalnie jak nauczyciel na karcie, tak jak pedagog czy psycholog :tak:

Ostatnia edycja:
@AnetaManiak ...Hej dziewczyny, dzisiejsza wizyta wypadła dobrze wygląda na to że nie potrzeba łyżeczkowania :-) Miałam USG wszystko wygląda ok. Mam czekać na pierwszą @. Było ciężko dużo strachu i znów ten sam pokój w którym dowiedziałam się o stracie mojego Aniołka :-(
Zalecenia: Mam odpoczywać i regenerować siły i w razie czego kontaktować się z moim ginem.
Za dwie @ mogę zacząć się starać o to żeby Aniołek wrócił do nas.... Czy ja wytrzymam tak długo. Zdaje się jak wieczność. Ja wiem, że muszę się zregenerować ale jak to mam wytrzymać??? Jak wy sobie radziłyście/radzicie z tym czasem?
Dla wszystkich starających się powodzenia oby jak naj naj najszybciej a dla wszystkich już z maluszkami w brzuszkach żeby wszystko było super dobrze i żeby zmartwienia nie zmniejszały wam tego szczęścia.
Ja miałam 2tygodnie zwolnienia, w tym czasie zajęłam się tym co od wieków obiecałam, że zrobię np. Wysprzątaniem szafy na przedpokoju taaakiej wielkiej, później wróciłam do pracy. Dziś mam 5dc nowa nadzieja, działanie i wiara.
Bardzi dobrze, że nie musisz mieć zabiegu... my mieliśmy zielone światło po jednej @

Mam przed sobą przeprowadzkę tym się pocieszam poza tym dużo pracy. Nie wiem dlaczego aż dwie @ musimy czekać zdecydowani lepiej gdyby tylko jedną @. Powodzenia w staraniach mam nadzieję że w tym cyklu się wam uda :-)
Ja miałam 2tygodnie zwolnienia, w tym czasie zajęłam się tym co od wieków obiecałam, że zrobię np. Wysprzątaniem szafy na przedpokoju taaakiej wielkiej, później wróciłam do pracy. Dziś mam 5dc nowa nadzieja, działanie i wiara.
Bardzi dobrze, że nie musisz mieć zabiegu... my mieliśmy zielone światło po jednej @

Kochane dziewczynki ja może teraz mało się odzywam,ale każdej z Was życzę jak najlepiej :) ja straciłam 3 ciąże i nigdy się nie poddalam chociaż było różnie...czas to dobry sprzymierzeniec...ból będzie zawsze,ale z czasem będzie lżej :) obecnie jestem w 6tc i każdego dnia boję się tak bardzo,że tylko ja to wiem :) uszy do góry i nie poddawać się :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystkiego najlepszego dużo dużo szczęścia dla ciebie i maleństwa
Kochane dziewczynki ja może teraz mało się odzywam,ale każdej z Was życzę jak najlepiej :) ja straciłam 3 ciąże i nigdy się nie poddalam chociaż było różnie...czas to dobry sprzymierzeniec...ból będzie zawsze,ale z czasem będzie lżej :) obecnie jestem w 6tc i każdego dnia boję się tak bardzo,że tylko ja to wiem :) uszy do góry i nie poddawać się :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 to sobie troszkie odpoczniesz i poleżysz [emoji4] jutro zrobią Ci usg i będzie wszystko dobrze, ważne że jesteś w szpitalu i Cię dobrze tam zbadaja [emoji4]

@aga_agi miałaś rację nie taki diabeł straszny [emoji4] kierowniczka pytała jak się pracowało z jej synem była dość miła, ale i tak znała szczegóły [emoji4] więc coś mówić jej musiał

@DorciaMamaOlka ale śliczne zdjęcie dzidziusia [emoji4] cieszę się że słyszałaś serduszko [emoji4] napewno jesteś już spokojnieksza

@AnetaManiak w sierpniu będzie 3 lata jak tam pracuje.. Ale szczerze to nie jestem mocno zadowolona z tej pracy..

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ewela to super, że nie było tak strasznie, a że mówił to chyba naturalne, ze mamuśka wypytywała. Grunt, że Ciebie też o zdanie zapytała, chociaż wiadomo, że nic złego byś nie powiedziała ;)

Do góry