reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

No nic nie powiedzial i nie wiem powiedzial ze brac antybiotyk i tyle a dzis odebral karte informacyjna ze szpitala i tam pisze ze kontrol zalecana :)
To ja bym się skontrolowała :)
Dziewczyny w nocy miałam koszmary,śniło mi się lyzeczkowanie....rano zadzwoniłam do gina bo brzuch boli raz bardzo,raz wcale...kazał przyjechać więc zobaczcie same :)
1498493257-aaaaaa.jpeg
jest mój mały cud z bijacym [emoji173] dziś równo 6tc i usg tak samo :) pobrał mi cytologie i teraz trochę plamien jest,ale uprzedził że tak będzie :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślałam, że nam jajeczka pokazujesz :) dopiero po chwili zajarzyłam, że za wcześnie na to ;)

reklama
@DorciaMamaOlka super fasolka mała[emoji4].Może Ci się śniło ,bo o tym myślisz.Staraj się przegonic zle myśli i cieszyć się z dzidzi.
@AnetaManiak co to za negatywne myślenie na pewno będzie dobrze.Objawy raz są raz ich nie ma.Jutro możesz wstać z mega mdłościami i zaczniesz żałować, ze tak psioczyłaś.W piątek wizyta zobaczysz ,ze wszystko będzie dobrze.Nie masz plamien żadnych i silnych boli nie ma co się przejmować. [emoji6][emoji128][emoji131][emoji480]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 no nie mam plamień ani żadnych bóli. Wiem wiem to taki głupi tok myślenia. A jak Ty się czujesz?? Jesteś już po usg???

@InezkaK jak tam dzisiaj Twoja @???

@mfifi04 mam nadzieję że wypoczęta. I pamiętaj następnym razem razem bierze się zwolnienie jak lekarz chce dać!!![emoji8][emoji8][emoji8]

@aga_agi zawsze mam pytać ale zapomnę. Jakiego przedmiotu uczysz???

@xxEwelaxx długo już tam w tej firmie w ogóle pracujesz??

@Abi A. Jak dzisiejsza wizyta??????!!!!!!!

@moni_moni pisz do nas Kochana!!! My naprawdę chcemy Tobie pomóc[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@aneta dobrze Droga Pani następnym razem posłucham się doktora. Jestem wypoczeta. Spalam popołudniu.
Jutro do pracy :/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry