reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

No nic nie powiedzial i nie wiem powiedzial ze brac antybiotyk i tyle a dzis odebral karte informacyjna ze szpitala i tam pisze ze kontrol zalecana :)
To ja bym się skontrolowała :)
Dziewczyny w nocy miałam koszmary,śniło mi się lyzeczkowanie....rano zadzwoniłam do gina bo brzuch boli raz bardzo,raz wcale...kazał przyjechać więc zobaczcie same :)
1498493257-aaaaaa.jpeg
jest mój mały cud z bijacym [emoji173] dziś równo 6tc i usg tak samo :) pobrał mi cytologie i teraz trochę plamien jest,ale uprzedził że tak będzie :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślałam, że nam jajeczka pokazujesz :) dopiero po chwili zajarzyłam, że za wcześnie na to ;)

reklama
@DorciaMamaOlka super fasolka mała[emoji4].Może Ci się śniło ,bo o tym myślisz.Staraj się przegonic zle myśli i cieszyć się z dzidzi.
@AnetaManiak co to za negatywne myślenie na pewno będzie dobrze.Objawy raz są raz ich nie ma.Jutro możesz wstać z mega mdłościami i zaczniesz żałować, ze tak psioczyłaś.W piątek wizyta zobaczysz ,ze wszystko będzie dobrze.Nie masz plamien żadnych i silnych boli nie ma co się przejmować. [emoji6][emoji128][emoji131][emoji480]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 no nie mam plamień ani żadnych bóli. Wiem wiem to taki głupi tok myślenia. A jak Ty się czujesz?? Jesteś już po usg???

@InezkaK jak tam dzisiaj Twoja @???

@mfifi04 mam nadzieję że wypoczęta. I pamiętaj następnym razem razem bierze się zwolnienie jak lekarz chce dać!!![emoji8][emoji8][emoji8]

@aga_agi zawsze mam pytać ale zapomnę. Jakiego przedmiotu uczysz???

@xxEwelaxx długo już tam w tej firmie w ogóle pracujesz??

@Abi A. Jak dzisiejsza wizyta??????!!!!!!!

@moni_moni pisz do nas Kochana!!! My naprawdę chcemy Tobie pomóc[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@aneta dobrze Droga Pani następnym razem posłucham się doktora. Jestem wypoczeta. Spalam popołudniu.
Jutro do pracy :/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry