reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

@xxEwelaxx tak byłam u lekarza i zastrzyku nie dostanę bo Mi nie wolno. Mam to smarować Bepantanem i jak nie przejdzie po 3dniach to mam przyjść i wyśle Mnie na alergeny. Ogólnie zaczynam się martwić bo mdłości ustąpiły. Ostatnim razem jak zaczęły Mi ustępować objawy skończyło to się źle[emoji52][emoji52][emoji52]. Także już zaczynam się bać.
Fakt w tych czasach naprawdę ciężko żeby komuś zaufać. Wiem, że to nie rozwiązanie ale masz nas. Te internetowe koleżanki są lepsze od tych realnych[emoji6][emoji6][emoji6]Ja tutaj też jako tako dobrej koleżanki nie mogę znaleźć a już napewno nie Polki. Nawet nie wiesz jacy Polacy za granicą w stosunku so Swoich rodaków są fałszywi. Moja przyjaciółka Polka niestety dwa miesiące temu wróciła do Polski. Nie wytrzymała tutaj psychicznie. Mieszkali 130km od nas i spotykaliśmy się często ale nie mogłam w każdej chwili przyjechać żeby pomóc jej coś tam pozałatwiać. No to znalazła przez internet takie "koleżanki" Polki, że w końcu nie wytrzymała i wróciła do Polski z córeczką. A jej facet został w niemczech.
Także rozumiem Ciebie doskonale jak to jest z tymi koleżankami[emoji50][emoji50][emoji50]

@alunia87 spoko Ty wrócisz tam rodzić za 9miesięcy [emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ewela, trzymaj się ioby szybko praca minęła. Może się okaże, że diabel nie taki straszny. Znam zawiść z pracy doskonale, wystarczy, że jedna toksyczna osoba zamęt zasieje...
@inezka to dobrze, że trochę odpuściło, wytrwałości na te 12 h roboty.
@aneta oby samo przeszło...

Dziewczyny w nocy miałam koszmary,śniło mi się lyzeczkowanie....rano zadzwoniłam do gina bo brzuch boli raz bardzo,raz wcale...kazał przyjechać więc zobaczcie same :)
1498493257-aaaaaa.jpeg
jest mój mały cud z bijacym [emoji173] dziś równo 6tc i usg tak samo :) pobrał mi cytologie i teraz trochę plamien jest,ale uprzedził że tak będzie :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

@DorciaMamaOlka aj cudownie Kochana!!! Piękny widok!!!! Co Ty za sny masz??? No to Ty się nieźle denerwujesz. Ale widzisz niepotrzebnie. Jest Twój Malutki Cud!!!![emoji813][emoji813][emoji813][emoji813]

reklama
@DorciaMamaOlka aj cudownie Kochana!!! Piękny widok!!!! Co Ty za sny masz??? No to Ty się nieźle denerwujesz. Ale widzisz niepotrzebnie. Jest Twój Malutki Cud!!!![emoji813][emoji813][emoji813][emoji813]

Ciągle myślę i chyba tu jest problem...Ale teraz już się uspokoilam :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry