reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@xxEwelaxx tak byłam u lekarza i zastrzyku nie dostanę bo Mi nie wolno. Mam to smarować Bepantanem i jak nie przejdzie po 3dniach to mam przyjść i wyśle Mnie na alergeny. Ogólnie zaczynam się martwić bo mdłości ustąpiły. Ostatnim razem jak zaczęły Mi ustępować objawy skończyło to się źle[emoji52][emoji52][emoji52]. Także już zaczynam się bać.
Fakt w tych czasach naprawdę ciężko żeby komuś zaufać. Wiem, że to nie rozwiązanie ale masz nas. Te internetowe koleżanki są lepsze od tych realnych[emoji6][emoji6][emoji6]Ja tutaj też jako tako dobrej koleżanki nie mogę znaleźć a już napewno nie Polki. Nawet nie wiesz jacy Polacy za granicą w stosunku so Swoich rodaków są fałszywi. Moja przyjaciółka Polka niestety dwa miesiące temu wróciła do Polski. Nie wytrzymała tutaj psychicznie. Mieszkali 130km od nas i spotykaliśmy się często ale nie mogłam w każdej chwili przyjechać żeby pomóc jej coś tam pozałatwiać. No to znalazła przez internet takie "koleżanki" Polki, że w końcu nie wytrzymała i wróciła do Polski z córeczką. A jej facet został w niemczech.
Także rozumiem Ciebie doskonale jak to jest z tymi koleżankami[emoji50][emoji50][emoji50]

@alunia87 spoko Ty wrócisz tam rodzić za 9miesięcy [emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ewela, trzymaj się ioby szybko praca minęła. Może się okaże, że diabel nie taki straszny. Znam zawiść z pracy doskonale, wystarczy, że jedna toksyczna osoba zamęt zasieje...
@inezka to dobrze, że trochę odpuściło, wytrwałości na te 12 h roboty.
@aneta oby samo przeszło...

Dziewczyny w nocy miałam koszmary,śniło mi się lyzeczkowanie....rano zadzwoniłam do gina bo brzuch boli raz bardzo,raz wcale...kazał przyjechać więc zobaczcie same :)
1498493257-aaaaaa.jpeg
jest mój mały cud z bijacym [emoji173] dziś równo 6tc i usg tak samo :) pobrał mi cytologie i teraz trochę plamien jest,ale uprzedził że tak będzie :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

@DorciaMamaOlka aj cudownie Kochana!!! Piękny widok!!!! Co Ty za sny masz??? No to Ty się nieźle denerwujesz. Ale widzisz niepotrzebnie. Jest Twój Malutki Cud!!!![emoji813][emoji813][emoji813][emoji813]

reklama
@DorciaMamaOlka aj cudownie Kochana!!! Piękny widok!!!! Co Ty za sny masz??? No to Ty się nieźle denerwujesz. Ale widzisz niepotrzebnie. Jest Twój Malutki Cud!!!![emoji813][emoji813][emoji813][emoji813]

Ciągle myślę i chyba tu jest problem...Ale teraz już się uspokoilam :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry