reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@InezkaK jak tam Twój wynik???

@DorciaMamaOlka jedź i wypoczywaj.

@justys0702 jak się czujesz??

@alunia87 ale ten monitoring nie musi być co do dnia. Chodzi o to żeby sprawdzić czy Ci się aby na pewno Torbiel nie utworzyła.

@90_natka a co tam u Ciebie słychać??

@xxEwelaxx trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę. Będzie wszystko dobrze i pamiętaj jestem z Tobą!!!!

@aga_agi a kiedy @ powinna przyjść???

@mfifi04 pewnie zestresowana przed jutrzejszym zabiegiem?? Trzymamy za Ciebie kciuki!!!

@Nusia123 mam nadzieję że @ się nie pojawiła!!!

Coś dużo dziewczyn ucichło

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej kochana[emoji4]
Fajnie, ze o mnie pamietasz[emoji4]
Czuje sie dobrze. Ale przez te upaly na nic nie mam sily. Nie raz to przeleze pol dnia. Dzis chce sie zabrac za segregacje ubranek, bo kolo lipca musze je zaczac prac.
Wizyte mam dopiero za tydzien w czwartek, to dowiem sie co tam u mojej malutkiej[emoji4]

f2w3yx8d527fn6nf.png

reklama
@mfifi04 nie dziwię się, że się denerwujesz. Ale zobacz jaki fajny lekarz Ci się trafił. Przy tej ginekilog na pewno będzie wszystko dobrze[emoji6][emoji6][emoji6]

@justys0702 a no pewnie, że pamiętam[emoji10][emoji10][emoji10]u Ciebie to już przygotowania pełną parą[emoji1][emoji1][emoji1]tylko pamiętaj żeby się nie przemęczać!!! A już macie imię dla córeczki wybrane??

@alunia87 teraz dojrzałam że coś mi zdanie w poście urwało albo już w półśnie pisałam ;) w każdym razie bierze się od początku cyklu od 3-5 dnia. Umów się może chociaż tak jak Aneta napisała-na wizytę kontrolną żeby zobaczyć czy torbiel nie rośnie i czy pęcherzyk pękł. Bo przy przestymulowaniu dalej clo się nie bierze bo może być z tego więcej szkody niż pożytku :)

@AnetaManiak super! Bardzo się cieszę i gratuluję :) no, i mówiłam że będzie dobrze! :) a jak tam palec?
U mnie jakoś leci, źle sypiam ostatnio a jeszcze na dodatek jesteśmy z córcią w nocy same bo mąż ma nocki w tym tyg.. Ale od poniedziałku ma urlop więc będziemy razem odpoczywać :) też muszę się zabrać za segregację i pranie ubranek, podobnie jak Justys ale jakoś nie mam na to weny ;) z córcią na początku lipca miałam już wszystko gotowe (a różnica w tp to tylko tydzień i parę dni, a córcia i tak urodziła się 3 tyg przed terminem ;)) a tu nic-ani kosmetyki nie pokupowane, ani ubranka nie przegladnięte, nie wiem nawet co muszę dokupić bo nie wiem co mam (dostałam dużo ubranek używanych, część też będziemy wykorzystywać po córce bo ona nie była zbytnio ubierana na różowo, raczej tak neutralnie). Także na początku lipca, po urlopie męża biorę się w garść i za robotę :)

@justys0702 chyba Mi się przypomniało, że pisaliśmy już kiedyś o Imieniu. I chyba chciałaś dać bardzo podobne do tego co dałaś swojemu aniołkowi?? Dobrze pamiętam??

@90_natka paluszek boli jest spuchnięty i w jednym miejscu troszkę siny. Ale spałam cała noc i go nie czułam. Także jest dobrze[emoji6][emoji6]
To mężowi udało się załatwić urlop[emoji16]to fajnie[emoji6]no to musisz się faktycznie wziąść za przegląd wszystkiego. Czasu już coraz Mniej. Bo Ty masz termin na sierpień?? A Justys na wrzesień chyba. Ale fajnie, że podostawałaś też ubranka od kogoś. Bo to się przecież nie wynosi. Dzieci przecież tak szybko rosną.

Ja mam urlop od 31lipca. Teściowa ma do nas na ten czas też przyjechać. Nasze plany trochę uległy zmianie. Bo mieliśmy pod namiot jechać[emoji6]

@aneta uwielbiam te Twoje "wypracowania" o żadnej dziewczynie nie zapomnisz :) Właściwie z tym moim terminem @ to jestem zagubiona. Ostatnio miałam 27 marca, potem 18 maja poronienie, no ale coś tam zaczyna się dziać, cycochy zaczynają boleć i brzuch też trochę.
@mfifi - trzymaj się będzie wszystko dobrze :)
@natka jak sie włączy syndrom "wicia gniazda" to nie będziesz mogla przestać :) Także ze spokojem :)
@inezka ???

@AnetaManiak, a widzisz jest przyrost[emoji4].Teraz tylko no stres [emoji4]i uważaj na palce.
Co do clo to w tym miesiącu już nie będę kombinować.Czekam na @ na razie [emoji53]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@aneta a może jednak warto iść z tym paluchem do lekarza?
Mogę go zginać, także wydaje mi się, że jest tylko zbity.
Mówisz "wypracowania" [emoji4]
Ogólnie mam dość dobrą pamięć. Choć czasami muszę chwilę pogłówkować żeby sobie coś przypomnieć[emoji6]chuba przy Moim mężu nauczyłam się tak zapamiętywać, bo On w kółko pyta co gdzie jest.
A Was to już w ogóle chyba wszystkie pamiętam. Są dziewczyny które odzywają się codziennie ale są też takie które raz na jakiś czas albo takie które raz się pojawiły i już się nie odzywają. Ale ich historie pamiętam. Najczęściej jest tak, że te które dopiero co przechodzą to nieszczęście odzywają się a potem potrzebują czasu. Tak Mi się wydaje. Te które tylko od czasu do czasu zaglądają podejrzewam, że znalazły inne forum bliższe Im. No i My cała reszta [emoji6][emoji6][emoji6] Ja sobie nie wyobrażam nie pisać z wami. To dzięki temu forum się nie załamałam po stracie pierwszej i do tego tak długo wyczekiwanej ciąży.

reklama
Do góry