reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Idę zaraz do gina tylko ,żeby @ nie przyszła przed wizytą.Odezwę się po co i jak

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana albo zapomniałam, że masz dzisiak wizytę albo nic nie pisałaś. Jak zapomniałam to przepraszam[emoji52]
Trzymam kciuki!!! Spróbuj Go namówić na monitoring i może CLo??!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@InezkaK jak tam Twój wynik???

@DorciaMamaOlka jedź i wypoczywaj.

@justys0702 jak się czujesz??

@alunia87 ale ten monitoring nie musi być co do dnia. Chodzi o to żeby sprawdzić czy Ci się aby na pewno Torbiel nie utworzyła.

@90_natka a co tam u Ciebie słychać??

@xxEwelaxx trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę. Będzie wszystko dobrze i pamiętaj jestem z Tobą!!!!

@aga_agi a kiedy @ powinna przyjść???

@mfifi04 pewnie zestresowana przed jutrzejszym zabiegiem?? Trzymamy za Ciebie kciuki!!!

@Nusia123 mam nadzieję że @ się nie pojawiła!!!

Coś dużo dziewczyn ucichło

Cudownie ze beta rosnie !!!!:]:] teraz dbaj o siebie kochana :):)
Dorciamamolka ja tez tak mialam na poczatku nospa forte bierz i moze luteine masz?? Magnez z witB6 tez! Bedzie dobrze :)
Ja znowu zrobilam test biel czekam do niedzieli wczoraj przyszla do mnie szwagierka jest na tym etapie co ja bym byla i co chwile mowila jak mala ja kopie jak juz ma dosyc itp po jej wyjsciu plakalam 2h ja bym chetnie pomeczyla sie z tymi kopniakami za 2 mies ona urodzi a ja moge nawet nie byc w ciazy :(

Cudownie ze beta rosnie !!!!:]:] teraz dbaj o siebie kochana :):)
Dorciamamolka ja tez tak mialam na poczatku nospa forte bierz i moze luteine masz?? Magnez z witB6 tez! Bedzie dobrze :)
Ja znowu zrobilam test biel czekam do niedzieli wczoraj przyszla do mnie szwagierka jest na tym etapie co ja bym byla i co chwile mowila jak mala ja kopie jak juz ma dosyc itp po jej wyjsciu plakalam 2h ja bym chetnie pomeczyla sie z tymi kopniakami za 2 mies ona urodzi a ja moge nawet nie byc w ciazy :(
Nusia zobaczysz, że niedługo i Ty będziesz się cieszyć kopniakami[emoji6][emoji6][emoji6]ludzie to naprawdę nie mają czasami wyczucia. Ona pewnie dobrze wie co przeszłaś. I rozumiem Ciebie bo jak niedawno weszłam na fc i zobaczyłam że kumpela wstawiła zdjęcia brzuszka i datę porodu jaką Ja miałam mieć to myślałam że świat mi się zawalił. I mimo tego, że jestem teraz w ciąży to to i tak boli.
I będziesz w ciąży zobaczysz!!! Jesteś pewna kiedy miałaś owulacje??

Jest przyrost i to bardzo ładny[emoji3][emoji3][emoji3]wynik ponad 30 [emoji1][emoji1][emoji1]w następny piątek o 8 mam wizytę[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Ojej jak ja dawno nie byłam na forum.
A nie mówiłam że czuję u cb fasolke :) gratuluję Ci kochana z całego serduszka :) U mnie z netem był ponad tydzień problem kabel nam coś przecielo na zewnątrz może jakaś wrona haha:) ale już mam, także w chwili wolnej przeczytam wszystko bo aż miło pomyśleć że lato jest tak owocne :)a wiem że dużo dziewczynek miało testować w tym miesiącu :)

Kochana albo zapomniałam, że masz dzisiak wizytę albo nic nie pisałaś. Jak zapomniałam to przepraszam[emoji52]
Trzymam kciuki!!! Spróbuj Go namówić na monitoring i może CLo??!!

Wcześniej coś wspominałam [emoji6].Nie wiedziałam czy@ nie przyjdzie i czy nie odwolam.Już po wizycie w każdym razie.Niestety nie dostałam skierowania na TSH ,prolatynę ani progesteron.Mam zakaz tv i internetow [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23].Z usg wynika ,ze @ będzie na godzinach, albo dniach [emoji53]cudu już nie ma [emoji22].
Doktor mi wypisal skierowanie do szpitala mam się zgłosić 3dc mam nadzieję ,ze to będzie poniedziałek [emoji23].Po wczasuje je się na NFZ ,po grzebią trochę i zobaczymy.M ma iść do kliniki przebadać nasienie.Już się strasznie stresuje tym szpitalem[emoji22].Skubaniec mnie zaskoczył tym ,ale ,ze to ordynator to woli u siebie na śmieciach grzebać.

Wcześniej coś wspominałam [emoji6].Nie wiedziałam czy@ nie przyjdzie i czy nie odwolam.Już po wizycie w każdym razie.Niestety nie dostałam skierowania na TSH ,prolatynę ani progesteron.Mam zakaz tv i internetow [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23].Z usg wynika ,ze @ będzie na godzinach, albo dniach [emoji53]cudu już nie ma [emoji22].
Doktor mi wypisal skierowanie do szpitala mam się zgłosić 3dc mam nadzieję ,ze to będzie poniedziałek [emoji23].Po wczasuje je się na NFZ ,po grzebią trochę i zobaczymy.M ma iść do kliniki przebadać nasienie.Już się strasznie stresuje tym szpitalem[emoji22].Skubaniec mnie zaskoczył tym ,ale ,ze to ordynator to woli u siebie na śmieciach grzebać.

Nie zauważyłam że juz jesteś po wizycie. Eh a miałam cicho nadzieje ze @ nie przyjdzie. Ale Może dobrze że idziesz do szpitala jeśli to ordynator to wie co robi. Trzymam mocno za Ciebie kciuki [emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

No i dobrze. Niech grzebie byle by były z tego efekty!!! Męża wyślij żeby się sam pobawił[emoji12][emoji12][emoji12]a Ty leż w tym szpitalu dopuki wszystkiego nie znajdą i nie przeszukają!!!! Czyli Twój lekarz jest z tego typu, że On wie wszystko najlepiej[emoji14][emoji14][emoji14]

Do góry