reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Idę zaraz do gina tylko ,żeby @ nie przyszła przed wizytą.Odezwę się po co i jak

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana albo zapomniałam, że masz dzisiak wizytę albo nic nie pisałaś. Jak zapomniałam to przepraszam[emoji52]
Trzymam kciuki!!! Spróbuj Go namówić na monitoring i może CLo??!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@InezkaK jak tam Twój wynik???

@DorciaMamaOlka jedź i wypoczywaj.

@justys0702 jak się czujesz??

@alunia87 ale ten monitoring nie musi być co do dnia. Chodzi o to żeby sprawdzić czy Ci się aby na pewno Torbiel nie utworzyła.

@90_natka a co tam u Ciebie słychać??

@xxEwelaxx trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę. Będzie wszystko dobrze i pamiętaj jestem z Tobą!!!!

@aga_agi a kiedy @ powinna przyjść???

@mfifi04 pewnie zestresowana przed jutrzejszym zabiegiem?? Trzymamy za Ciebie kciuki!!!

@Nusia123 mam nadzieję że @ się nie pojawiła!!!

Coś dużo dziewczyn ucichło

Cudownie ze beta rosnie !!!!:]:] teraz dbaj o siebie kochana :):)
Dorciamamolka ja tez tak mialam na poczatku nospa forte bierz i moze luteine masz?? Magnez z witB6 tez! Bedzie dobrze :)
Ja znowu zrobilam test biel czekam do niedzieli wczoraj przyszla do mnie szwagierka jest na tym etapie co ja bym byla i co chwile mowila jak mala ja kopie jak juz ma dosyc itp po jej wyjsciu plakalam 2h ja bym chetnie pomeczyla sie z tymi kopniakami za 2 mies ona urodzi a ja moge nawet nie byc w ciazy :(

Cudownie ze beta rosnie !!!!:]:] teraz dbaj o siebie kochana :):)
Dorciamamolka ja tez tak mialam na poczatku nospa forte bierz i moze luteine masz?? Magnez z witB6 tez! Bedzie dobrze :)
Ja znowu zrobilam test biel czekam do niedzieli wczoraj przyszla do mnie szwagierka jest na tym etapie co ja bym byla i co chwile mowila jak mala ja kopie jak juz ma dosyc itp po jej wyjsciu plakalam 2h ja bym chetnie pomeczyla sie z tymi kopniakami za 2 mies ona urodzi a ja moge nawet nie byc w ciazy :(
Nusia zobaczysz, że niedługo i Ty będziesz się cieszyć kopniakami[emoji6][emoji6][emoji6]ludzie to naprawdę nie mają czasami wyczucia. Ona pewnie dobrze wie co przeszłaś. I rozumiem Ciebie bo jak niedawno weszłam na fc i zobaczyłam że kumpela wstawiła zdjęcia brzuszka i datę porodu jaką Ja miałam mieć to myślałam że świat mi się zawalił. I mimo tego, że jestem teraz w ciąży to to i tak boli.
I będziesz w ciąży zobaczysz!!! Jesteś pewna kiedy miałaś owulacje??

Jest przyrost i to bardzo ładny[emoji3][emoji3][emoji3]wynik ponad 30 [emoji1][emoji1][emoji1]w następny piątek o 8 mam wizytę[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Ojej jak ja dawno nie byłam na forum.
A nie mówiłam że czuję u cb fasolke :) gratuluję Ci kochana z całego serduszka :) U mnie z netem był ponad tydzień problem kabel nam coś przecielo na zewnątrz może jakaś wrona haha:) ale już mam, także w chwili wolnej przeczytam wszystko bo aż miło pomyśleć że lato jest tak owocne :)a wiem że dużo dziewczynek miało testować w tym miesiącu :)

Kochana albo zapomniałam, że masz dzisiak wizytę albo nic nie pisałaś. Jak zapomniałam to przepraszam[emoji52]
Trzymam kciuki!!! Spróbuj Go namówić na monitoring i może CLo??!!

Wcześniej coś wspominałam [emoji6].Nie wiedziałam czy@ nie przyjdzie i czy nie odwolam.Już po wizycie w każdym razie.Niestety nie dostałam skierowania na TSH ,prolatynę ani progesteron.Mam zakaz tv i internetow [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23].Z usg wynika ,ze @ będzie na godzinach, albo dniach [emoji53]cudu już nie ma [emoji22].
Doktor mi wypisal skierowanie do szpitala mam się zgłosić 3dc mam nadzieję ,ze to będzie poniedziałek [emoji23].Po wczasuje je się na NFZ ,po grzebią trochę i zobaczymy.M ma iść do kliniki przebadać nasienie.Już się strasznie stresuje tym szpitalem[emoji22].Skubaniec mnie zaskoczył tym ,ale ,ze to ordynator to woli u siebie na śmieciach grzebać.

Wcześniej coś wspominałam [emoji6].Nie wiedziałam czy@ nie przyjdzie i czy nie odwolam.Już po wizycie w każdym razie.Niestety nie dostałam skierowania na TSH ,prolatynę ani progesteron.Mam zakaz tv i internetow [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23].Z usg wynika ,ze @ będzie na godzinach, albo dniach [emoji53]cudu już nie ma [emoji22].
Doktor mi wypisal skierowanie do szpitala mam się zgłosić 3dc mam nadzieję ,ze to będzie poniedziałek [emoji23].Po wczasuje je się na NFZ ,po grzebią trochę i zobaczymy.M ma iść do kliniki przebadać nasienie.Już się strasznie stresuje tym szpitalem[emoji22].Skubaniec mnie zaskoczył tym ,ale ,ze to ordynator to woli u siebie na śmieciach grzebać.

Nie zauważyłam że juz jesteś po wizycie. Eh a miałam cicho nadzieje ze @ nie przyjdzie. Ale Może dobrze że idziesz do szpitala jeśli to ordynator to wie co robi. Trzymam mocno za Ciebie kciuki [emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

No i dobrze. Niech grzebie byle by były z tego efekty!!! Męża wyślij żeby się sam pobawił[emoji12][emoji12][emoji12]a Ty leż w tym szpitalu dopuki wszystkiego nie znajdą i nie przeszukają!!!! Czyli Twój lekarz jest z tego typu, że On wie wszystko najlepiej[emoji14][emoji14][emoji14]

Do góry