reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Millo no widzisz serduszko bije i to jest najważniejsze.Nie przejmuj się będzie dobrze.Na pewno okaże się ,ze nie ma jakiejś strasznej bakterii. Troszkę szkoda ,ze nie potwierdził płci, ale może przy kolejnym usg.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Alunia tak bo nastepne to juz bedzie polowkowe to musza.. ale z 1 synem tez pozno sie dowiedzialam:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No ja juz wyspana po nocce :( kurcze liczylam na @ ze przyjdzie bo w sobote bylo lekko rozowe plamienie a tu nic za to na nocce w pracy bolał mnie jajnik :(
@Anetka bete juz robilas?[emoji6]
@Millo bardzo czesto na poczatku ciazy przytrafiaja sie jakies bakterie w moczu ,wszystko bedzie dobrze [emoji6]
@ALUNIA nie zostaniesz sama jest nas tu jeszcze sporo czekajacych na dwie kreski [emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@InezkaK a jak tam Twoja temperatura?? Jeżeli plamienie było różowe to nic złego bo jeżeli jest o kolorze brązowym to może ponoć oznaczać niedomogę lutealną. Inezka zrób test jak możesz, bo to Twoje plamienie razem z tą temperarurą wydają mi się podejrzane.
Wczoraj lekarz pobierał Mi krew i dzisiaj po 18 mam dzwonić jaki jest wynik i będziemy ustalać termin następnej wizyty.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@InezkaK a jak tam Twoja temperatura?? Jeżeli plamienie było różowe to nic złego bo jeżeli jest o kolorze brązowym to może ponoć oznaczać niedomogę lutealną. Inezka zrób test jak możesz, bo to Twoje plamienie razem z tą temperarurą wydają mi się podejrzane.
Wczoraj lekarz pobierał Mi krew i dzisiaj po 18 mam dzwonić jaki jest wynik i będziemy ustalać termin następnej wizyty.

Anetka temp
36.8 i tak sie utrzymuje a test wychodzi pozytywny ale taki moze byc po poronieniu bo jeszcze 5.06 byl taki duzy poziom beta hcg :( chociaz tydzien temu byla druga slaba kreska a teraz taka intensywna :( czekam jeszcze do jutra i jak @ nie będzie to sprawdze najpierw bete ....

Ja już dziś zakupiłam test ,ale czekam do środy ,albo nawet czwartku.Jutro dopiero 27 dc i nie chce żeby wyszło tak ,ze zrobię test ,a za parę godzin @ przyjdzie ,bo też tak potrafię.
Mam nadzieję ,ze nie zostanę sama na tym forum [emoji53].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nie zostaniesz sama jeszcze ja jestem [emoji8] ale czekam na pozytywne wieści od Ciebie [emoji4] trzymam mocno kciuki wierzę w To że sie udało [emoji110][emoji110]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Anetka temp
36.8 i tak sie utrzymuje a test wychodzi pozytywny ale taki moze byc po poronieniu bo jeszcze 5.06 byl taki duzy poziom beta hcg :( chociaz tydzien temu byla druga slaba kreska a teraz taka intensywna :( czekam jeszcze do jutra i jak @ nie będzie to sprawdze najpierw bete ....

Temperatura wysoka. Mi to jest naprawdę bardzo podejrzane. Skoro wcześniej była słaba kreska a teraz jest mocniejsza to coś jest na rzeczy. Jak duży spadej bety był wtedy??

@Anetka wlasnie wtedy to byl cyrk z ta beta bo w poniedzialek 05.06 byla ok 3700 a w srode 07.06niecale 3300 i po tym chyba 12.06 zrobilam test zeby zobaczyc i byla blada kreska , ale piersi sa normalne nie bolą a z drugiej strony to nic mi nie wyskoczylo na buzi a raczej chociaz jeden maly pryszcz daje znac o sobie ....sama nie wiem i nie chce wariowac

reklama
@Anetka wlasnie wtedy to byl cyrk z ta beta bo w poniedzialek 05.06 byla ok 3700 a w srode 07.06niecale 3300 i po tym chyba 12.06 zrobilam test zeby zobaczyc i byla blada kreska , ale piersi sa normalne nie bolą a z drugiej strony to nic mi nie wyskoczylo na buzi a raczej chociaz jeden maly pryszcz daje znac o sobie ....sama nie wiem i nie chce wariowac

To szybko spadała. Ja rozumiem, że nie chcesz kolejnego rozczarowania i rozumiem to. Może pójdź do Swojegi ginekologa. Bo tak to będziesz się zastanawiała co jest grane. Nie ryzykuj Kochana, pójdź do gina. Tak dla Twojego bezpieczeństwa

Do góry