reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Millo no widzisz serduszko bije i to jest najważniejsze.Nie przejmuj się będzie dobrze.Na pewno okaże się ,ze nie ma jakiejś strasznej bakterii. Troszkę szkoda ,ze nie potwierdził płci, ale może przy kolejnym usg.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Alunia tak bo nastepne to juz bedzie polowkowe to musza.. ale z 1 synem tez pozno sie dowiedzialam:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No ja juz wyspana po nocce :( kurcze liczylam na @ ze przyjdzie bo w sobote bylo lekko rozowe plamienie a tu nic za to na nocce w pracy bolał mnie jajnik :(
@Anetka bete juz robilas?[emoji6]
@Millo bardzo czesto na poczatku ciazy przytrafiaja sie jakies bakterie w moczu ,wszystko bedzie dobrze [emoji6]
@ALUNIA nie zostaniesz sama jest nas tu jeszcze sporo czekajacych na dwie kreski [emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@InezkaK a jak tam Twoja temperatura?? Jeżeli plamienie było różowe to nic złego bo jeżeli jest o kolorze brązowym to może ponoć oznaczać niedomogę lutealną. Inezka zrób test jak możesz, bo to Twoje plamienie razem z tą temperarurą wydają mi się podejrzane.
Wczoraj lekarz pobierał Mi krew i dzisiaj po 18 mam dzwonić jaki jest wynik i będziemy ustalać termin następnej wizyty.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@InezkaK a jak tam Twoja temperatura?? Jeżeli plamienie było różowe to nic złego bo jeżeli jest o kolorze brązowym to może ponoć oznaczać niedomogę lutealną. Inezka zrób test jak możesz, bo to Twoje plamienie razem z tą temperarurą wydają mi się podejrzane.
Wczoraj lekarz pobierał Mi krew i dzisiaj po 18 mam dzwonić jaki jest wynik i będziemy ustalać termin następnej wizyty.

Anetka temp
36.8 i tak sie utrzymuje a test wychodzi pozytywny ale taki moze byc po poronieniu bo jeszcze 5.06 byl taki duzy poziom beta hcg :( chociaz tydzien temu byla druga slaba kreska a teraz taka intensywna :( czekam jeszcze do jutra i jak @ nie będzie to sprawdze najpierw bete ....

Ja już dziś zakupiłam test ,ale czekam do środy ,albo nawet czwartku.Jutro dopiero 27 dc i nie chce żeby wyszło tak ,ze zrobię test ,a za parę godzin @ przyjdzie ,bo też tak potrafię.
Mam nadzieję ,ze nie zostanę sama na tym forum [emoji53].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nie zostaniesz sama jeszcze ja jestem [emoji8] ale czekam na pozytywne wieści od Ciebie [emoji4] trzymam mocno kciuki wierzę w To że sie udało [emoji110][emoji110]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Anetka temp
36.8 i tak sie utrzymuje a test wychodzi pozytywny ale taki moze byc po poronieniu bo jeszcze 5.06 byl taki duzy poziom beta hcg :( chociaz tydzien temu byla druga slaba kreska a teraz taka intensywna :( czekam jeszcze do jutra i jak @ nie będzie to sprawdze najpierw bete ....

Temperatura wysoka. Mi to jest naprawdę bardzo podejrzane. Skoro wcześniej była słaba kreska a teraz jest mocniejsza to coś jest na rzeczy. Jak duży spadej bety był wtedy??

@Anetka wlasnie wtedy to byl cyrk z ta beta bo w poniedzialek 05.06 byla ok 3700 a w srode 07.06niecale 3300 i po tym chyba 12.06 zrobilam test zeby zobaczyc i byla blada kreska , ale piersi sa normalne nie bolą a z drugiej strony to nic mi nie wyskoczylo na buzi a raczej chociaz jeden maly pryszcz daje znac o sobie ....sama nie wiem i nie chce wariowac

reklama
@Anetka wlasnie wtedy to byl cyrk z ta beta bo w poniedzialek 05.06 byla ok 3700 a w srode 07.06niecale 3300 i po tym chyba 12.06 zrobilam test zeby zobaczyc i byla blada kreska , ale piersi sa normalne nie bolą a z drugiej strony to nic mi nie wyskoczylo na buzi a raczej chociaz jeden maly pryszcz daje znac o sobie ....sama nie wiem i nie chce wariowac

To szybko spadała. Ja rozumiem, że nie chcesz kolejnego rozczarowania i rozumiem to. Może pójdź do Swojegi ginekologa. Bo tak to będziesz się zastanawiała co jest grane. Nie ryzykuj Kochana, pójdź do gina. Tak dla Twojego bezpieczeństwa

Do góry