reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@alunia87 Kochana nie zostaniesz sama. Nawet nie wolno Tobie tak myśleć!!! Dobrze, że test już czeka. Teraz My wszystkie z niecierpliwością czekamy na wynik!!! I głowa do góry. Dobre nastawienie to podstawa[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny nie wytrzymałam zrobiłam test a nawet dwa przed chwilą. Bo od wczoraj bardzo Mnie mdli
1497865725-aaaaaa.jpeg

Super [emoji5] bardzo się ciesze I gratuluję [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]

thgfyx8do52i1bov.png

Alunia ja ciagle zacisniete kciuki trzymam:*

Czekam juz w kolejce na wizyte.Padne na zawał zaraz a jeszcze wyniki moczu beznadziejne:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Alunia ja ciagle zacisniete kciuki trzymam:*

Czekam juz w kolejce na wizyte.Padne na zawał zaraz a jeszcze wyniki moczu beznadziejne:(

A co to się dzieje u Ciebie??? Dużo jeszcze ludzi przed Tobą???

1 czyli jakies 40 min jeszcze:/..
W moczu b.liczne nablonki plaskie,bakterie.. leukocyty,erytrocyty i po zurawinie w duzych dawkach szczawiany:/
Jutro wynik posiewu będzie bo polecialam zrobic.

1 czyli jakies 40 min jeszcze:/..
W moczu b.liczne nablonki plaskie,bakterie.. leukocyty,erytrocyty i po zurawinie w duzych dawkach szczawiany:/
Jutro wynik posiewu będzie bo polecialam zrobic.

O kurde. Masz stan zapalny dróg moczowych. Napewno da jakieś leki. Czyli sama pewnie wcześniej czułaś, że jest coś nie tak i stosowałaś żurawinę??? Wszystko będzie Dobrze. W ciąży ponoć bardzo czesto zdarzają się tego typu zapalenia i to wcale nie musi szkodzić dziecku

Anetko nic nie czuje ani nie czulam..w piatek zrobilam mocz i ta zurawine zaczelam pic..
Moja kuzynka urodzila dziecko z rozszczepem wargi i podniebienia i czytalam ze to przez infekcje moze byc i jestem posrana:(

Anetko nic nie czuje ani nie czulam..w piatek zrobilam mocz i ta zurawine zaczelam pic..
Moja kuzynka urodzila dziecko z rozszczepem wargi i podniebienia i czytalam ze to przez infekcje moze byc i jestem posrana:(

Nic się nie stanie. Będzie wszystko dobrze. Rozumiem, że się boisz. Spokojnie zaraz wejdziesz do lelarza i Cię uspokoi, że to zwykła infekcja na którą przepisze lek. I nie czytaj tych wszystkich bzdur w internecie. Sama dobrze wiesz, że to na ciężarne źle działa. Jestem z Tobą u Tulę Mocno!!!![emoji10][emoji10][emoji10][emoji10]

Wszystko dobrze ale w sumie zbadala tylko serduszko.Zdjecia nie mam o plci nie potwierdziła..jakas taka zawiedziona jestem tą wizytą..co do moczu to zeby sie nie przejmować i ze watpi ze w posiewie wyjdzie jakas powazna bakteria

reklama
Wszystko dobrze ale w sumie zbadala tylko serduszko.Zdjecia nie mam o plci nie potwierdziła..jakas taka zawiedziona jestem tą wizytą..co do moczu to zeby sie nie przejmować i ze watpi ze w posiewie wyjdzie jakas powazna bakteria

Nio widzisz!!! Też pewnie wymagałabym więcej ma takiej wizycie, ale widziałaś maleństwo i serduszko[emoji7][emoji7][emoji7]także proszę Mi się teraz nie denerwować!!!![emoji8][emoji8][emoji8]

Do góry