reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@alunia87 Kochana nie zostaniesz sama. Nawet nie wolno Tobie tak myśleć!!! Dobrze, że test już czeka. Teraz My wszystkie z niecierpliwością czekamy na wynik!!! I głowa do góry. Dobre nastawienie to podstawa[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny nie wytrzymałam zrobiłam test a nawet dwa przed chwilą. Bo od wczoraj bardzo Mnie mdli
1497865725-aaaaaa.jpeg

Super [emoji5] bardzo się ciesze I gratuluję [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]

thgfyx8do52i1bov.png

Alunia ja ciagle zacisniete kciuki trzymam:*

Czekam juz w kolejce na wizyte.Padne na zawał zaraz a jeszcze wyniki moczu beznadziejne:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Alunia ja ciagle zacisniete kciuki trzymam:*

Czekam juz w kolejce na wizyte.Padne na zawał zaraz a jeszcze wyniki moczu beznadziejne:(

A co to się dzieje u Ciebie??? Dużo jeszcze ludzi przed Tobą???

1 czyli jakies 40 min jeszcze:/..
W moczu b.liczne nablonki plaskie,bakterie.. leukocyty,erytrocyty i po zurawinie w duzych dawkach szczawiany:/
Jutro wynik posiewu będzie bo polecialam zrobic.

1 czyli jakies 40 min jeszcze:/..
W moczu b.liczne nablonki plaskie,bakterie.. leukocyty,erytrocyty i po zurawinie w duzych dawkach szczawiany:/
Jutro wynik posiewu będzie bo polecialam zrobic.

O kurde. Masz stan zapalny dróg moczowych. Napewno da jakieś leki. Czyli sama pewnie wcześniej czułaś, że jest coś nie tak i stosowałaś żurawinę??? Wszystko będzie Dobrze. W ciąży ponoć bardzo czesto zdarzają się tego typu zapalenia i to wcale nie musi szkodzić dziecku

Anetko nic nie czuje ani nie czulam..w piatek zrobilam mocz i ta zurawine zaczelam pic..
Moja kuzynka urodzila dziecko z rozszczepem wargi i podniebienia i czytalam ze to przez infekcje moze byc i jestem posrana:(

Anetko nic nie czuje ani nie czulam..w piatek zrobilam mocz i ta zurawine zaczelam pic..
Moja kuzynka urodzila dziecko z rozszczepem wargi i podniebienia i czytalam ze to przez infekcje moze byc i jestem posrana:(

Nic się nie stanie. Będzie wszystko dobrze. Rozumiem, że się boisz. Spokojnie zaraz wejdziesz do lelarza i Cię uspokoi, że to zwykła infekcja na którą przepisze lek. I nie czytaj tych wszystkich bzdur w internecie. Sama dobrze wiesz, że to na ciężarne źle działa. Jestem z Tobą u Tulę Mocno!!!![emoji10][emoji10][emoji10][emoji10]

Wszystko dobrze ale w sumie zbadala tylko serduszko.Zdjecia nie mam o plci nie potwierdziła..jakas taka zawiedziona jestem tą wizytą..co do moczu to zeby sie nie przejmować i ze watpi ze w posiewie wyjdzie jakas powazna bakteria

reklama
Wszystko dobrze ale w sumie zbadala tylko serduszko.Zdjecia nie mam o plci nie potwierdziła..jakas taka zawiedziona jestem tą wizytą..co do moczu to zeby sie nie przejmować i ze watpi ze w posiewie wyjdzie jakas powazna bakteria

Nio widzisz!!! Też pewnie wymagałabym więcej ma takiej wizycie, ale widziałaś maleństwo i serduszko[emoji7][emoji7][emoji7]także proszę Mi się teraz nie denerwować!!!![emoji8][emoji8][emoji8]

Do góry