reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Nie Dziękuję żeby nie zapeszyć[emoji10][emoji10][emoji10]
Jak zawsze po wizycie u Mojego Gina jestem pozytywnie nastawiona[emoji1][emoji1][emoji1]
A Wam to po stokroć wszystkim Dziękuję za te kciuki!!!
@aga_agi a Ty to też taka Czarodziejka. Gdyby nie Moja ciekawość to te Twoje przeczucia z tym 21 się potwierdziły[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@alunia87 Ja się z tąd nigdzie nie wybieram. Toć Ja już bez was żyć nie mogę[emoji6][emoji6][emoji6] zresztą kto by Was tak na duchu podnosił jak nie Ja[emoji12][emoji12][emoji12]

Właśnie :) kto jak nie Ty :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka Dziewczyny

@aga_agi nie na szczęście choróbsko się nie rozwinęło[emoji6][emoji6][emoji6]cieszy Mnie, że jesteś nastawiona na staranka[emoji3][emoji3][emoji3]będę trzymać za Was mocno mocni kciuki!!!

@InezkaK Ja polecam Bobolin. Jest to mała Wieś między Darłowem a Darłówkiem[emoji16][emoji16][emoji16]nowy cykl i szansa na fasolinke[emoji4][emoji4][emoji4]uda się zobaczysz[emoji109][emoji109][emoji109]

@alunia87 mam nadzieję, że żadna @ się nie pojawiła!!!!!!!

@mfifi04 @ dalej obfita?? Na którą jutro do lekarza??

@xxEwelaxx cio taka cisza?? Zapracowana?? Mam nadzieję, że @ już całkiem poszła. Zarejestrowana do lekarza?? Ten cykl musi być owocny!!!

@justys0702 coś się długo nie odzywasz?? Liczę, że się nie przemęczasz po wyjściu ze szpitala!!!

@90_natka a jak tam u Ciebie[emoji10][emoji10][emoji10]

@DorciaMamaOlka Ty też chyba jutro do gina z tego co pamiętam. Jak się czujesz??

@xssenia Kochana też już długo Ciebie u nas nie było. Daj znać jak się czujesz[emoji10][emoji10][emoji10]

@Zaaaneta @Lenka232323 też cisza

Miłego Dzionka Wszystkim życzę.
Zaczynają się upały[emoji46][emoji46][emoji46]

Tak kochana zapracowana, zalatana aż mi sie już nie chce dziś wróciłam z pracy po 12 godzinach jutro noc..
Tak @ sobie poszła i oby już nie przyszła [emoji4]
Do lekarza zapisana na czwartek strasznie się boję..

A u Ciebie co tam ? Jak się czujesz ? [emoji8]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie wytrzymałam zrobiłam test a nawet dwa przed chwilą. Bo od wczoraj bardzo Mnie mdli
1497865725-aaaaaa.jpeg

Kochana gratuluję [emoji8][emoji8]
Są dwie kreseczki !! [emoji4][emoji4]
Jejku Cieszę się strasznie [emoji173][emoji173]

No to jestem już po wizycie. A więc jest jajeczko[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]narazie maluteńkie ale jest!!!! Tylko co się okazuje na lewym jajniku pojawiła się cysta. Także będę musiała być często kontrolowana. Lekarz ma nadzieję, że się wchłonie. Poza tym wszystko w porządku. Jutro po 18 będę dzwonić do niego po wyniki bety i ustalać następny termin. Mam się oszczędzać oczywiście, wrazie co przyjść po zwolnienie lekarskie (ale Ja narazie nie chce)
Narazie bez żadnych leków żeby tej cysty nie pobudzać do rośnięcia. Ale jestem pozytywnej myśli [emoji6][emoji6][emoji6]

Kochana cysta napewno się wchłonie [emoji4] musisz być dobrej myśli oszczędzaj się odpoczywaj dużo [emoji8]

Kochana gratuluję [emoji8][emoji8]
Są dwie kreseczki !! [emoji4][emoji4]
Jejku Cieszę się strasznie [emoji173][emoji173]

Już jestem nawet po wizycie. I jest wszystko Oki[emoji6][emoji6]prócz cysty na prawym jajniku. Ale mam nadzieję, że się wchłonie. Będę trzymać kciuki za Twoją wizytę. Musisz mieć monitoring koniecznie. No i Kochana powinno też Ciebie podnieść na duchu to, że wyniki są bardzo dobre.

@aga_agi nie czarownica to Mi do Ciebie nie pasuje. No chyba, że tak zwana "Biała Czarownica" bo One były dobre duszyczki[emoji1][emoji1][emoji1]

Właśnie źle wcześniej napisałam cyste mam na prawym jajniku nie lewym[emoji12][emoji12][emoji12]gambeta ze Mnie

reklama
Ja już dziś zakupiłam test ,ale czekam do środy ,albo nawet czwartku.Jutro dopiero 27 dc i nie chce żeby wyszło tak ,ze zrobię test ,a za parę godzin @ przyjdzie ,bo też tak potrafię.
Mam nadzieję ,ze nie zostanę sama na tym forum [emoji53].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry