reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Hahaha dobre[emoji1][emoji1]Ja czarodziejkaJa do rossmana zaszłam po test bo musiałam na pocztę, a są zaraz obok siebie. A ten drugi to już czekał. Bo kiedyś kupiłam dwa, żeby właśnie sprawdzić czy jeszcze się utrzymuje zastrzyk. Bo On wydziela taki sam hormon.
Tylko teraz muszę sobie wyczarować spokój i mówić, że tym razem będzie wszystko dobrze. A z tym już trochę ciężej jest ☹☹☹

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A jak się czujesz jakieś bóle oprócz tych mdłości są ?

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A jak się czujesz jakieś bóle oprócz tych mdłości są ?

Piersi bolą i to dość mocno. Najbardziej sutki. I trochę w pachwinach Mnie ciągnie. Po tych wszystkich hormonach mam wrażenie jakby te objawy były bardziej nasilone. Bo toć to dopiero początek, a Ja już się gorzej czuję niż jak w poprzedniej, tej straconej ciąży, na późniejszym etapie.

Piersi bolą i to dość mocno. Najbardziej sutki. I trochę w pachwinach Mnie ciągnie. Po tych wszystkich hormonach mam wrażenie jakby te objawy były bardziej nasilone. Bo toć to dopiero początek, a Ja już się gorzej czuję niż jak w poprzedniej, tej straconej ciąży, na późniejszym etapie.

Może ten ból to dobry z znak.Na betę idziesz czy od razu do gina.

No to jestem już po wizycie. A więc jest jajeczko[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]narazie maluteńkie ale jest!!!! Tylko co się okazuje na lewym jajniku pojawiła się cysta. Także będę musiała być często kontrolowana. Lekarz ma nadzieję, że się wchłonie. Poza tym wszystko w porządku. Jutro po 18 będę dzwonić do niego po wyniki bety i ustalać następny termin. Mam się oszczędzać oczywiście, wrazie co przyjść po zwolnienie lekarskie (ale Ja narazie nie chce)
Narazie bez żadnych leków żeby tej cysty nie pobudzać do rośnięcia. Ale jestem pozytywnej myśli [emoji6][emoji6][emoji6]

reklama
Do góry