reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@AnetaManiak ja też widzę blade kreseczki! Trzymam kciuki z całych sił i koniecznie daj znać po wizycie! Już więcej niż 14 dni od zastrzyku Ci minęło, prawda? Chyba miałaś rację i tym razem też CLO okazało się kluczem do sukcesu :) bardzo się cieszę!
A co u mnie? Hmm ostatnio jakieś kiepskie dni do mnie dotarły znowu, więc jakoś nawet nie miałam siły pisać i Wam smęcić. Ale podczytuję na bieżąco :)
Jestem 17dni po zastrzyku. Po 10.dniach od niego zrobiłam test tak dla pewności czy się jeszcze utrzymuje w organizmie i była jedna kreska[emoji4]dzisiaj jestem 11dpo i 27dc.
Pewnie z godzinkę jak nie dłużej jeszcze poczekam. Ale nie ważne. Najważniejsze teraz czy wszystko jest w porządku

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No pewnie , że to nie problem[emoji6]
1497872883-aaaaaa.png

Ogromne dzieki bede miala jakies zdjecie pogladowe i trzymam kciuki za udana wizyte [emoji110][emoji110][emoji110][emoji6]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@xssenia tak jak dziewczyny piszą niczym się nie przejmuj i odpoczywaj.Dom to nie muzeum nie musi się błyszczeć , teraz ty jesteś najważniejsza i twoje maleństwo. Ważne ,ze chłop się stara robi co może , a idealnie nie musi być.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Też widzę kreskę [emoji4] [emoji4]gratuluję

Wiem, że miałyśmy razem testować. Przepraszam [emoji46][emoji46][emoji46] nie wytrzymałam[emoji46][emoji46]tak Mnie wczoraj mdłości wzięły i do tego miałam nie przespaną nockę bo piersi tak bolały. A jak rano to wszystko się utrzymywało to poleciałam kupić testy. No i jak na jednym się coś pokazało to zaraz drugiego zrobiłam. Trzymam za Ciebie kciuki!!! Ból jajników i podbrzusza nie musi świadczyć o @

@InezkaK termin porodu po stracie już zawsze będzie nam przy
pominąć co się stało i wywoływać smutek. Chociaż ja się jakoś pogodzilam ze swoją strata i bardziej czuje złość ,ze tak długo to wszystko trwa i nie ma tej uprawnionej ciąży. Sama stratę jakoś przebolalam , może dla tego ,że zrobiłam wszystko ,żeby ta ciaze uratować.Od razu poszłam do szpitala brałam leki na podtrzymanie i robiłam, co było w mojej mocy .

Ostatnia edycja:
Ogromne dzieki bede miala jakies zdjecie pogladowe i trzymam kciuki za udana wizyte [emoji110][emoji110][emoji110][emoji6]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
U Mnie po owulacji temperatura powoli wzrastała ale u niektórych od razu idzie do góry. Jest po prostu nagle taki skok

Wiem, że miałyśmy razem testować. Przepraszam [emoji46][emoji46][emoji46] nie wytrzymałam[emoji46][emoji46]tak Mnie wczoraj mdłości wzięły i do tego miałam nie przespaną nockę bo piersi tak bolały. A jak rano to wszystko się utrzymywało to poleciałam kupić testy. No i jak na jednym się coś pokazało to zaraz drugiego zrobiłam. Trzymam za Ciebie kciuki!!! Ból jajników i podbrzusza nie musi świadczyć o @

Ja to się tak cholernie boję tego testowania, że koło apteki chodzę dużym łukiem [emoji23].Tak ,ze nie szkodzi [emoji16]ważne ,że efekt jest w postaci dwóch kresek[emoji4]. Ty to czarodziejka jesteś [emoji16].Widać u Ciebie nastawienie to faktycznie 100 % sukcesu [emoji4].

reklama
Ja to się tak cholernie boję tego testowania, że koło apteki chodzę dużym łukiem [emoji23].Tak ,ze nie szkodzi [emoji16]ważne ,że efekt jest w postaci dwóch kresek[emoji4]. Ty to czarodziejka jesteś [emoji16].Widać u Ciebie nastawienie to faktycznie 100 % sukcesu [emoji4].

Hahaha dobre[emoji1][emoji1]Ja czarodziejkaJa do rossmana zaszłam po test bo musiałam na pocztę, a są zaraz obok siebie. A ten drugi to już czekał. Bo kiedyś kupiłam dwa, żeby właśnie sprawdzić czy jeszcze się utrzymuje zastrzyk. Bo On wydziela taki sam hormon.
Tylko teraz muszę sobie wyczarować spokój i mówić, że tym razem będzie wszystko dobrze. A z tym już trochę ciężej jest ☹☹☹

Do góry