reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@AnetaManiak ja też widzę blade kreseczki! Trzymam kciuki z całych sił i koniecznie daj znać po wizycie! Już więcej niż 14 dni od zastrzyku Ci minęło, prawda? Chyba miałaś rację i tym razem też CLO okazało się kluczem do sukcesu :) bardzo się cieszę!
A co u mnie? Hmm ostatnio jakieś kiepskie dni do mnie dotarły znowu, więc jakoś nawet nie miałam siły pisać i Wam smęcić. Ale podczytuję na bieżąco :)
Jestem 17dni po zastrzyku. Po 10.dniach od niego zrobiłam test tak dla pewności czy się jeszcze utrzymuje w organizmie i była jedna kreska[emoji4]dzisiaj jestem 11dpo i 27dc.
Pewnie z godzinkę jak nie dłużej jeszcze poczekam. Ale nie ważne. Najważniejsze teraz czy wszystko jest w porządku

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No pewnie , że to nie problem[emoji6]
1497872883-aaaaaa.png

Ogromne dzieki bede miala jakies zdjecie pogladowe i trzymam kciuki za udana wizyte [emoji110][emoji110][emoji110][emoji6]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@xssenia tak jak dziewczyny piszą niczym się nie przejmuj i odpoczywaj.Dom to nie muzeum nie musi się błyszczeć , teraz ty jesteś najważniejsza i twoje maleństwo. Ważne ,ze chłop się stara robi co może , a idealnie nie musi być.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Też widzę kreskę [emoji4] [emoji4]gratuluję

Wiem, że miałyśmy razem testować. Przepraszam [emoji46][emoji46][emoji46] nie wytrzymałam[emoji46][emoji46]tak Mnie wczoraj mdłości wzięły i do tego miałam nie przespaną nockę bo piersi tak bolały. A jak rano to wszystko się utrzymywało to poleciałam kupić testy. No i jak na jednym się coś pokazało to zaraz drugiego zrobiłam. Trzymam za Ciebie kciuki!!! Ból jajników i podbrzusza nie musi świadczyć o @

@InezkaK termin porodu po stracie już zawsze będzie nam przy
pominąć co się stało i wywoływać smutek. Chociaż ja się jakoś pogodzilam ze swoją strata i bardziej czuje złość ,ze tak długo to wszystko trwa i nie ma tej uprawnionej ciąży. Sama stratę jakoś przebolalam , może dla tego ,że zrobiłam wszystko ,żeby ta ciaze uratować.Od razu poszłam do szpitala brałam leki na podtrzymanie i robiłam, co było w mojej mocy .

Ostatnia edycja:
Ogromne dzieki bede miala jakies zdjecie pogladowe i trzymam kciuki za udana wizyte [emoji110][emoji110][emoji110][emoji6]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
U Mnie po owulacji temperatura powoli wzrastała ale u niektórych od razu idzie do góry. Jest po prostu nagle taki skok

Wiem, że miałyśmy razem testować. Przepraszam [emoji46][emoji46][emoji46] nie wytrzymałam[emoji46][emoji46]tak Mnie wczoraj mdłości wzięły i do tego miałam nie przespaną nockę bo piersi tak bolały. A jak rano to wszystko się utrzymywało to poleciałam kupić testy. No i jak na jednym się coś pokazało to zaraz drugiego zrobiłam. Trzymam za Ciebie kciuki!!! Ból jajników i podbrzusza nie musi świadczyć o @

Ja to się tak cholernie boję tego testowania, że koło apteki chodzę dużym łukiem [emoji23].Tak ,ze nie szkodzi [emoji16]ważne ,że efekt jest w postaci dwóch kresek[emoji4]. Ty to czarodziejka jesteś [emoji16].Widać u Ciebie nastawienie to faktycznie 100 % sukcesu [emoji4].

reklama
Ja to się tak cholernie boję tego testowania, że koło apteki chodzę dużym łukiem [emoji23].Tak ,ze nie szkodzi [emoji16]ważne ,że efekt jest w postaci dwóch kresek[emoji4]. Ty to czarodziejka jesteś [emoji16].Widać u Ciebie nastawienie to faktycznie 100 % sukcesu [emoji4].

Hahaha dobre[emoji1][emoji1]Ja czarodziejkaJa do rossmana zaszłam po test bo musiałam na pocztę, a są zaraz obok siebie. A ten drugi to już czekał. Bo kiedyś kupiłam dwa, żeby właśnie sprawdzić czy jeszcze się utrzymuje zastrzyk. Bo On wydziela taki sam hormon.
Tylko teraz muszę sobie wyczarować spokój i mówić, że tym razem będzie wszystko dobrze. A z tym już trochę ciężej jest ☹☹☹

Do góry