reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny nie wytrzymałam zrobiłam test a nawet dwa przed chwilą. Bo od wczoraj bardzo Mnie mdli
1497865725-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja widze kreseczki[emoji4]

f2w3yx8d527fn6nf.png

reklama
@inezka kurde ja na październik :/ jest mi cholernie przykro ze musimy to przechodzić :/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
mfifi04 najgorsze jest to ze na kazdym kroku to do mnie wraca o czym bym nie pomyslala to kojarze z terminem wrzesień [emoji25]tak masz racje to jest cholernie przykre ze musimy przez to przechodzić [emoji20]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

mfifi04 najgorsze jest to ze na kazdym kroku to do mnie wraca o czym bym nie pomyslala to kojarze z terminem wrzesień [emoji25]tak masz racje to jest cholernie przykre ze musimy przez to przechodzić [emoji20]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz ja mam tyle problemów na głowie że nie mam czasu myśleć o stracie. Staram się podejść do tego w dystansem. Niestety stało się nic mi nie wróci ciąży. Ale też płacz i tęsknota, smutek też nic tego nie zmieni. Cały czas będę mieć w sercu 2 straty.
Kiedyś los się dla Nas odmieni i będą same dobre wiadomości ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak ja też widzę blade kreseczki! Trzymam kciuki z całych sił i koniecznie daj znać po wizycie! Już więcej niż 14 dni od zastrzyku Ci minęło, prawda? Chyba miałaś rację i tym razem też CLO okazało się kluczem do sukcesu :) bardzo się cieszę!
A co u mnie? Hmm ostatnio jakieś kiepskie dni do mnie dotarły znowu, więc jakoś nawet nie miałam siły pisać i Wam smęcić. Ale podczytuję na bieżąco :)

reklama
Do góry