justys0702
Fanka BB :)
Ja widze kreseczki[emoji4]Dziewczyny nie wytrzymałam zrobiłam test a nawet dwa przed chwilą. Bo od wczoraj bardzo Mnie mdli
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja widze kreseczki[emoji4]Dziewczyny nie wytrzymałam zrobiłam test a nawet dwa przed chwilą. Bo od wczoraj bardzo Mnie mdli
Xssenia ty sie niczym nie martw tylko leż i odpoczywaj [emoji12]tak jak miffi napisala mieszkanie to muzeum a twój mąż napewno wszystko potrafi zrobic tylko po swojemu bo wiesz ze faceci mają inne spojrzenie na wszystko [emoji6]duzo zdrówka dla was i cierpliwosci ci życzę [emoji12]
mfifi04 najgorsze jest to ze na kazdym kroku to do mnie wraca o czym bym nie pomyslala to kojarze z terminem wrzesień [emoji25]tak masz racje to jest cholernie przykre ze musimy przez to przechodzić [emoji20]@inezka kurde ja na październik :/ jest mi cholernie przykro ze musimy to przechodzić :/
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz ja mam tyle problemów na głowie że nie mam czasu myśleć o stracie. Staram się podejść do tego w dystansem. Niestety stało się nic mi nie wróci ciąży. Ale też płacz i tęsknota, smutek też nic tego nie zmieni. Cały czas będę mieć w sercu 2 straty.mfifi04 najgorsze jest to ze na kazdym kroku to do mnie wraca o czym bym nie pomyslala to kojarze z terminem wrzesień [emoji25]tak masz racje to jest cholernie przykre ze musimy przez to przechodzić [emoji20]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
No to czekam. Przyjmie Mnie ale muszę trochę poczekaćSuper poproś o wszystkie zabezpieczenia jakie tylko możliwe. trzymam kciuki o której wizyta?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Anetka a ja mam prośbę do ciebie mozesz mi pokazać swoj wykres zebym mniej wiecej wiedziala jak powinien wyglądać jezeli to oczywiscie nie problem [emoji12]No to czekam. Przyjmie Mnie ale muszę trochę poczekać
No pewnie , że to nie problem[emoji6]Anetka a ja mam prośbę do ciebie mozesz mi pokazać swoj wykres zebym mniej wiecej wiedziala jak powinien wyglądać jezeli to oczywiscie nie problem [emoji12]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom