reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Super, marzyłam o tym, żeby mieć trójkę dzieci. Chciałam też adoptować jedno lub dwoje... póki co 34 lata na karu a tu dopierao 1/5 planów za mną Widzisz @inezka też już nie taka młódka ze mnie

reklama
Hejka

@InezkaK @aga_agi mam nadzieję, że humorek dzisiaj lepszy??? Wypłakały się wykrzyczały???

@alunia87 jak tam u Ciebie?? Czekamy czekamy[emoji6][emoji6]

@xxEwelaxx @już sobie poszła??

@mfifi04 a Twoja @ przyszła już?? Czy jeszcze jest czas??

U Mnie jak narazie temperaturka coraz wyżej. Najpierw jak się podniosła to 4dni utrzymywała się na wysokim poziomie i potem znów podskoczyła jeszcze wyżej. Dzisiaj jakoś 8/9dpo. Moja niższa temperatura przed owulacja to 36.32, podskoczyła do 36.75 po owulacji i tak te 4 dni była maksymalnie do 36.8 dzisiaj jest już 37.05. Także mam nadzieję, że dobrze to wróży[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka

@InezkaK @aga_agi mam nadzieję, że humorek dzisiaj lepszy??? Wypłakały się wykrzyczały???

U Mnie jak narazie temperaturka coraz wyżej. Najpierw jak się podniosła to 4dni utrzymywała się na wysokim poziomie i potem znów podskoczyła jeszcze wyżej. Dzisiaj jakoś 8/9dpo. Moja niższa temperatura przed owulacja to 36.32, podskoczyła do 36.75 po owulacji i tak te 4 dni była maksymalnie do 36.8 dzisiaj jest już 37.05. Także mam nadzieję, że dobrze to wróży[emoji6][emoji6][emoji6]

No wygląda obiecująco [emoji3] trzymam kciuki za brak spadku [emoji110]

Hejka

Anetka a u mnie temperatura wariuje pokazała dzien owulacji miedzy 9-10 .06 ale to pewnie normalne po poronieniu bo to 24dzien cyklu a moje sa 30-31dniowe;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Anetka a u mnie temperatura wariuje pokazała dzien owulacji miedzy 9-10 .06 ale to pewnie normalne po poronieniu bo to 24dzien cyklu a moje sa 30-31dniowe;)

No Mój cykl po poronieniu to były też górki i góreczki. A śluz chyba ze 3 razy się pokazał w tamtym cyklu. Niestety te cykle po poronieniu mogą być bez owulacyjne. Chociaż z tego co kojarze to u Ciebie lekarz znalazł jajeczko ładne[emoji6][emoji6]jak możesz to zrób zdjęcie cyklu i pokaż??

No Mój cykl po poronieniu to były też górki i góreczki. A śluz chyba ze 3 razy się pokazał w tamtym cyklu. Niestety te cykle po poronieniu mogą być bez owulacyjne. Chociaż z tego co kojarze to u Ciebie lekarz znalazł jajeczko ładne[emoji6][emoji6]jak możesz to zrób zdjęcie cyklu i pokaż??

1497603259-aaaaaa.jpeg

reklama
@InezkaK powiem Tobie szczerze, że ten Twój cykl wygląda lepiej od Mojego po poronieniu. Hmm i do tego ten Twój dzisiejszy skok

@alunia87 mnie od wczoraj w pachwinach ciągnie ale tak też mam na @. A dzisiaj Mnie półdupki tak bardziej u góry bolą aż się męża pytałam czy Mnie przypadkiem w nocy nie skopał [emoji1][emoji1][emoji1]

Do góry