reklama
Kochana u mnie to nie mija 25.07.2011 pierwsza strata wiec zaraz bedzie 6 lat [emoji56]20.02.2017 druga strata dzien przed urodzinami męża prezent boski [emoji56]i 17.05 kolejna porażka. ....@inezka widzę, że my dziś na jednym wózku
Te sprawy na pewno nas nie omina, chociaż są bardzo przykre i żyć jakoś trzeba. Może jak minie wiecej czasu to będzie łatwiej???
Aga mam dzieci i kocham je bardzo jestem bardzo szczęśliwa i dziękuję Bogu ze je mam ale jakis niedosyt ciągle czuje moje hormony wariują i potrzeba bycia mamą jeszcze raz jest tak wielka ze boje się żeby mnie to do jakiejs choroby nie doprowadziło. ....
Mam taki charakter ze zawsze to czego pragnełam to miałam ale " nikt mi nic nie dał nic za darmo"na wszystko ciezko pracowałam i zawsze po "dupie obrywałam" wiec doceniam to co mam i bardzo kocham moja rodzine
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
AnetaManiak
Fanka BB :)
@InezkaK @aga_agi oj jak Ja dobrze wiem co czujecie[emoji54][emoji54][emoji54]tule was mocno mocno mocno do serduszka!!!! Los na każdym kroku daje nam w kość. Wypłaczcie się, wykrzyczcie. To pomaga. Do nas musi w końcu szczęście zawitać. Nie dajcie się przeciwnościami losu, tylko wyśmiejcie Go i pokażcie jakie Twarde z Was Babki[emoji10][emoji10][emoji10][emoji813]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Aneta tulimy sie wzajemnie [emoji12]i ile mi sił wystarczy to będę walczyła@InezkaK @aga_agi oj jak Ja dobrze wiem co czujecie[emoji54][emoji54][emoji54]tule was mocno mocno mocno do serduszka!!!! Los na każdym kroku daje nam w kość. Wypłaczcie się, wykrzyczcie. To pomaga. Do nas musi w końcu szczęście zawitać. Nie dajcie się przeciwnościami losu, tylko wyśmiejcie Go i pokażcie jakie Twarde z Was Babki[emoji10][emoji10][emoji10][emoji813]
AnetaManiak
Wiem, że jest ciężko bo i Ja mam dni zwątpienia. I to nie ważne czy masz już dzieci czy nie. Jesteś Kobietą czujesz taką potrzebę i nic tego nie zmieni dopuki nie spełni się to marzenieAneta tulimy sie wzajemnie [emoji12]i ile mi sił wystarczy to będę walczyła
aga_agi
@inezka w jakim wieku są dzieciaczki Twoje? Dominika ma 3lata i 8m-cy, w zeszłym tygodniu bylismy u cioci na imieninach i tam była 3miesięczna Alicja, mloda poleciała do wózka i na caly głos "mamusiu czy my możemy też mieć taką dzidzię?", bardzo chce mieć rodzeństwo, no i ja też nie chciałabym żeby została kiedyś sama.
@aneta, dokładnie tulmy się na wzajem, to jest takie dziwne i piękne zarazaem, że zupełnie obce osoby są mi tak bliskie. ❤❤❤
@aneta, dokładnie tulmy się na wzajem, to jest takie dziwne i piękne zarazaem, że zupełnie obce osoby są mi tak bliskie. ❤❤❤
AnetaManiak
Właśnie zdarza się tak, że osoby praktycznie nam obce stają się naszymi pokrewnymi duszami. Jak to się mówi "Przyjaciół poznaje się w biedzie"[emoji813][emoji813][emoji813]@inezka w jakim wieku są dzieciaczki Twoje? Dominika ma 3lata i 8m-cy, w zeszłym tygodniu bylismy u cioci na imieninach i tam była 3miesięczna Alicja, mloda poleciała do wózka i na caly głos "mamusiu czy my możemy też mieć taką dzidzię?", bardzo chce mieć rodzeństwo, no i ja też nie chciałabym żeby została kiedyś sama.
@aneta, dokładnie tulmy się na wzajem, to jest takie dziwne i piękne zarazaem, że zupełnie obce osoby są mi tak bliskie. [emoji173][emoji173][emoji173]
alunia87
Witam się [emoji4]
@InezkaK tak to jest jak ktoś chce bardzo dziecka, a tu pod górkę.Wszystkie nowe dzidziole i ciaze odczuwamy bardziej.
@AnetaManiak ładna kolekcja kosmetyków [emoji4][emoji4][emoji4].
@mfifi04 prolatyna faktycznie bardzo wysoka [emoji53].Może gin coś zaradzi.
Ja dziś cały dzień u rodziców na wsi.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
@InezkaK tak to jest jak ktoś chce bardzo dziecka, a tu pod górkę.Wszystkie nowe dzidziole i ciaze odczuwamy bardziej.
@AnetaManiak ładna kolekcja kosmetyków [emoji4][emoji4][emoji4].
@mfifi04 prolatyna faktycznie bardzo wysoka [emoji53].Może gin coś zaradzi.
Ja dziś cały dzień u rodziców na wsi.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
To moje szczescia duza corcia 21lat syn 16lat i corcia w sierpniu skończy 5lat [emoji177]nie jestem juz mloda tak jak wy .....[emoji6]@inezka w jakim wieku są dzieciaczki Twoje? Dominika ma 3lata i 8m-cy, w zeszłym tygodniu bylismy u cioci na imieninach i tam była 3miesięczna Alicja, mloda poleciała do wózka i na caly głos "mamusiu czy my możemy też mieć taką dzidzię?", bardzo chce mieć rodzeństwo, no i ja też nie chciałabym żeby została kiedyś sama.
@aneta, dokładnie tulmy się na wzajem, to jest takie dziwne i piękne zarazaem, że zupełnie obce osoby są mi tak bliskie. [emoji173][emoji173][emoji173]
reklama