reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

@Ewela patrząc na wyniki wydaje się, że wszystko jest w porządku.
@Aneta wszystkie znaki są obiecujące. Trzymam nadal kciuki.
@mfifi nie mam zielonego pojęcia. Niestety nie pomogę.
Wczoraj mój M wyladował na pogotowiu, ma 3 szwy na skroni. Przywalił w parapet jak wycierał stół. Dzwoniliśmy najpierw na pogotowie czy jest jakiś chirurg, bo nie wiadomo, kto by był na dyżurze. Chociaż śmialiśmy się, że gimekolog też by go ładnie zszył
U nas dziś paskudna pogoda, szaro, buro i pada. Mimo to Wam miłego dnia

reklama
Hejka

@mfifi04 tak jak Dorcia pisze. Odstaw. To dobrze, że tak szybko przyszła.

@aga_agi biedny mąż[emoji54]mam nadzieję, że dobrze się czuje??

A Mnie chyba jakieś choróbsko bierze☹☹jestem osłabiona, przemęczona i bum spała cały czas. Na dodatek pogoda się bardzo popsuła[emoji46][emoji46][emoji46]

Miłego Dnia

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak w porządku z nim, tylko przeżywa, ze taka gapa z niego. W czwartek ma jechać do ważnego klienta, a póki co wygląda jak by się z kimś lał.
@aneta takie mega zmęczenie to kolejny objaw

Tak w porządku z nim, tylko przeżywa, ze taka gapa z niego. W czwartek ma jechać do ważnego klienta, a póki co wygląda jak by się z kimś lał.
@aneta takie mega zmęczenie to kolejny objaw
To tak zawsze jest, że jak masz coś zaplanowanego to po drodze coś się wydarzy. No cóż każdemu może się zdarzyć. Dwa lata temu byłam na spacerku z pieskiem i jemu zachciało się zejść z takiej naprawdę małej górki do rzeki. No a Ja oczywiście za nim. Pech chciał, że była odwilż i było ślisko. Niom i zaliczyłam glebe. Raz i szybko się podniosłam i drugi raz na rękę dwa razy tą samą. Bolało ale myślałam, że po prosty jest zbita. No ale na drugi dzień nie przechodziło to mąż wsadził Mnie do samochodu i do szpitala. Kość była w dwóch miejscach pęknięta nio i gips przez 7tyg [emoji14][emoji14][emoji14]

Hejka

@mfifi04 tak jak Dorcia pisze. Odstaw. To dobrze, że tak szybko przyszła.

@aga_agi biedny mąż[emoji54]mam nadzieję, że dobrze się czuje??

A Mnie chyba jakieś choróbsko bierze☹☹jestem osłabiona, przemęczona i bum spała cały czas. Na dodatek pogoda się bardzo popsuła[emoji46][emoji46][emoji46]

Miłego Dnia

No Anetka wszystkie objawy są jeszcze tylko dwie kreski [emoji6][emoji110]trzymam kciuki[emoji110][emoji110]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie dziś przeziębienie dopadło [emoji42],łamie w kościach i głowa boli.Siedzimy z M w domu jak emeryci, tyle, co po osiedlu z psem po chodziliśmy.Normalnie zawroty głowy mam [emoji53].Malpa też pewnie wcześniej przyjdzie,bo jajniki dają już po palić.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry