reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
Albo owulacja była w tych dniach co wyliczył program, albo dopiero wczoraj. No ale fakt trzeba poczekać parę dni czy będzie dalej taka wysoka. Spokojnie dojdziesz do wprawy[emoji6]po owulacji temperatura powinna podskoczyć o conajmniej 0,2 i musi się utrzymywać kilka dni. Wtedy wiadomo, iż była owylacja bo to właśnie między innymi ciałko żółte powoduje jej wzrost@Anetka nie za bardzo się na tym znam ale mnie tez zdziwił dzisiejszy skok temperatury zobaczymy jak bedzie w nastepnych dniach bo wiesz ze ten wykres to moj pierwszy raz [emoji12]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak narazie jest spokójA jak z tym jajnikiem?? Przestał boleć???
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
AnetaManiak
Wczoraj cisza dzisiaj cisza. Chyba wszyscy korzystają z ładnej pogody[emoji274][emoji274][emoji274]
××Ewela××
Moja @ właśnie już sobie prawie poszła [emoji4]Hejka
@InezkaK @aga_agi mam nadzieję, że humorek dzisiaj lepszy??? Wypłakały się wykrzyczały???
@alunia87 jak tam u Ciebie?? Czekamy czekamy[emoji6][emoji6]
@xxEwelaxx @już sobie poszła??
@mfifi04 a Twoja @ przyszła już?? Czy jeszcze jest czas??
U Mnie jak narazie temperaturka coraz wyżej. Najpierw jak się podniosła to 4dni utrzymywała się na wysokim poziomie i potem znów podskoczyła jeszcze wyżej. Dzisiaj jakoś 8/9dpo. Moja niższa temperatura przed owulacja to 36.32, podskoczyła do 36.75 po owulacji i tak te 4 dni była maksymalnie do 36.8 dzisiaj jest już 37.05. Także mam nadzieję, że dobrze to wróży[emoji6][emoji6][emoji6]
Ta temp. Naprawdę dobrze wrozy trzymam mocno kciuki [emoji7][emoji110]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
AnetaManiak
Nio to teraz do lekarza i koniecznie monitoring w tym cyklu!!! A jeżeli się okaże, że plemniczki za słabe to zacznijcie współżyć co dwa dni, a zaraz przed owulacją (z dwa dni)i "w trakcie" owulacji codzienne[emoji6][emoji6][emoji6]u nas to poskutkowało.Moja @ właśnie już sobie prawie poszła [emoji4]
Ta temp. Naprawdę dobrze wrozy trzymam mocno kciuki [emoji7][emoji110]
Program pokazuje, że @ powinna przyjść 22.
A jak tam humor??
××Ewela××
Humor właśnie cos się psuje, my i tak co dwa dni w trakcie dni plodnych [emoji3] po niedzieli umowie się na wizytę ciekawe co lekarz powie i co pokaże ta cytologia której się strasznie boję, czekam jeszcze na jedne badanie bo je wysłali gdzieś tam więc czekam [emoji4]Nio to teraz do lekarza i koniecznie monitoring w tym cyklu!!! A jeżeli się okaże, że plemniczki za słabe to zacznijcie współżyć co dwa dni, a zaraz przed owulacją (z dwa dni)i "w trakcie" owulacji codzienne[emoji6][emoji6][emoji6]u nas to poskutkowało.
Program pokazuje, że @ powinna przyjść 22.
A jak tam humor??
Kochana oby ta @ Nie przyszła trzymam mocno za Ciebie kciuki [emoji11] ten miesiąc musi być dla Ciebie szczęśliwy [emoji4]
AnetaManiak
Też w normie [emoji16][emoji16][emoji16] wszystko w porządku u CiebieDziewczyny przyszło te badanie co myślicie? Zobacz załącznik 811033
reklama