reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@Anetka nie za bardzo się na tym znam ale mnie tez zdziwił dzisiejszy skok temperatury zobaczymy jak bedzie w nastepnych dniach bo wiesz ze ten wykres to moj pierwszy raz [emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Anetka nie za bardzo się na tym znam ale mnie tez zdziwił dzisiejszy skok temperatury zobaczymy jak bedzie w nastepnych dniach bo wiesz ze ten wykres to moj pierwszy raz [emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Albo owulacja była w tych dniach co wyliczył program, albo dopiero wczoraj. No ale fakt trzeba poczekać parę dni czy będzie dalej taka wysoka. Spokojnie dojdziesz do wprawy[emoji6]po owulacji temperatura powinna podskoczyć o conajmniej 0,2 i musi się utrzymywać kilka dni. Wtedy wiadomo, iż była owylacja bo to właśnie między innymi ciałko żółte powoduje jej wzrost

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka

@InezkaK @aga_agi mam nadzieję, że humorek dzisiaj lepszy??? Wypłakały się wykrzyczały???

@alunia87 jak tam u Ciebie?? Czekamy czekamy[emoji6][emoji6]

@xxEwelaxx @już sobie poszła??

@mfifi04 a Twoja @ przyszła już?? Czy jeszcze jest czas??

U Mnie jak narazie temperaturka coraz wyżej. Najpierw jak się podniosła to 4dni utrzymywała się na wysokim poziomie i potem znów podskoczyła jeszcze wyżej. Dzisiaj jakoś 8/9dpo. Moja niższa temperatura przed owulacja to 36.32, podskoczyła do 36.75 po owulacji i tak te 4 dni była maksymalnie do 36.8 dzisiaj jest już 37.05. Także mam nadzieję, że dobrze to wróży[emoji6][emoji6][emoji6]

Moja @ właśnie już sobie prawie poszła [emoji4]
Ta temp. Naprawdę dobrze wrozy trzymam mocno kciuki [emoji7][emoji110]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Moja @ właśnie już sobie prawie poszła [emoji4]
Ta temp. Naprawdę dobrze wrozy trzymam mocno kciuki [emoji7][emoji110]

Nio to teraz do lekarza i koniecznie monitoring w tym cyklu!!! A jeżeli się okaże, że plemniczki za słabe to zacznijcie współżyć co dwa dni, a zaraz przed owulacją (z dwa dni)i "w trakcie" owulacji codzienne[emoji6][emoji6][emoji6]u nas to poskutkowało.

Program pokazuje, że @ powinna przyjść 22.

A jak tam humor??

Nio to teraz do lekarza i koniecznie monitoring w tym cyklu!!! A jeżeli się okaże, że plemniczki za słabe to zacznijcie współżyć co dwa dni, a zaraz przed owulacją (z dwa dni)i "w trakcie" owulacji codzienne[emoji6][emoji6][emoji6]u nas to poskutkowało.

Program pokazuje, że @ powinna przyjść 22.

A jak tam humor??

Humor właśnie cos się psuje, my i tak co dwa dni w trakcie dni plodnych [emoji3] po niedzieli umowie się na wizytę ciekawe co lekarz powie i co pokaże ta cytologia której się strasznie boję, czekam jeszcze na jedne badanie bo je wysłali gdzieś tam więc czekam [emoji4]
Kochana oby ta @ Nie przyszła trzymam mocno za Ciebie kciuki [emoji11] ten miesiąc musi być dla Ciebie szczęśliwy [emoji4]

Dziewczyny przyszło te badanie co myślicie?
Screenshot_20170616-215435.png

Załączniki

• Screenshot_20170616-215435.png
    Screenshot_20170616-215435.png
    39,1 KB · Wyświetleń: 264
reklama
Do góry