Staraczki 2017No ładnie ładnie [emoji1][emoji1][emoji1] a o jakiej tematyce jest to forum??
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Staraczki 2017No ładnie ładnie [emoji1][emoji1][emoji1] a o jakiej tematyce jest to forum??
Hmm może bym i Ja do was dołączyła[emoji12][emoji12][emoji12]Staraczki 2017
Ogólnie byliśmy na otwartym. Ale mamy grupę na fb. Dziewczyny wkurzalo że co chwila była nowa i test pozytywny. A są dziewczyny które starają się bardzo długo. Doszliśmy do wniosku że chcemy swoja stara grupę. Wiesz nie wiem czy dziewczyny chcą kogoś nowegoHmm może bym i Ja do was dołączyła[emoji12][emoji12][emoji12]
Spokojnie rozumiem[emoji10][emoji10][emoji10] Ja mam tutaj wystarczająco dobrych koleżanek[emoji6][emoji6][emoji6]no i oczywiście Ty mimo wszystko mam nadzieję nie uciekniesz[emoji4][emoji4][emoji4]Ogólnie byliśmy na otwartym. Ale mamy grupę na fb. Dziewczyny wkurzalo że co chwila była nowa i test pozytywny. A są dziewczyny które starają się bardzo długo. Doszliśmy do wniosku że chcemy swoja stara grupę. Wiesz nie wiem czy dziewczyny chcą kogoś nowego
Ja się nigdzie nie wybieram mimo że przede mną długa droga.Spokojnie rozumiem[emoji10][emoji10][emoji10] Ja mam tutaj wystarczająco dobrych koleżanek[emoji6][emoji6][emoji6]no i oczywiście Ty mimo wszystko mam nadzieję nie uciekniesz[emoji4][emoji4][emoji4]
Może jeszcze się zdziwisz jak ten czas szybko zleci[emoji6][emoji6][emoji6]i pyk będziesz nam się chwalić zdjęciami z usg[emoji1][emoji1][emoji1]Ja się nigdzie nie wybieram mimo że przede mną długa droga.
Skąd u ciebie tyle pozytywnej energii?Może jeszcze się zdziwisz jak ten czas szybko zleci[emoji6][emoji6][emoji6]i pyk będziesz nam się chwalić zdjęciami z usg[emoji1][emoji1][emoji1]
Nie wiem nawetmoże po gorszym dniu przychodzą lepsze dni. Powiem Tobie tak, że dla kogoś potrafię mieć bardzo dużo pozytywnej energii. Gorzej jak mam Ją znaleźć dla siebie. To wtedy "trochę" dłużej trwa. Czesto skupiam się na innych nie na sobie. Patrzę, żeby innym było dobrze, żeby byli szczęśliwi. Niestety gro ludzi to wykorzystuje. Ale odegrać się też potrafię jak tylko trzebaSkąd u ciebie tyle pozytywnej energii?
Widzę że ty "twarda"babka jesteś czasami trzeba nie zwracać uwagi na innych tylko na siebie. Innym chcesz pomóc a sama co? Sił tobie brakuje.Nie wiem nawetmoże po gorszym dniu przychodzą lepsze dni. Powiem Tobie tak, że dla kogoś potrafię mieć bardzo dużo pozytywnej energii. Gorzej jak mam Ją znaleźć dla siebie. To wtedy "trochę" dłużej trwa. Czesto skupiam się na innych nie na sobie. Patrzę, żeby innym było dobrze, żeby byli szczęśliwi. Niestety gro ludzi to wykorzystuje. Ale odegrać się też potrafię jak tylko trzeba
Zawsze na pierwszym miejscu stawiałam innych, potem dopiero jak Mi sił starczyło walczyłam o Swoje (tak jak napisałaś) taka już Moja uroda. Mam charakter po Mojej babci. Ona też taka była. W Mojej mamie nigdy nie miałam oparcia to zawsze Ja jej musiałam psychicznie pomagać. Z żadnymi problemami nie mogłam się do niej zwrócić bo Ona wiecznie tylko Mi mówiła"a czy Ty wiesz jak Ja się przez to źle czuje" i było koniec tematu bo zaraz głowa Ją bolała i w ogóle. Także tak się przez to nauczyłam pomagać innym. A siebie zawsze stawiam na ostatnim miejscu. Oj troszkę się rozspisałam o sobie [emoji12][emoji12][emoji12]Widzę że ty "twarda"babka jesteś czasami trzeba nie zwracać uwagi na innych tylko na siebie. Innym chcesz pomóc a sama co? Sił tobie brakuje.