reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Zawsze na pierwszym miejscu stawiałam innych, potem dopiero jak Mi sił starczyło walczyłam o Swoje (tak jak napisałaś) taka już Moja uroda. Mam charakter po Mojej babci. Ona też taka była. W Mojej mamie nigdy nie miałam oparcia to zawsze Ja jej musiałam psychicznie pomagać. Z żadnymi problemami nie mogłam się do niej zwrócić bo Ona wiecznie tylko Mi mówiła"a czy Ty wiesz jak Ja się przez to źle czuje" i było koniec tematu bo zaraz głowa Ją bolała i w ogóle. Także tak się przez to nauczyłam pomagać innym. A siebie zawsze stawiam na ostatnim miejscu. Oj troszkę się rozspisałam o sobie [emoji12][emoji12][emoji12]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Przynajmniej umiem wyobrazić sobie jaka jesteś. Zastanów się nad tym abyś ty była na 1 miejscu potem cała reszta.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@AnetaManiak 21 będzie 12 dpo ,ale się nie nastawiam.Ostatnio gdzieś wyczytałam ,ze wszystkie płyny do higieny intymnej mogą wpływać na zakwaszenie pochwy ,a plemniki żyją najduzej w środowisku zasadowym. I bądź tu mądra [emoji23][emoji23][emoji23].Tak samo żele nawilżające nie sprzyjają, a ja specjalnie szukałam nie plemnikobojczego.Także sama woda i natura [emoji23].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Przynajmniej umiem wyobrazić sobie jaka jesteś. Zastanów się nad tym abyś ty była na 1 miejscu potem cała reszta.

Próbuje to zmienić. Bardzo w tym pomaga Mi Moja teściowa i Mojego taty siostra (Ona jest Mi bardziej jak siostra bo między nimi jest 23lata różnicy, no i wie o Mnie wszystko). Wyjazd za granicę też Mi dużo pomógł. Jakoś tak na lepsze Mi wyszedł[emoji6][emoji6]

Próbuje to zmienić. Bardzo w tym pomaga Mi Moja teściowa i Mojego taty siostra (Ona jest Mi bardziej jak siostra bo między nimi jest 23lata różnicy, no i wie o Mnie wszystko). Wyjazd za granicę też Mi dużo pomógł. Jakoś tak na lepsze Mi wyszedł[emoji6][emoji6]

Teściowa?? Matko?? Nie powiem moja teściowa zła nie jest ale wolałabym się z nią nie zaprzyjaźniac:)

@AnetaManiak 21 będzie 12 dpo ,ale się nie nastawiam.Ostatnio gdzieś wyczytałam ,ze wszystkie płyny do higieny intymnej mogą wpływać na zakwaszenie pochwy ,a plemniki żyją najduzej w środowisku zasadowym. I bądź tu mądra [emoji23][emoji23][emoji23].Tak samo żele nawilżające nie sprzyjają, a ja specjalnie szukałam nie plemnikobojczego.Także sama woda i natura [emoji23].

Kochana Ja używam takiego specjalnego żelu dla osób starających się. Za pierwszym razem bardzo pomógł, raz że leki no i On. A o tych planach do higieny intymnej nigdy nie słyszałam [emoji54][emoji54][emoji54]
1497438843-aaaaaa.jpeg

Powiem Ci szczerze ,że ja ze swoją mamą tez nie mam tak dobrej relacji.Nie ma czegoś takiego, że mogę z nią porozmawiać o staraniach.

Teściowa?? Matko?? Nie powiem moja teściowa zła nie jest ale wolałabym się z nią nie zaprzyjaźniac:)

Moja jest bardzo bardzo kochana. Po poronieniu była ze Mną przez 2tyg i to też Mnie podniosło na duchu. Chodziła ze Mną do ginekologa na kontrole do dentysty jak się bałam. Ja mam z nią lepszy kontakt niż Mój mąż[emoji3][emoji3][emoji3]chociaż jest jedynakiem. Jak trzeba to Go opieprzy i stanie po Mojej stronie[emoji6][emoji6][emoji6]

Kochana Ja używam takiego specjalnego żelu dla osób starających się. Za pierwszym razem bardzo pomógł, raz że leki no i On. A o tych planach do higieny intymnej nigdy nie słyszałam [emoji54][emoji54][emoji54]
1497438843-aaaaaa.jpeg

Ostatnio natknęłam się na kilka artykułów na ten temat.Tylko wiadomo ,ze może mieć jakiś tam wpływ, ale nie jest też tak ,ze wszystkich żołnierzy wybije.Przy naszych staraniach to raczej nic im nie grozi [emoji23],bo są na bieżąco uzupełniane.

Powiem Ci szczerze ,że ja ze swoją mamą tez nie mam tak dobrej relacji.Nie ma czegoś takiego, że mogę z nią porozmawiać o staraniach.

Jak mieszkaliśmy w Polsce to nie za bardzo było nam w głowie starania o dziecko. Bo wiecznie problemy z pracą. I powiedzieliśmy rodzinie, narazie odpuszczamy no to możesz sobie wyobrazić reakcje Mojej mamy. Wydała się na nas, że nie potrzebnie wydawali kase na nasze wesele, że ślub się bierze po to żeby mieć dzieci. Aż Mi się po tych słowach nogi ugieły. Ja też z nią nie rozmawiam o staraniach i nie mam zamiaru jej nic mówić. No to Kochana obie wiemy w jakich jesteśmy sytuacjach

reklama
Moja jest bardzo bardzo kochana. Po poronieniu była ze Mną przez 2tyg i to też Mnie podniosło na duchu. Chodziła ze Mną do ginekologa na kontrole do dentysty jak się bałam. Ja mam z nią lepszy kontakt niż Mój mąż[emoji3][emoji3][emoji3]chociaż jest jedynakiem. Jak trzeba to Go opieprzy i stanie po Mojej stronie[emoji6][emoji6][emoji6]

Moja zła nie jest ,ale też tak jak @mfifi04 wolę się z nią za bardzo nie zaprzyjaźniać.Mieszkaliśmy z nią z mężem z 2,5 roku,po ślubie i trochę mi zaszła za skórę [emoji23].

Do góry